videóink

Egyenes Beszéd

Szeptembertől kitiltanák a mobilokat az iskolákból

Egy új rendelettervezetből kirajzolódik az a drákói szigor, amit a kormány az iskolákban tervez bevezetni, akár már szeptembertől. Ennek értelmében tilos lenne a cigi, az energiaital és a telefon is. 

Az Egyenes Beszéd vendége Hortobágyi Ágoston, digitális stratéga.

ATV Híradó

Tovább nőtt a magyar költségvetés hiánya

Az év első felében a kormány az egész évi tervezet több, mint kétharmadát elköltötte. Bod Péter Ákos volt jegybankelnök szerint rövid távon javíthatnak a költségvetés helyzetén a júliusban kivetett újabb adók, azonban ez lassítani fogja a gazdaság helyreállását, a számlát pedig a végén a lakosság állja majd.

ATV Híradó

Ki lesz a demokraták elnökjelöltje Biden visszalépése után?

Számítani lehetett arra, hogy Joe Biden visszalép - ezt mondták híradónknak a szakértők. Magyarics Tamás úgy véli, Kamala Harris, vagyis a mostani alelnök lehet a demokraták elnökjelöltje. Jeszenszky Géza szerint Harris Bidennel együtt túlságosan balra pozicionálta a pártot.

Heti Napló

Joe Biden visszalépett: Hogyan tovább az elnökjelölti versenyben?

Az utóbbi hetekben egyre többen gyakoroltak nyomást a Demokrata Párt elnökjelöltjére annak érdekében, hogy vonuljon vissza a jelöltségtől. És bár Joe Biden kezdetben határozottan kijelentette, szó sem lehet ilyesmiről, most mégis megtörtént rendkívüli bejelentés: visszavonul az elnökjelöltségtől.

Vujity Tvrtko jelentkezik az Egyesült Államokból.