videó

16 perces

Balog Zoltán először adott interjút a kegyelmi ügyről: szerinte K. Endre továbbra is ártatlan

Az Egyenes Beszéd vendégei Závecz Tibor, a Závecz Research ügyvezetője és Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke.

kapcsolódó videók

 

A migráció volt a fő téma a szerb-szlovák-magyar csúcson

Az illegális migrációról tárgyalt Orbán Viktor Robert Fico szlovák kormányfővel, valamint Alakszandar Vucsics szerb államfővel. A szlovákiai Komáromban tartott egyeztetésen az EU külső határainak védelméről, az illegális bevándorlás elleni fellépésről és az Európai Unió álláspontjának befolyásolásáról egyeztettek. 

Az Egyenes Beszéd vendége Jeszenszky Géza volt külügyminiszter.

 

"Egy lelkésznek az a dolga, hogy kegyelmet kérjen" - a kegyelmi-botrányról kérdezték Balog Zoltánt

Balog Zoltánt egy istentisztelet után kérdezték a K. Endre-féle kegyelmi ügyről, amire először nem akart reagálni, hivatkozva egy korábbi interjújára. Végül annyit mondott, hogy egy lelkész feladata a kegyelem kérése, és bár senki nem érdemli meg a kegyelmet, azt érdemtelenül adják.

Az Egyenes Beszéd vendége Pekárné Farkas Emese, a Második Reformkor Párt alelnöke.

 

Csárdi elárulta: bizonyítéka egy fotó, de nem Rogán, Ungár és Vitézy szerepel rajta

Az LMP-ből távozó politikus hétfőn a Telexnek azt mondta: egy fotót látott, amely bizonyítja, hogy egyeztetés zajlott Ungár Péter, Rogán Antal és Vitézy Dávid között. Arra a kérdésre, hogy a fotón, amit látott Rogán Antal, Vitézy Dávid és Ungár Péter látható-e, határozott nemmel felelt.

Az Egyenes Beszéd vendégei Szerető Szabolcs, a Magyar Hang főmunkatársa és Lánczi Richárd, az N1TV főszerkesztője.

 

Komjáthi Imre: Mi leszünk a magyar politikai élet emberi hangja

Komjáthi Imrét választották az MSZP elnökévé, aki eddig társelnöke volt az egykori kormánypártnak. A szocialisták megszüntették a társelnöki rendszert, amire pár éve álltak át. 

Az Egyenes Beszéd vendége Komjáthi Imre, az MSZP új elnöke.