videó

Magyar berobbant, Varga kitálalt: ez lenne az elmúlt 30 év legnagyobb politikai botránya?

Magyar Péter közzétette hangfelvételét, amin volt felesége, arról beszél, hogy a Völner-Schadl-ügy iratait politikai nyomásra manipulálhatták az ügyészségen. Másnap Varga Judit a Frizbi TV-ben ecsetelte gyötrelmes házasságát. Varga állításai szerint Magyar rendszeresen alázta, félelemben és bántalmazó kapcsolatban tartotta, amire Magyar Péter azt választ adta Facebookon, hogy felesége viszont pofozta és megrúgta őt. Jöhet még újabb fordulat ebben az egyre szürreálisabb történetben? 

György Gabriella riportja. 

kapcsolódó videók

 

Magyar Péter már a főpolgármester-választásba is bekavarhat?

Egyre közelebb június 9-e, amikor is az Európai Parlament összetételéről, a helyi képviseléstestületekről és a polgármesterekről szavazunk majd. Vélhetően a legérdekesebb csatatér a főváros lesz. Karácsony Gergely pozíciója a közelmúltig viszonylag biztosnak tűnt, de Vitézi Dávid színrelépése, valamint Magyar Péter feltűnése változtathat erőviszonyokon. Ön elmegy június 9-én szavazni?

L. Dézsi Zoltán riportja. 

 

Irán háborút indított Izrael ellen

Irán megtámadta Izraelt! Több száz drónt és rakétát lőttek ki a zsidó állam területére. Most az egész világ arra keresi a választ, hogy Izrael készül-e ellencsapásra. Ha igen, akkor mégis mi várható a Közel-Keleten?

 

Egekben az üzemanyagárak – ez még csak a kezdet?

Ismét egekben a benzinár! Lélektani határon van, vagy már fölötte? Az államnak csökkenteni kéne az üzemanyagokban lévő adókat? A Heti Napló vendége a témában Holoda Attila energetikai szakértő.  

 

„Bárhova nézek az jut eszembe, itt embereket mészároltak le!”

Már hat hónapja, hogy megtámadta a Hamász Izraelt. Benjamin Netanjahu akkor, október 7-én azt mondta: „Háborúban állunk. Ez nem hadművelet, ez nem eszkaláció, ez háború!” Berecz Péter, a Heti Napló riportere most bejárta az izraeli terrortámadás helyszíneit.