videó

4 perces

Nagy Márton reagált Matolcsyék kritikájára: Nem örülök neki, majd válaszolni fogunk

Az MNB elemzése szerint ugyanis nincs összhangban a realitásokkal a kormány gazdaság-fejlesztési stratégiája. Nagy Márton beszélt arról is, hogy növekszik a fogyasztás: szerinte az külön pozitívum, hogy minden oldalról van növekedés, így az élelmiszer, üzemanyag és a szolgáltatások vonatkozásában is. 

kapcsolódó videók

 

EP-listavezetők vitája: Magyar Péter és Dobrev Klára is elutasítja az MTVA-s szabályokat

A köztévé által szervezett vitára készülnek az európai parlamenti listavezetők. Dobrev Klára nem a mélygarázson keresztül, hanem a főbejáraton át érkezik a ma esti rendezvényre. Magyar Péter levelet címzett a vezérigazgatónak, amelyben azt kérte, bármilyen bejátszást, amit akár a TISZA Pártról, akár személyesen róla adnának le a vitán, előzőleg küldjék meg neki.

 

A drágulással karöltve valami más is megjelent a boltokban

Egyre többen járnak megélhetésből lopni a boltokba Magyarországon. Az élelmiszer-infláció miatt szinte minden áruházláncnál drasztikusan megnőtt a bolti lopások száma. Akad olyan boltos aki a szegényeknek ingyen ad egy egy szendvicset.  

 

Itt a friss választási matek: most ilyenek a pártok EP-esélyei

Többen gondolják előnyösnek Magyarország uniós tagságát, mint öt évvel ezelőtt- ez derült ki a Závecz Intézet közvéleménykutatásából. Egy másik, az Euraktiv által készített felmérés pedig azt állapította meg, hogy a Fidesz kevesebb képviselői helyre számíthat az Európai Parlamentben, mint 2019-ben.

 

Orbán Viktor: sosem fogunk magyar fiatalokat küldeni mások háborújába

A DK szerint gyávaság a Fidesztől, ha nem vesz részt a pénteki rendkívüli parlamenti ülésen, amit az ellenzéki pártok a külügyminisztérium informatikai rendszerének feltörése és a köztársasági elnökkel szembeni vádak miatt kezdeményeztek. A Fidesz nélkül az ülés határozatképtelen lesz. Közben egyre sűrűbbek a kampány eseményei.