videó

Hivatalosan is elnökjelölt-aspiráns lett az Egyesült Államokban Ron DeSantis

A floridai kormányzó a Twitteren jelentette be, hogy elindul a republikánus elnök-jelöltségért. A beszéd azonban technikai hiba miatt sokáig nem volt elérhető. Ezzel együtt jelent meg a politikus kampányvideója is. Vujity Tvrtko, az ATV floridai tudósítója szerint: a 44 éves DeSantis-t Donald Trump legnagyobb vetélytársának tartják.

Hirdetés

kapcsolódó videók

 

Közel egy éve ihatatlan az ivóvíz Szigetvár nyugati városrészében

Egy állami beruházás keretében rendszer-fejlesztést végeztek a hálózaton, azóta zavaros, büdös és barna a víz.  A probléma csaknem 5-ezer lakót érint, akiknek már elegük van abból, hogy lajtoskocsiból kell hazavinniük az ivóvizet. Úgy döntöttek, perelnek.

 

Egyre több a botrány az iváncsai akkumulátorgyár körül

Mintegy háromszáz munkás teljesen megbénította Iváncsa forgalmát szerdán, mert hónapok óta nem kapták meg bérüket az épülő akkumulátorgyárban. A hét elején ugyanebben a dél koreai gyárban több munkás vegyianyag-mérgezést szenvedett. 

 

A feljelentő katonanőt bocsáthatja el a Honvédség, a parancsnok marad

Rendelkezési állományba helyezte a Honvédelmi minisztérium azt a szolnoki katonanőt, aki azért kereste meg az ATV-t, mert állítása szerint parancsnoka szexuálisan zaklatta. A katonanő szerint a belső vizsgálat során még őt hurcolták meg, és a HM-től kapott határozat visszahelyezi az általa feljelentett parancsnok alá. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés