videóink

ATV Híradó

Megmenekült a csődtől Balmazújváros

Döntött a főispán: elfogadta Balmazújváros költségvetését, így megmenekült a csődtől a város. A polgármester első utasítása az volt, hogy azonnal fizessék ki a dolgozók elmaradt bérét, mert pénz nélkül egy család sem maradhat az ünnepek alatt. 

ATV Híradó

Eldöntötték: jöhetnek az EU-s források Magyarországa

Mintegy 380 milliárd forintnyi uniós forrás érkezhet Magyarországra jövő év elején - közölte a Pénzügyminisztérium. Az uniós pénzügyminiszterek tanácsa jóváhagyta a magyar módosított helyreállítási tervet, így 20 százalék előleget kap az energiahatékonyság növelésére. A híradónknak nyilatkozó szakértő szerint a projekteket 2026 augusztusáig kell befejezni, vagyis a kormánynak nincs sok ideje ezek beindítására. 

ATV Híradó

Újra emelkedik a szennyvízben a Covid örökítőanyagának mennyisége

Moderna vakcinákkal indít oltási programot a kormány a koronavírus új, omikron variánsának terjedése miatt. Ugyanakkor a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ híradónknak azt írta: jelenleg a bivalens Pfizer vakcina áll rendelkezésre az oltópontokon, az oltás beadásáról pedig az oltóorvos dönt függetlenül attól, eddig hány oltást kapott, az oltásra jelentkező, ha az utolsó óta eltelt 4 hónap. 

Hirdetés
Hirdetés