videó

20 perces

Déli Híradó - 2024.06.11.

A mai nap hírei 12:00-kor.

kapcsolódó videók

 

Botrányba keveredett Magyar Péter, a biztonságiak vezették ki egy szórakozóhelyről, a rendőrség is nyomoz

Sajtóhírek szerint péntek hajnalban egy népszerű belvárosi szórakozóhelyről vezették ki a biztonsági emberek Magyar Pétert. Szemtanúk azt mondják, több vendégbe belekötött, hangoskodott és egyre minősíthetetlenebbül viselkedett. Az atv.hu megkeresésére a rendőrség azt válaszolta, garázdaság és rongálás miatt nyomozás indult.

 

Nézze, milyen jól keresnek a magyarok a KSH szerint

358 ezer forint a magyar nettó mediánkereset, ami 16-17 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál - ez derül ki a Központi Statisztikai Hivatal friss adataiból. Az Eurostat adatai pedig arra mutatnak rá, hogy Magyarország az utolsó helyre csúszott vissza az uniós fogyasztási rangsorban, még Bulgária is megelőzte hazánkat.

 

Kocsis Máté kiposztolta: “Kizárt az ECR frakció!”

Nem csatlakozik a Fidesz a Giorgia Meloni vezette Európai konzervatívok és reformerek frakciójához az európai parlamentben, mivel nem hajlandó egy magyarellenes román párttal egy frakcióban dolgozni - erről Kocsis Máté írt Facebook oldalán. A korábbi hírek ugyanakkor arról szóltak, hogy Meloni mondott nemet a Fidesz csatlakozási kérelmére.

 

A baloldal a jövőt tervezi, de elismerik, a Tisza Párt megnehezíti a helyzetüket

Bár a gyengén szereplő ellenzéki pártok már tervezik a jövőt, Magyar Péter Tisza pártjának felbukkanása jelentős akadályt jelent ebben. Erről beszéltek Híradónknak a képviselők, 10 nappal a választások után. Az elemzők szerint van, ahol reménytelen a megerősödés, ugyanakkor a stratégiaváltás több pártnak is megoldást jelenthet. 

 

„Varga Judit pletykákat osztott meg férjével” Megszüntették a nyomozást Magyar Péter hangfelvételei kapcsán

Nem volt feltárható kapcsolat Rogán Antal és Schadl György között - ezt mondta sajtótájékoztatóján az ügyészség. Magyar Péter még tavasszal adott át egy titokban rögzített hangfelvételt, amelyen volt felesége, Varga Judit akkori igazságügyi miniszter egyebek közt arról beszélt, hogy a kormány emberei belenyúlhattak a nyomozás irataiba.