videó

Összeért a NER és a baloldal: Magyar Péter az új közös ellenség / CSATT 2024.04.16.

Pár nappal a választási kampány hivatalos kezdete előtt minden szereplő igyekszik Magyar Péter helyét a politikai térkép ellenoldalára berajzolni. De mi az igazság? Fideszből jött, ott is maradt? Dollárbaloldali, mert onnan pénzelik? Kire veszélyes igazán Magyar Péter, Gyurcsányra vagy Orbánra? Ellentétes vélemények az asztal két felén. Ez a CSATT!

A műsor vendégei – Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője, a Megafon tagja, Szűcs Gábor jogász, Magyar György ügyvéd, Dévényi István, a Magyar Hang újságírója.

kapcsolódó videók

 

Magyar Péter újabb tüntetése a gyermekekért / CSATT.2 2024.04.26.

A TÉMÁK:
- Belügyminisztériumnál tüntettek Magyar Péterék
- Orbán a CPAC-en Trumpnak szurkolt
- A Gazprom lehet a Fradi új szponzora

A műsor vendégei – Csintalan Sándor közszereplő, Somogyi Zoltán szociológus, Hoppál Hunor, a PestiSrácok újságírója és Szalai Szilárd, a PestiSrácok újságírója.

 

Európa jövője a tét a 2024-es EP-választáson? / CSATT 2024.04.23.

Háború vagy béke? Elfoglalni Brüsszelt, visszafoglalni Magyarországot? Hivatalosan is megkezdődött az Európai választások kampánya! Mi a tétje a választásnak Európában és mi itthon? Ellentétes vélemények az asztal két felén. Ez a CSATT!

A műsor vendégei – Halkó Petra, a XXI. Század Intézet vezető elemzője, Szent-Iványi István külpolitikai szakértő, az ellenzék korábbi külpolitikai kabinetvezetője, Mesterházy Attila, a Szocialisták és Demokraták alapító elnöke és Kiss Rajmund, az MCC Diplomáciai Műhelyének vezetője.

 

Vizsgálatot indít a Szuverenitásvédelmi Hivatal Magyar Péter ellen / CSATT.2 2024.04.19.

A TÉMÁK:

  • Magyar Péter amerikai kapcsolatai után nyomoznának 
  • Magyar Péter szerint Kocsis Máté a délutánokat pezsgőzéssel tölti
  • Blokád alá vették Orbánék konzervatív konferenciáját 

A műsor vendégei - Fiala János riporter, Szabó László producer, Pesty László, a Gerilla.hu alapítója és Nagy József, a 24.hu újságírója.

 

Varga Mihály elárulta, miért üres az államkassza / CSATT.2 2024.04.12.

A TÉMÁK:

  • Már van pártja Magyar Péternek
  • Menczer Tamás: miért bízzon meg a kormány egy olyan emberben, aki megbuktatná?
  • Varga Mihály: üres az államkassza

A műsor vendégei - Magyar Dávid, rádiós műsorvezető, Csintalan Sándor, közszereplő, nyugdíjas, Bódi Ábel, újságíró és Szabó László, producer.

 

Tüntettek Magyar Péter hívei, megtelt a Kossuth tér / CSATT 2024.04.09.

Továbbra is Magyar Péter személye uralja a közbeszédet. Hol tartunk a szombati tüntetés után? Ellentétes vélemények az asztal két felén? Ön melyik oldalra ülne? Ez itt a CSATT!

A műsor vendégei – Varga Ádám, a Pestisrácok újságírója, influenszer, Tóth Máté ügyvéd, egyetemi oktató, Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke és Lukácsi Katalin, közíró, politikai aktivista.