videó

14 perces

Egy egyszerű sütiverseny, ami egy egész falut boronált össze!

Egy kisvárosi ötlet nyomán pár napra elfelejtettek a politikai szembenállásokat, a csatákat a Kisbériek. Fiatalok, anyukák és nagymamák azon ügyködtek, hogy az ország tortájához hasonlóan megalkossák Kisbér saját süteményét. Egy jó ötlet valóban régi barátokat, politikai ellenfeleket hozhat össze? Haragosokat békíthet ki? Ilyen egyszerű a recept a békességhez? 

György Gabriella riportja. 

kapcsolódó videók

 

Heti Napló exkluzív – Révész Sándor

Exkluzív interjú Révész Sándorral, a 70 éves legendával! Évek óta nem adott televíziós interjút, azt mondja azért, mert csak akkor beszél, ha van mit mondania.

Teltházas koncertek, őrület a színpadon, ő mégis csendre vágyott. Miért menekült már 28 évesen vidékre? Őszintén akart élni, sikerült neki? Meghitt nyugalommal beszél családról, betegségről, békességről és persze zenéről.

Szerkesztő-riporter: Török Réka 

 

Kevesebb mint 2 hét a választásokig!

Heti Naplós választási kisokos! Hány helyre kell majd "X-elnünk" a június 9-i választásokon? A budapestiek valóban öt szavazólapot kapnak majd? És mi van a falvakban élőkkel? Egy dolog biztosnak tűnik, vélhetően hatalmas sorok lesznek a szavazóhelyiségek előtt. 

György Gabriella riportja. 

 

Magyar Péter a Heti Naplóban: Szentkirályi Alexandrát vissza fogják léptetni Vitézy Dávid javára

Magyar Péter a Heti Napló Sváby Andrással című műsorába látogatott, ahol a műsorvezető kérdései mellett válaszolt a nézőknek is.

Arra a kérdésre, hogy kit támogat a főpolgármester-jelöltek közül, Magyar elmondta: nem tud jó szívvel senkit sem támogatni, és arra számít, hogy Szentkirályi Alexandrát vissza fogják léptetni Vitézy Dávid javára

 

Tényleg magyar találmány a csuklós busz? Kiderítettük!

A városi közlekedés egyik legikonikusabb járműve a csuklós busz, amelyről úgy tudjuk, hogy magyar találmány. Legenda, vagy valóság, hogy a magyarok találták fel a csuklós buszt? Tényleg leselejtezett buszokból készült az első csuklós? Világszenzáció, vagy kényszer szülte sufnituning volt az első harmonikabusz? 

L. Dézsi Zoltán riportja. 

 

Karsai kontra Magyarország: Van-e jogunk dönteni a saját a halálunkról?

Ilyen még nem volt! Először vitáztak bírók és ügyvédek Karsai Dániel küzdelméről. Meg lehet változtatni a 140 éves magyar büntetőjogot? A strasbourgi döntés és Dani ügye egész Európára hatással lehet? És persze a nagy kérdés: van-e jogunk dönteni a saját a halálunkról? 

Török Réka riportja. 

 

Választási csodabogarak: bemutatjuk a választások legfurcsább jelöltjeit!

A legfurcsább jelöltek és a legfurcsább választókörzetek! Sportolók, influenszerek, politikai kalandorok! Jelöltek, akiknek ez idáig nem sok közük volt a politikához, de most valamiért mégis belevágnak! Miért indítanak egyre több celebet a pártok a választásokon? Tényleg nem a tudás, hanem az ismertség a legfontosabb? A legtöbb településen gyakorlatilag bármi előadódhat? 

György Gabriella riportja.