videó

52 perces

Hatalmas kavarás, amit Magyar Péter művel a köztévé vitája körül? / CSATT.2 2024.05.24.

A TÉMÁK:
- Magyar Péter nem megy el a köztévé vitájára 
- Sulyok Tamást támadja Dobrev Klára
- Jön az atomháború?

A műsor vendégei – Vincze Emília újságíró, Nagy József, a 24.hu újságírója, Kacsoh Dániel, a Mandiner főszerkesztő-helyettese és Csintalan Sándor közszereplő. 

kapcsolódó videók

 

Választott az ország: jelentősen átrajzolódott a magyar politika térképe / CSATT 2024.06.11.

Ki nyerte a legtöbbet, ki bukott a legnagyobbat a 2024-es választásokon? Ki foglalta el Brüsszelt? Ellenzékváltás történt, vagy billeg a kormánytöbbség is?

A választás másnapján Magyar Péter másfél perc után hagyta ott az ATV Egyenes Beszéd stúdióját. Mi történhetett?

Ellentétes vélemények az asztal két felén. Ez a CSATT!

A műsor vendégei – Dévényi István, a Magyar Hang újságírója, Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője, Mesterházy Attila, a Szocialisták és Demokraták alapító elnöke és Petri Bernadett, EU szakértő, a XXI. Század Intézet elemzője.

 

Ki támogatja az ellenzéki pártokat: Soros? Az EU? Amerika? / CSATT 2024.06.04.

Sikerült-e megmentenie Magyarországot a háborútól a Békemenetnek? Vagy legalább szerzett pár szavazatot Orbán Viktornak? Melyik volt a célja? Ki támogatja az ellenzéki pártokat? Ha jönnek is pénzek, kitől? Ellentétes vélemények az asztal két oldalán. Ez itt a CSATT!

A műsor vendégei – Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke, Pindroch Tamás, az Alapjogokért Központ vezető elemzője, Nagy Attila Tibor politikai elemző és Kovács András, az Origo újságírója.

 

Hazudott a kormány az orosz hackertámadással kapcsolatban? / CSATT 2024.05.28.

Jobb-e félni, mint megijedni? Jobb-e rettegni, mint megijedni? Kinek jó a rettegés? Kin hatalmasodott el a háborús pszichózis? Mi vár ránk a kampány maradék napjaiban? Ellentétes vélemények az asztal két felén. Ön melyik oldalra ülne? Ez itt CSATT!

A műsor vendégei – Dévényi István, a Magyar Hang újságírója, Komlódi Gábor, ügyvéd, Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője, a Megafon munkatársa és Csizmadia Tamás, jogász, elemző.

 

Fico-merénylet: háborúpárti baloldali vagy szélsőjobbos neonáci volt a támadó? / CSATT 2024.05.21.

A Fico-merénylet átalakította a kommunikációs teret! Mindenki kollektíven bűnös, aki nem ért egyet a Fidesszel? Vagy a propaganda csúsztat és hazudik? Mi a kampánykamu, ha az orosz heckertámadás mégsem volt az? Ellentétes vélemények az asztal két felén. Ez a CSATT!

A műsor vendégei – Róna Péter, a Jobbik-Konzervatívok, EP-jelöltje, Tóth Máté ügyvéd, Boros Imre közgazdász, volt miniszter és Ligeti Miklós, a Transparency International Magyarország jogi igazgatója.