videó

Mi lesz az izraeli válasz az iráni támadásra?

A híradónknak nyilatkozó elemzők is csak találgatják, hogy milyen lehet az izraeli válaszcsapás Irán ellen. Abban nagyjából egyetértenek, hogy az eszkaláció egyik félnek sem érdeke, éppen ezért az okos döntés Izrael részéről az volna, ha egyáltalán nem, vagy csak mérsékelt módon intézne megtorló támadást Irán ellen. 

kapcsolódó videók

 

Nagy a baj, több kórházban is leállhat a betegellátás, ha nem érkezik segítség

Inkasszózta egy műtéti anyagokat szállító cég az egyik kórház számláját, mert az egészségügyi intézmény régóta nem tudta törleszteni az adósságát - ilyesmire harminc éve nem volt példa. Rásky László, az Orvostechnikai Szövetség főtitkára szerint a cégeknek olyan sokkal tartoznak a kórházak, hogy elfogyott a türelmük. 

 

A Fidesz után a Mi Hazánk is leadta az EP-listájára érkezett ajánlásokat

Dúró Dóra elnökhelyettes híradónk kérdésére azt is elmondta, hogy már Budapesten is összejött a kellő számú aláírás a főpolgármester-jelöltséghez, ezt azonban várhatóan pár napon belül fogják leadni. Az LMP és a Momentum arról tájékoztatta híradónkat, hogy határidőre biztosan le fogják adni a kellő számú ajánlást.

 

Halállistát írt a kislány, aki szíven szúrta az egyik osztálytársát Bőnyben

Egy 20 centiméter pengéjű, otthonról hozott késsel szúrta szívtájékon osztálytársát egy 12 éves kislány a Győrhöz közeli Bőnyben. A település polgármestere Híradónknak azt mondta, a sérült gyereket megműtötték, állapota stabil. Az elkövető információk szerint halállistát vezetett, melyen pirossal jelölte azon osztálytársait, akikkel végezni akart.

 

Biztosan lesz következménye, hogy a belügy megszegte a titoktartást a bicskei áldozatok kártérítéséről

Biztos, hogy lehet jogi következménye annak, hogy nyilvánosságra került a pedofília miatt elítélt, korábbi bicskei gyermekotthon-igazgató, V. János áldozatainak megítélt összeg, az Ügyvédkör elnöke szerint. A Belügyminisztérium a Blikknek azt írta, 9 áldozatnak összesen 154 milliós kártérítést nyújtottak. Pop Mert a gyermekotthon egykori lakója nem érti, hogy miért hozta nyilvánosságra a Belügyminisztérium a szerződés egyes részleteit, miközben az áldozatokat titoktartásra kötelezték.