videó

Nincs menekvés, feljelentik Balog Zoltánt a Zsinati Bíróságon

Eljárást kezdeményeznek a Zsinati Bíróságnál annak a nyílt levélnek a szerzői, akik követelik Balog Zoltán leváltását. A petíciót a református egyház tagjai indították. A levél aláírói úgy gondolják, Balog egy látszólagos taktikai visszalépés után az egyház vezetője maradt, pedig magatartásával rossz hírét keltette a református egyháznak.

kapcsolódó videók

 

Bezárhat a szekszárdi szülészet, annyira kevés az orvos

Híradónk úgy tudja,  most is csak két állandó nyugdíjas orvos látja el az osztály betegeit, illetve más megyékből járnak át ügyelni az orvosok túlóraként. Közben új szülészeti szárny építését harangozta be a kormány a tolnai vármegyeszékhelyen.   

 

Mi lesz ebből? Gyurcsányék petíciót indítanak Magyar Péter miatt

Felháborította az ellenzéket Magyar Péter és párta, amiért főleg olyan budapesti kerületben indítanának polgármester-jelöltet, ahol a polgármester jelenleg ellenzéki. Kunhalmi Ágnes híradónknak azt mondta, Magyar Péter Budapesten a Fidesz malmára hajtja a vizet.

 

Orbán Viktor azt mondta a rádióban, hogy ő akadályozta meg a magyar-szerb háborút

Orbán Viktor miniszterelnök rádiónyilatkozatában azt állította, a délszláv háború idején, a 90-es évek végén volt amerikai törekvés arra, hogy megnyissák az északi frontot a magyar-szerb határnál, amit ő akadályozott meg. Szent-Iványi István, aki akkor a külügyi bizottság elnöke volt, nem tud ilyesmiről. 

 

Orbán Viktor megdícsérte a jándi “No Migration, No Gender, No War” táblát

Jól tette a polgármester, hogy kiírta a „No Migration, No Gender, No War” feliratot a település üdvözlőtáblájára, nekem tetszik.-  ezt mondta Orbán Viktor, Jánd polgármesterének. A miniszterelnök az állami rádióban ma sokat beszélt a háborúról, ami szerinte a június 9-i választás tétje is. 

 

Novák Előd a Mi Hazánk majálisán történt náci karlendítésről: "szerintem belefér"

Toroczkai László szerint elképzelhető, hogy szándékosan vitték a Mi Hazánk majálisára a karlendítő csoportot, amikor a párt május 1-jei rendezvényén egy fiatalokból álló társaság náci karlendítéssel fotózkodott a Bikás parkban. A Momentum szerint a Mi Hazánk a náci ideológiát bagatellizálja a karlendítők bevédésével.