videó

2 perces

A drágulással karöltve valami más is megjelent a boltokban

Egyre többen járnak megélhetésből lopni a boltokba Magyarországon. Az élelmiszer-infláció miatt szinte minden áruházláncnál drasztikusan megnőtt a bolti lopások száma. Akad olyan boltos aki a szegényeknek ingyen ad egy egy szendvicset.  

kapcsolódó videók

 

Elképesztő vád a kormánnyal szemben: be akarja dönteni Budapestet?

A kormány szerint Budapest csődben van. A Híradónknak nyilatkozó főpolgármester-helyettes azonban azt mondta: ez nem igaz, de a kabinet erre utazik. Kiss Ambrus a szolidaritási hozzájárulás brutális megemelésével magyarázza Budapest nehéz pénzügyi helyzetét. 

 

Emberfeletti küzdelem zajlott a 3 éves Ádinért: csoda történt, megérkezett az 1 milliárdos segítség

Összegyűlt a több mint 1 milliárd forint a Duchenne-szindrómával, vagyis gyermekkori izom-elhalással küzdő Ádin kezelésére. A hároméves kisfiú a pénzből olyan gyógyszerhez jut, ami megállítja az izom-sorvadását. A témával foglalkozott a Heti Napló stábja, bemutattak egy másik beteg kisfiút is, a négyéves Benit. A cél az, hogy ő is megkaphassa a kezelést.

 

Gőzerővel készül a holnapi meccsre a magyar válogatott

Arra azért szakítottak időt a játékosok, hogy válaszoljanak az újságírók kérdéseire. Pontosabban: 16 kíváncsi gyereknek biztosított lehetőséget a Magyar Labdarúgó Szövetség, hogy kérdéseket tegyen fel Gulácsi Péternek és Kerkez Milosnak.