videó

Váratlanul elhunyt a Heti Napló vastüdőben élő riportalanya: utolsó interjúját már nem láthatta

A koronavírus-járvány miatt szembesült a vastüdők létezésével a Heti Napló riportere, Berecz Péter. Nem sokkal később már rá is talált Paul Alexanderre, aki hatéves kora óta élt vastüdőbe zárva. A Dallasban élő 77 éves amerikai férfival fel is vette a kapcsolatot, sőt, amikor megkérdezte, meglátogathatja-e, örömmel mondott neki igent.

Paul március 11-én váratlanul elhunyt, utolsó tévéstábként a Heti Napló forgathatott nála. 

kapcsolódó videók

 

Magyar Péter már a főpolgármester-választásba is bekavarhat?

Egyre közelebb június 9-e, amikor is az Európai Parlament összetételéről, a helyi képviseléstestületekről és a polgármesterekről szavazunk majd. Vélhetően a legérdekesebb csatatér a főváros lesz. Karácsony Gergely pozíciója a közelmúltig viszonylag biztosnak tűnt, de Vitézi Dávid színrelépése, valamint Magyar Péter feltűnése változtathat erőviszonyokon. Ön elmegy június 9-én szavazni?

L. Dézsi Zoltán riportja. 

 

Irán háborút indított Izrael ellen

Irán megtámadta Izraelt! Több száz drónt és rakétát lőttek ki a zsidó állam területére. Most az egész világ arra keresi a választ, hogy Izrael készül-e ellencsapásra. Ha igen, akkor mégis mi várható a Közel-Keleten?

 

Egekben az üzemanyagárak – ez még csak a kezdet?

Ismét egekben a benzinár! Lélektani határon van, vagy már fölötte? Az államnak csökkenteni kéne az üzemanyagokban lévő adókat? A Heti Napló vendége a témában Holoda Attila energetikai szakértő.  

 

„Bárhova nézek az jut eszembe, itt embereket mészároltak le!”

Már hat hónapja, hogy megtámadta a Hamász Izraelt. Benjamin Netanjahu akkor, október 7-én azt mondta: „Háborúban állunk. Ez nem hadművelet, ez nem eszkaláció, ez háború!” Berecz Péter, a Heti Napló riportere most bejárta az izraeli terrortámadás helyszíneit.