videó

Pad-botrány: Két darab asztal, négy darab pad, 8 millió forintért!

Tengőd! A 400 lelkes falu, ahol az ország legdrágább padjai találhatók! Egyszerű rönkpadok 8 millió forintért! Évek óta vezeti toronymagasan Magyarország az uniós pénzekkel történő csalások listáját. Vajon hány ötcentis kilátónak, lombkorona nélküli lombkoronasétánynak és hány milliós padnak kell még épülnie ahhoz, hogy megmozduljon az igazságszolgáltatás? 

Török Réka riportja.

kapcsolódó videók

 

Nagy magyar plakátháború! Mindig van lejjebb?

Dübörög az utcákon a választási plakátháború! Ma már mindent (is) lehet mondani a politikusokra? Sem a jóérzés, sem a törvények nem szabnak határt? Hatnak még a plakátok, vagy már észre sem vesszük őket? Hogyan jutottunk a "Tovarisi konyec-től" odáig, hogy Dobrev és Magyar tálcán hozza a háborút? 

L. Dézsi Zoltán riportja. 

 

Autósok vs. vadászok: A mi hibánk, ha elütünk egy kirohanó vadat? Az Orbán-kormány szerinti, igen!

Segítség! Vadat gázoltam! Tavaly óta szinte esélytelen az autós arra, hogy a vadásztársaság állja az autójában bekövetkezett kárt. Mindezt a politikus-vadászok vitték át a parlamenten. Pedig gyakran milliós tételekről és totálkaros autókról van szó. Hogyan lehet elkerülni a bajt? És ha már megtörtént, akkor mi tévők legyünk? 

György Gabriella riportja.

 

Önkormányzati választás 2024: nem csak Budapesten, vidéken is ádáz küzdelem zajlik!

A Fidesz vagy az ellenzék erősödik az önkormányzati választáson? Ellátogattunk néhány csatatér körzetbe, bár az se lehetetlen, hogy most szinte mindegyik választási körzet csatatér lesz! Megmutatjuk a helyeket, ahol a legnagyobb küzdelem várható. A Fidesz vagy az ellenzék viszi Miskolcot, Győrt, Egert, vagy Szolnokot? 

L. Dézsi Zoltán riportja.