Impresszum

 

Az ATV Magyarország vezető hírtelevíziója a nézettségi adatok alapján. Fő profiljába hírműsorok, politikai és értelmiségi beszélgetős műsorok tartoznak, de helyet kapnak könnyedebb kulturális, közéleti magazinok, Magyarországot bemutató utazási műsor is.

Hírműsorokból a hétköznaponként 10 alkalommal jelentkező Híradó, a külpolitikai Világhíradó és a nézők között nagy népszerűségnek örvendő esti Egyenes Beszéd a legnézettebb programok.

Az ATV nemcsak a tv képernyőkön érhető el, hanem az atv.hu hírportálon keresztül a nézők online is követhetik az ATV adását egy órás késleltetéssel, illetve megnézhetik a csatorna legfontosabb műsorainak videó archívumát egy évre visszamenőleg.

Az atv.hu hírportál átlagosan napi 100.000 egyedi látogatót vonz a képernyők elé naponta frissülő híreivel, videóival, képeivel. Az atv.hu mobilon és tableten is elérhető oldal, sőt a legtöbb okos televízión keresztül is megtekinthetőek nemcsak az oldal hírei és képei, hanem videói és az online adás is.

Az ATV programját a műsorújságban olvashatják a látogatók, az oldalon található hírek, szöveges és videó tartalmak, képek keresésében pedig az oldal intelligens keresője nyújt segítséget.

ATV Online

Kiadja az ATV Zrt.

 

ATV online divízió:

Divízióvezető: Gavra Gábor

 

atv.hu szerkesztőség:

Főszerkesztő: Semsei László

Főszerkesztő-helyettes: Hazafi Zsolt

Szerkesztők: Garai Kitti, Horváth Fanni, Morvay Péter, Rözge Koppány, Somló-Bakos Dalma, Virág Sára

Főmunkatárs: Csuhaj Ildikó

Videószerkesztők: Rözge Artúr, Karácsony Viktória

 

Hírigazgató: Bednárik Imre

Általános vezérigazgató: Dr. Németh S. Szilárd

 

Kiadó: ATV Zrt.

Cím: 1105 Budapest, Szent László tér 16. A. ép.

Telefon: 06 1 877 0800

E-mail: info@atv.hu

Kiadásért felelős személy: Kovács Tamás

Szerkesztésért felelős személy: Semsei László
 

 

Az ATV Zrt. tulajdonosi összetétele:

Broadcast Project Kft. 74%

Hadar Gold Kft. 21%

Németh Sándor 5%

 

Az ATV műsorszolgáltatásának digitalizációja az ORTT támogatásával valósul meg. A videotár fejlesztése a Gazdasági Versenyképesség Operatív Program segítségével készült.

Az atv.hu szerkesztősége és kiadója az olvasói hozzászólások tartalmáért nem vállal felelősséget.

 

Felügyeleti szerv:

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25., telefon: (06 1) 457 7100, honlap: www.nmhh.hu, e-mail: info@nmhh.hu

Eljárásra felhatalmazott szakmai önszabályozó testület:

Magyarországi Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete (MEME), 1121 Budapest, Zugligeti út 6., telefon: (06 30) 2544 988, honlap: https://www.memeinfo.hu