videóink

ATV Híradó

A kajak-kenu sportágon belül régóta tudhattak Csipes Ferenc problémás viselkedéséről

Hírzárlatot rendelhetett el a magyar kajak-kenu szövetség Kozák Danuta és szövetségi edzője, Csipes Ferenc kapcsán, a vizsgálat lezárultáig. Névtelenséget kérő forrásunk arról beszélt híradónknak, hogy a sportágban régóta beszéltek Csipes Ferenc problémáiról, viszont az ügy hátterében az is húzódhat, hogy Kozák Danuta edző-férje Somogyi Béla, és Csipes Ferenc szövetségi edző szakmai konfliktusban állnak egymással.

ATV Híradó

Negyvenezernél is több ápoló hiányzik az egészségügyi rendszerből

Több mint 40 ezer ápoló hiányzik az egészségügyi rendszerből! Van, ahol már nincs negyven év alatti dolgozó - ezt állítja a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke. A Független Egészségügyi Szakszervezet vezetője pedig azt mondta: a pályaelhagyás az elsődleges oka annak, hogy sokan nem kaptak olyan mértékű béremelést, mint amennyit vártak. 

ATV Híradó

Magyar Péter Felcsúton mondta el az ATV-nek, fog-e vitázni

Magyar Péter részt vesz az ATV vitáján, ha azt Deutsch Tamás is elvállalja. Ezt a TISZA Párt alelnöke mondta Felcsúton híradónknak. Közben Dobrev Klára újabb feljelentést tett Sulyok Tamás ellen, szerinte ugyanis a köztársasági elnök alkotmánybíróként megsértette az összeférhetetlenségi törvényeket.