videó

Sokkoló interjú: Varga Judit beszámolója szerint így bántalmazta Magyar Péter a házasságuk alatt

Interjút adott Varga Judit Hajdú Péternek a Frizbi TV-n. A volt igazságügyi miniszter exférje fizikai, és verbális bántalmazásairól vallott, például arról, hogy Magyar Péter bezárta egy szobába, ahonnan egyik gyermeke szabadította ki, vagy hogy Magyar öngyilkossággal fenyegetőzött, terhessége alatt pedig egy ajtónak lökte.

kapcsolódó videók

 

Csányi Sándor hatalmas bejelentést tett: az OTP Bankról van szó

Az OTP történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet - ezt Csányi Sándor mondta a bank közgyűlésén. Az elnök-vezérigazgató csak annyit árult el, hogy egy európai uniós országban működő bankról van szó. Csányi Sándor arról is beszélt, hogy Romániából nem szívesen vonultak ki, a társaság ugyanakkor 5 országban piacvezető.

 

Óriási a baj Balmazújvárosban, közel az összeomlás

Szabálytalanságok miatt visszavonták egy pályázat támogatását egy balmazújvárosi beruházáshoz. Az Államkincstár 420 millió forintot kér vissza az önkormányzattól. A város panasszal élt, de így is fizetnie kellene. Kértek részletfizetési kedvezményt, de ezt a hatóság menet közben visszavonta. Ha egyben kell fizetni, akkor Balmazújváros csődbe mehet.

 

154 millió forint kártérítést kapott a bicskei gyermekotthon kilenc áldozata

A Blikk úgy tudja, hogy az áldozatok megegyeztek az állammal, így peren kívül több 10 millió forintos összeget kaptak. A pénzt különböző időpontokban fizették ki, de mindannyian elfogadták az egyezséget – állítja a lap. A Belügyminisztérium sajtóosztálya megerősítette a hírt és közölte, hogy az áldozatoknak összesen 154 millió forintot fizettek ki.

 

Hoppál Péter fideszes képviselő fotóját is rá kell tenni egy pécsi gimnázium tablóira

A pécsi református kollégium végzős diákjainak kötelezően szerepeltetniük kell az érettségi tablóikon Hoppál Péter fényképét is, pedig a fideszes országgyűlési képviselő nem tanára és nem is igazgatója az intézménynek. Az iskola szerint viszont jogos a kérésük. Arra hivatkoznak, hogy Hoppál Péter a fenntartó igazgató-tanácsának elnöke.