CSATT

Politikai vitaműsor Egri Viktorral.

legfrissebb

49 perces

Karácsony Gergely mindössze 41 szavazattal, de maradhat főpolgármester / CSATT.2 2024.06.14.

A TÉMÁK:
Az újraszámolás után is Karácsonynak van több szavazata
Szakított Magyar Péter és Vogel Evelin
A KDNP kilép, a Tisza belép az Európai Néppárta

A műsor vendégei – Csintalan Sándor közszereplő, nyugdíjas, Vincze Emília újságíró, Somogyi Zoltán szociológus, Szabó László producer.

korábbi adások

 

Választott az ország: jelentősen átrajzolódott a magyar politika térképe / CSATT 2024.06.11.

Ki nyerte a legtöbbet, ki bukott a legnagyobbat a 2024-es választásokon? Ki foglalta el Brüsszelt? Ellenzékváltás történt, vagy billeg a kormánytöbbség is?

A választás másnapján Magyar Péter másfél perc után hagyta ott az ATV Egyenes Beszéd stúdióját. Mi történhetett?

Ellentétes vélemények az asztal két felén. Ez a CSATT!

A műsor vendégei – Dévényi István, a Magyar Hang újságírója, Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője, Mesterházy Attila, a Szocialisták és Demokraták alapító elnöke és Petri Bernadett, EU szakértő, a XXI. Század Intézet elemzője.

 

Ki támogatja az ellenzéki pártokat: Soros? Az EU? Amerika? / CSATT 2024.06.04.

Sikerült-e megmentenie Magyarországot a háborútól a Békemenetnek? Vagy legalább szerzett pár szavazatot Orbán Viktornak? Melyik volt a célja? Ki támogatja az ellenzéki pártokat? Ha jönnek is pénzek, kitől? Ellentétes vélemények az asztal két oldalán. Ez itt a CSATT!

A műsor vendégei – Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke, Pindroch Tamás, az Alapjogokért Központ vezető elemzője, Nagy Attila Tibor politikai elemző és Kovács András, az Origo újságírója.

 

Hazudott a kormány az orosz hackertámadással kapcsolatban? / CSATT 2024.05.28.

Jobb-e félni, mint megijedni? Jobb-e rettegni, mint megijedni? Kinek jó a rettegés? Kin hatalmasodott el a háborús pszichózis? Mi vár ránk a kampány maradék napjaiban? Ellentétes vélemények az asztal két felén. Ön melyik oldalra ülne? Ez itt CSATT!

A műsor vendégei – Dévényi István, a Magyar Hang újságírója, Komlódi Gábor, ügyvéd, Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője, a Megafon munkatársa és Csizmadia Tamás, jogász, elemző.

 

Fico-merénylet: háborúpárti baloldali vagy szélsőjobbos neonáci volt a támadó? / CSATT 2024.05.21.

A Fico-merénylet átalakította a kommunikációs teret! Mindenki kollektíven bűnös, aki nem ért egyet a Fidesszel? Vagy a propaganda csúsztat és hazudik? Mi a kampánykamu, ha az orosz heckertámadás mégsem volt az? Ellentétes vélemények az asztal két felén. Ez a CSATT!

A műsor vendégei – Róna Péter, a Jobbik-Konzervatívok, EP-jelöltje, Tóth Máté ügyvéd, Boros Imre közgazdász, volt miniszter és Ligeti Miklós, a Transparency International Magyarország jogi igazgatója.

 

Heves vita a stúdióban a Fico elleni merénylet kapcsán / CSATT.2 2024.05.17.

A TÉMÁK:
- Merénylet áldozata lett Robert Fico
- Listavezetői vita lesz a köztévén
- Orosz hackertámadások: hazudott a Szijjártó-féle külügy?

A műsor vendégei – Szabó László producer, Szabó Gergő, a PestiSrácok újságírója, Somogyi Zoltán szociológus és Magyar Dávid rádiós műsorvezető. 

 

Baloldali elemző: Ön szerint én háború párti vagyok? Kormánypárti elemző: Igen! / CSATT 2024.05.14.

Hszi Csin-ping, Ahmadinezsád, háború, béke. Csak úgy repkednek az illiberális politikusok és a nagy szavak a választási kampányban! Magyarország megtalálta az igazi helyét? Lehet, hogy tényleg a Keleten kell keresni a jövőnket? Jobboldali áttörés esetén kitör a világbéke, ha nem, jön az atomháború? Európa sorsa a mostani EP-választás tétje? Ellentétes vélemények az asztal két felén. Ez a CSATT!

A műsor vendégei – Petri Bernadett, EU szakértő, a XXI. Század Intézet vezető elemzője, Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke, Szikra Levente jogász, az Alapjogokért Központ vezető elemzője és Szent-Iványi István külpolitikai szakértő, az ellenzék korábbi külpolitikai kabinetfőnöke.