videóink

ATV Híradó

Hetek óta gyanús autós köröz Zákányban, állítólag egy kislányt akart elvinni

Egy sötét színű, horvát rendszámos személyautótól félnek sokan a Somogy és Zala határán fekvő Zákányban. Két-három hete tűnt fel először a faluban és akkor egy tizenkét éves kislányt akart a sofőr kocsiba csalni. A kislány megijedt, elmenekült. Akkor egy ház kamerájának felvételeit tették közzé a helyiek, de azon sem az autó, sem a vezetője nem volt beazonosítható. 

ATV Híradó

Bedől a magyar nyugdíjrendszer? A szakértő még egy évtizedet ad neki

A Demokratikus Koalíció szerint a jelenlegi nyugdíjrendszer összeomlása fenyeget. Az árnyékkormány szerint Orbán Viktor hibája, hogy hagyták ideáig fajulni a nyugdíjhelyzetet. A híradónknak nyilatkozó nyugdíjszakértő ugyanakkor azt mondta: a magyar nyugdíjrendszer ma biztonságosan működik, a nyugdíjak kifizetése rendben megtörténik. 

Heti Napló

Ninja warrior váltja a lovaglást az öttusában a párizsi olimpián

A lovakat lelövik? Ugye nem? Lehet, hogy kolbász és parizer lesz a kiselejtezett öttusa-lovakból? Miért került ki a lovaglás az öttusából? És igaz, hogy "ninja-játék" lesz helyette? Elmentünk az utolsó magyar öttusa tornára, ahol legutoljára még volt lovaglószám. Szinte mindenkinek könnyes volt a szeme! 

L. Dézsi Zoltán filmje.