videó

11 perces

Kevesebb mint 2 hét a választásokig!

Heti Naplós választási kisokos! Hány helyre kell majd "X-elnünk" a június 9-i választásokon? A budapestiek valóban öt szavazólapot kapnak majd? És mi van a falvakban élőkkel? Egy dolog biztosnak tűnik, vélhetően hatalmas sorok lesznek a szavazóhelyiségek előtt. 

György Gabriella riportja. 

kapcsolódó videók

 

Lezajlottak a választási viták! Kinek ártott és ki nyert vele?

18 év után rendezett választási vitát az állami tévé! 11 párt EP listavezetője feszült egymásnak! Magyar Péter, Dobrev Klára és Deutsch Tamás is ott volt! A Kétfarkú Kutyapárt viszont egy humoristát küldött, Brutit.

És nálunk, az ATV-n is megmérettették magukat az EP-listavezetők és a fővárosi listavezetők. Választási vita értékelés a Heti Naplóban! 

György Gabriella riportja.

 

"Ez a legfontosabb Békemenet? Alighanem!" – így zajlott a tizedik Békemenet

Finisben a választási kampány! Békemenet és ellen békemenet, viták, vádak és vádaskodások a politikai ellenfelek között. Háború vagy béke, ez a tét? Tényleg mindent megérnek a mandátumok? Összefoglaltuk a választások előtti utolsó hét legfontosabb eseményeit! 

L. Dézsi Zoltán riportja. 

 

Dobrev Klára a Heti Naplóban: „soha nem tekintettük ellenségnek Magyar Pétert”

A Demokratikus Koalíció EP-listavezetője az ATV Heti Napló adásában válaszolt a műsorvezető és a nézők kérdéseire. Szerinte Magyar Péter elütögeti a kezüket, pedig csak koalícióban lehet legyőzni Orbán Viktort. Tart tőle, hogy az "ellenzékváltás" ugyanúgy fog elsülni, mint Márki-Zay Péter esetében. 

 

Heti Napló exkluzív – Révész Sándor

Exkluzív interjú Révész Sándorral, a 70 éves legendával! Évek óta nem adott televíziós interjút, azt mondja azért, mert csak akkor beszél, ha van mit mondania.

Teltházas koncertek, őrület a színpadon, ő mégis csendre vágyott. Miért menekült már 28 évesen vidékre? Őszintén akart élni, sikerült neki? Meghitt nyugalommal beszél családról, betegségről, békességről és persze zenéről.

Szerkesztő-riporter: Török Réka 

 

Magyar Péter a Heti Naplóban: Szentkirályi Alexandrát vissza fogják léptetni Vitézy Dávid javára

Magyar Péter a Heti Napló Sváby Andrással című műsorába látogatott, ahol a műsorvezető kérdései mellett válaszolt a nézőknek is.

Arra a kérdésre, hogy kit támogat a főpolgármester-jelöltek közül, Magyar elmondta: nem tud jó szívvel senkit sem támogatni, és arra számít, hogy Szentkirályi Alexandrát vissza fogják léptetni Vitézy Dávid javára

 

Tényleg magyar találmány a csuklós busz? Kiderítettük!

A városi közlekedés egyik legikonikusabb járműve a csuklós busz, amelyről úgy tudjuk, hogy magyar találmány. Legenda, vagy valóság, hogy a magyarok találták fel a csuklós buszt? Tényleg leselejtezett buszokból készült az első csuklós? Világszenzáció, vagy kényszer szülte sufnituning volt az első harmonikabusz? 

L. Dézsi Zoltán riportja.