videó

3 perces

Itt a friss választási matek: most ilyenek a pártok EP-esélyei

Többen gondolják előnyösnek Magyarország uniós tagságát, mint öt évvel ezelőtt- ez derült ki a Závecz Intézet közvéleménykutatásából. Egy másik, az Euraktiv által készített felmérés pedig azt állapította meg, hogy a Fidesz kevesebb képviselői helyre számíthat az Európai Parlamentben, mint 2019-ben.

kapcsolódó videók

 

Elképesztő vád a kormánnyal szemben: be akarja dönteni Budapestet?

A kormány szerint Budapest csődben van. A Híradónknak nyilatkozó főpolgármester-helyettes azonban azt mondta: ez nem igaz, de a kabinet erre utazik. Kiss Ambrus a szolidaritási hozzájárulás brutális megemelésével magyarázza Budapest nehéz pénzügyi helyzetét. 

 

Emberfeletti küzdelem zajlott a 3 éves Ádinért: csoda történt, megérkezett az 1 milliárdos segítség

Összegyűlt a több mint 1 milliárd forint a Duchenne-szindrómával, vagyis gyermekkori izom-elhalással küzdő Ádin kezelésére. A hároméves kisfiú a pénzből olyan gyógyszerhez jut, ami megállítja az izom-sorvadását. A témával foglalkozott a Heti Napló stábja, bemutattak egy másik beteg kisfiút is, a négyéves Benit. A cél az, hogy ő is megkaphassa a kezelést.

 

Gőzerővel készül a holnapi meccsre a magyar válogatott

Arra azért szakítottak időt a játékosok, hogy válaszoljanak az újságírók kérdéseire. Pontosabban: 16 kíváncsi gyereknek biztosított lehetőséget a Magyar Labdarúgó Szövetség, hogy kérdéseket tegyen fel Gulácsi Péternek és Kerkez Milosnak.