ATV Híradó

A hírek frontvonalában.

december 02. szombat 16:25
december 02. szombat 01:30

legfrissebb

ATV Híradó - 2023.12.01.

A mai nap hírei 19:55-kor.

korábbi adások

 

Megérkezett Magyarországra Jolupukki, vagyis az igazi finn mikulás!

A gyerekek a Mikulás-gyárban találkozhattak a télapóval, aki egyenesen Lappföldről érkezett. A szervezők idén immár 19. alkalommal rendezték meg a Mikulásgyárat, ahová adományként elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, valamint édességet várnak. 

 

Könnyen pórul járhat, aki utolsó pillanatra hagyta a gumicserét

Meglepő módon nem emelkedtek tavaly óta a téligumi árak - árulta el híradónknak egy budapesti kereskedő. A cégvezető azt is elmondta, hogy náluk már csak december közepére van szabad időpont. A Híradónknak nyilatkozó szakjogász pedig arra figyelmeztetett, ha valaki egy balesetben vétlen volt, viszont nyári gumival vezetett, rosszul járhat anyagilag.

 

A magyar érdekekkel ellentétesnek tartja Orbán Viktor Ukrajna uniós csatlakozását

A kormányfő arról is beszélt szokásos, péntek reggeli rádió interjújában, hogy százezrével tenné tönkre a magyar gazdákat, ha az ukrán mezőgazdaságot beemelnék az uniós rendszerbe. A Híradónk által megkérdezett agrár-közgazdász szerint az uniós termelői áraknál sokkal alacsonyabb árszintet jelentenek az ukrán termékek.

 

Jövő nyárig biztosan marad a lakossági kamatstop

Amennyiben nyáron kivezetik azt, megugorhat a hitelesek törlesztője, a Bankmonitor elemzője szerint ugyanakkor az emelkedés kisebb mértékű lesz, mintha már most piaci alapon kellene fizetniük. A Demokratikus Koalíció szerint a kormány rossz gazdaság-politikája miatt volt egyáltalán szükség a kamatstop bevezetésére.

 

Kilépett a Momentumból a Donáth Annát kritizáló bajai polgármester

Nyirati Klára korábban egy nyilvános rendezvényen hülyeségnek nevezte Donáth Anna EP-képviselő DK-t támadó nyilatkozatait és azt mondta, többen is osztják véleményét. A 24.hu azt írta, hogy a párt fegyelmit indított Nyirati ellen, aki később bejelentette: elhagyja a Momentumot. 

Hirdetés
Hirdetés