videóink

ATV Híradó

Utcára vonulhatnak a komlóiak, nem tűrik tovább, ami a városban megy

Egy éve lassan hogy megszűnt Komlón a gyermekorvosi ügyelet. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha baj van, a beteg kicsiket éjszaka kell 30 kilométerre elutaztatni a Pécsi gyermekklinikára. A helyieknek és az ellenzéknek elege lett, és aláírásgyűjtésbe fogtak, továbbá hajlandóak az utcára is kivonulni, hogy újrainduljon a gyermekellátó rendszer.

ATV Híradó

Megvan Magyar Péter június 8-ára hirdetett tüntetésének pontos időpontja

Orbán Viktor továbbra is az EP-választás fontosságát hangsúlyozza kampánykörútja során. A miniszterelnök szerint a szlovák kormányfő elleni merénylet után még fontosabb hangsúlyozni a békepártiságot. Magyar Péter közben a június 8-ai tüntetésével kapcsolatban árult el részleteket. A választások előtti napon délután kettőre a budapesti Hősök terére várja az embereket.

ATV Híradó

Kocsis Máté a Fico elleni merénylet miatt szabályozná a kommentelést

 A gyűlöletkeltő kommentek elleni fellépés további szigorítását sürgeti Kocsis Máté, miután a szlovák miniszterelnököt meglőtték szerdán. A Magyar Újságírók Országos Szövetsége viszont úgy tartja, a szabályozással nincs probléma, a nem megfelelő szövegek ma is büntethetőek Magyarországon. Az ATV Híradónknak nyilatkozó ügyvéd azt is elmondta: egyes esetekben akár a kommentelő is felelősségre vonható.