videó

13 perces

A Fidesznek és a Mi Hazánknak köszönheti Magyar Péter, hogy a fővárosban is tényezővé válhat?

Napról napra durvul kampány! Folyamatosan készülnek a legfrissebb közvélemény kutatások! Igaz, hogy előretört Magyar Péter pártja? Tény, hogy már Budapesten is lesznek polgármester jelöltjeik. Két kormánypárti és két ellenzéki kerületben is elindulnak. Tényleg a Tisza Párt lehet a mérleg nyelve a Fidesz és az ellenzék között a Fővárosi Közgyűlésben? 

György Gabriella riportja.

kapcsolódó videók

 

Módosulnak a jogszabályok, januártól kötelező lesz szűrővizsgálatokra járni

Magánügy vagy közügy? Januártól kötelező lesz méhnyak, vastag-végbél és emlőszűrésre járni! Több ezer emberélet lenne megmenthető évente, mégis óriási a felháborodás a közösségi médiában. Vajon felkészült a magyar egészségügyi rendszer a tömeges szűrővizsgálatokra? Helyes, hogy a kormány kötelezővé tett több szűrővizsgálatot? 

Török Réka riportja. 

 

Megszólalt a kisfiút felrúgó karateedző: áll a felelősségre vonás elé

Minden idők egyik legvisszataszítóbb története! Egy karate edző hatalmasat rúgott egy kisgyerekbe a szolnoki kalandparkban. A történet lehet, hogy soha nem derült volna ki, ha nem rögzítette volna egy térfigyelő kamera. Összefoglaltuk mi történt pontosan.

A Heti Napló vendége Horváth Lóránt ügyvéd, a Heti Napló állandó jogi szakértője.

 

Joe Biden visszalépett: Hogyan tovább az elnökjelölti versenyben?

Az utóbbi hetekben egyre többen gyakoroltak nyomást a Demokrata Párt elnökjelöltjére annak érdekében, hogy vonuljon vissza a jelöltségtől. És bár Joe Biden kezdetben határozottan kijelentette, szó sem lehet ilyesmiről, most mégis megtörtént rendkívüli bejelentés: visszavonul az elnökjelöltségtől.

Vujity Tvrtko jelentkezik az Egyesült Államokból. 

 

Akiknek két születésnapjuk van: szervtranszplantált gyerekek, akiktől mindannyian sokat tanulhatunk!

Megható és egyben megrázó történetek a Heti Naplóban! Gyermekek és szüleik mesélnek az őket ért megpróbáltatásokról azok után, hogy mások tragédiája adott új esélyt nekik.

24. alkalommal táboroztak szervtranszplantált gyermekek a szüleikkel és testvéreikkel a Balatonnál, Berecz Péter és stábja pedig betekinthetett a családok legintimebb pillanataiba.

Ha támogatni szeretné az alapítvány munkáját, az alábbi számlaszámra való utalással megteheti:
Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért
Bankszámlaszám: 10200885-32611135
Kapcsolat: https://transalap.hu/

 

Visszatért az üvegvisszaváltási rendszer, de még bőven vannak zökkenők

Üveg, PET-palack és alumínium doboz: Kinek, hogy megy az üvegvisszaváltás? Könnyen, vagy nehezen? Júliustól már csak a visszaváltható palackok hozhatók forgalomba! Hatalmas nyűg az egész vagy ez a minimum, amit megtehetünk a környezetünkért? Sváby András és György Gabi is letesztelte a rendszert. Íme az eredmény!