ATV Híradó

A hírek frontvonalában.

április 20. szombat 15:25
április 20. szombat 02:20

legfrissebb

Orbán Viktor a Fidesz kampánynyitóján: Húsz éve minden választást megnyertünk, most is megnyerjük!

A miniszterelnök szerint Brüsszelben baj van, a vezetők csődöt mondtak, ezért kell elfoglalni. A kormányfő arról is beszélt, hogy mindenfelől háborús készülődést lát, szerinte egy lépésre vagyunk attól, hogy a nyugat katonákat küldjön Európába, ez egy háborús örvény, és amit Brüsszel csinál, az maga az istenkísértés. 

korábbi adások

 

Nagy Márton bejelentést tett: Nem zárja ki a benzinárstop bevezetését

A kereskedelmi árrés tekintetében is lehetnek változások, azért hogy az üzemanyagárak a régiós átlag középmezőnyébe kerüljenek - jelentette ki az ATV kérdésére Nagy Márton. A Magyar Ásványolaj Szövetség szerint nem mindegy, hogy mit tekintünk régiónak, hiszen az ő elemzésük alapján Magyarország még mindig a régiós középmezőnyben van.

 

A Momentum nem zárkózik el a Magyar Péterrel való partnerségtől

Ez a NER őszödi pillanata - jelentette ki a Momentum elnöke pártja programbemutatóján, ahol Magyar Péternek és a DK-nak is üzent. Donáth Anna hangsúlyozta: megérti Magyart, hogy nem akar együttműködni az „óbaloldallal”, a DK-nak pedig „lelke rajta”, hogy elutasítja az együttműködést.

 

Bemutatta programját Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt

Tízezer új bérlakást, kultúrkupont, vidámparkot, bkv rendészetet, és útfelújításokat is ígér Vitézy Dávid főpolgármesterré választása esetén. A politikus kampánynyitója után Brenner Koloman a Jobbik-Konzervatívok főpolgármester-jelöltje bejelentette, hogy visszalép Vitézy javára. 

 

Ismét sikkasztás miatt folyik vizsgálat a korábbi versendi polgármester ellen

A Baranyai Versend volt polgármesterét, Kárász Istvánt költségvetési csalás miatt egyszer már elítélte  jogerősen a bíróság azonban újabb 70 milliót vehetett le az önkormányzat saját számlájáról amit saját magára költött. Ebben az ügyben jelenleg vizsgálat folyik ellene. 

 

EP: fel kell függeszteni a Magyarországnak járó támogatásokat

A Népszavához eljuttatott dokumentum szerint hiba volt kiutalni Magyarországnak az uniós támogatásokat, hiszen az országban nem érvényesülnek a jogállamisági kritériumok. A javaslat egyik beterjesztője Donáth Anna volt. A Híradónknak nyilatkozó szakértő szerint a tervezetnek politikai hatása lehet. 

 

Szentkirályi Alexandra: Az összes Gyurcsány-fiókát ki fogom rakni a Városházáról

Ingyenes fővárosi wifi-hálózatot és stabil költségvetést ígérte kampánynyitó rendezvényén Szentkriályi Alexandra. A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje emellett a kormánnyal való jó együttműködést vetítette előre győzelme esetén. Vitézy Dávid szerint a két fő politikai tömb csak egymást szidja, míg a Mi Hazánk jelöltje úgy véli: Szentkirályi lenyúlta a párt programját.