videó

Vizsgálatot indít a Szuverenitásvédelmi Hivatal Magyar Péter ellen / CSATT.2 2024.04.19.

A TÉMÁK:

  • Magyar Péter amerikai kapcsolatai után nyomoznának 
  • Magyar Péter szerint Kocsis Máté a délutánokat pezsgőzéssel tölti
  • Blokád alá vették Orbánék konzervatív konferenciáját 

A műsor vendégei - Fiala János riporter, Szabó László producer, Pesty László, a Gerilla.hu alapítója és Nagy József, a 24.hu újságírója.

kapcsolódó videók

 

Heves vita a stúdióban a Fico elleni merénylet kapcsán / CSATT.2 2024.05.17.

A TÉMÁK:
- Merénylet áldozata lett Robert Fico
- Listavezetői vita lesz a köztévén
- Orosz hackertámadások: hazudott a Szijjártó-féle külügy?

A műsor vendégei – Szabó László producer, Szabó Gergő, a PestiSrácok újságírója, Somogyi Zoltán szociológus és Magyar Dávid rádiós műsorvezető. 

 

Baloldali elemző: Ön szerint én háború párti vagyok? Kormánypárti elemző: Igen! / CSATT 2024.05.14.

Hszi Csin-ping, Ahmadinezsád, háború, béke. Csak úgy repkednek az illiberális politikusok és a nagy szavak a választási kampányban! Magyarország megtalálta az igazi helyét? Lehet, hogy tényleg a Keleten kell keresni a jövőnket? Jobboldali áttörés esetén kitör a világbéke, ha nem, jön az atomháború? Európa sorsa a mostani EP-választás tétje? Ellentétes vélemények az asztal két felén. Ez a CSATT!

A műsor vendégei – Petri Bernadett, EU szakértő, a XXI. Század Intézet vezető elemzője, Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke, Szikra Levente jogász, az Alapjogokért Központ vezető elemzője és Szent-Iványi István külpolitikai szakértő, az ellenzék korábbi külpolitikai kabinetfőnöke.

 

Magyar Péter bevette Debrecent, az egyik legfideszesebb nagyvárost / CSATT 2024.05.07.

Megváltoztathatja-e a magyar vidék politikai színeit Magyar Péter országos turnéja? Ennek a jelét láttuk Debrecenben? Mivel lehet ma Magyarországon kampányolni? Mit akar hallani a nép? Kitől vesz el szavazatokat a TISZA Párt? Ellentétes vélemények az asztal két felén. Ez a CSATT!

A műsor vendégei – Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője, a Megafon munkatársa, Pindroch Tamás, az Alapjogokért Központ vezető elemzője, Dévényi István, a Magyar Hang újságírója és Nagy Attila Tibor politikai elemző.

 

Friss kutatás: A teljes magyar ellenzékre „ráver” a Tisza Párt / CSATT 2024.04.30.

A Medián legújabb elemzése szerint Magyar Péter pártja a legerősebb ellenzéki párt, és mélyponton van a Fidesz. Mit jelenthet mindez az önkormányzati választásokra nézve? Magyar Péter megjelenése mindent borít? Az önkormányzati választások eredménye az országos politikát is befolyásolhatja? Ellentétes vélemények az asztal két felén. Ez a Csatt!

A műsor vendégei – Kovács Balázs Norbert, a Fidesz–KDNP terézvárosi polgármesterjelöltje, Zila János, az Alapjogokért Központ elemzője, Veres Gábor, újságíró, az MSZP médiapolitikusa és Novák Zoltán, a Méltányosság Politikaelemző Központ projektigazgatója.