videóink

ATV Híradó

A magyar fiatalok sokat isznak, dohányoznak és keveset mozognak egy friss felmérés szerint

Dohányzás és alkoholfogyasztás tekintetében a magyar fiatalok egy friss kutatás szerint a nemzetközi élmezőnyt erősítik. A felmérés szerint ifjaink ezen kívül az átlagnál túlsúlyosabbak - ennek oka a kedvezőtlen táplálkozás -, fokozottabban van jelen életükben az online bántalmazás, továbbá gyakoribbak köreikben bizonyos pszichoszomatikus tünetek.

ATV Híradó

Kihagyták Magyaroszágot a legújabb EU-s szankciós döntésből

Újabb Ukrajnát segítő segélycsomagot fogadott el az Európai Unió Külügyi Tanácsa, csakhogy a döntésből Magyarországot kihagyták - mondta a Külügyminiszter. Szijjártó Péter úgy véli, ez olyan "vörös vonal", amire korábban sosem volt példa. A Fidesz Európai parlamenti helye továbbra is bizonytalan, a miniszterelnök ma ismét az olasz miniszterelnökkel tárgyal.

Heti Napló

Miért jobb egy magyarnak Skóciában dolgozni, mint egy skótnak Magyarországon?

Magyarok Skóciában: amikor a magyar lélek és varázslatos skót tájak találkoznak! Valóban spórolnak a skótok? Hogyan küzdenek meg honfitársaink a skót akcentussal és az esős időjárással? Kinek drukkol az Eb-n az a magyar, aki évtizedek óta Skóciában él és dolgozik? Csirkepörkölt pirospaprikával a Loch Ness-i szörny árnyékában! György Gabriella filmje.

Heti Napló

Magyar Péter a kampányban azt mondta, nem megy Brüsszelbe, most mégis beül az Európai Parlamentbe

Mégis beül az Európai Parlamentbe Magyar Péter! A Tisza Párt alelnöke a kampányban végig azt mondta: nem akar Brüsszelbe menni, mert neki itthon van dolga. Ezzel egy időben Giorgia Meloni nemet mondott Orbán Viktornak a Fidesz csatlakozási szándékára az ECR EP-frakciójához. Orbán válaszul diplomáciai offenzívát indított Brüsszel ellen.

Ezek voltak az elmúlt hét politikai eseményei! Török Réka összefoglalója.