videó

Új-Zélandról szervez ingyenes üdüléseket daganatos betegeknek egy segítőkész magyar

Tamás ingyenes üdülőszállást biztosít daganatos betegeknek, ez az úgynevezett "Időház".

Drávai Tamás, az Időház alapítója létrehozott egy olyan szervezetet, amiből eddig egyetlen egy forint haszna sem származott. Számára az a haszon, amit lelkileg visszakap azoktól a daganatos betegségben szenvedő emberektől, akik az ő segítségével vehetnek egy mély levegőt és felejthetik el pár napra mindazt a borzalmat, amin keresztül kellett és kell menniük.

Török Réka filmje. 

kapcsolódó videók

 

Magyar Péter már a főpolgármester-választásba is bekavarhat?

Egyre közelebb június 9-e, amikor is az Európai Parlament összetételéről, a helyi képviseléstestületekről és a polgármesterekről szavazunk majd. Vélhetően a legérdekesebb csatatér a főváros lesz. Karácsony Gergely pozíciója a közelmúltig viszonylag biztosnak tűnt, de Vitézi Dávid színrelépése, valamint Magyar Péter feltűnése változtathat erőviszonyokon. Ön elmegy június 9-én szavazni?

L. Dézsi Zoltán riportja. 

 

Irán háborút indított Izrael ellen

Irán megtámadta Izraelt! Több száz drónt és rakétát lőttek ki a zsidó állam területére. Most az egész világ arra keresi a választ, hogy Izrael készül-e ellencsapásra. Ha igen, akkor mégis mi várható a Közel-Keleten?

 

Egekben az üzemanyagárak – ez még csak a kezdet?

Ismét egekben a benzinár! Lélektani határon van, vagy már fölötte? Az államnak csökkenteni kéne az üzemanyagokban lévő adókat? A Heti Napló vendége a témában Holoda Attila energetikai szakértő.  

 

„Bárhova nézek az jut eszembe, itt embereket mészároltak le!”

Már hat hónapja, hogy megtámadta a Hamász Izraelt. Benjamin Netanjahu akkor, október 7-én azt mondta: „Háborúban állunk. Ez nem hadművelet, ez nem eszkaláció, ez háború!” Berecz Péter, a Heti Napló riportere most bejárta az izraeli terrortámadás helyszíneit.