videó

Ájultan esett össze a Heti Napló riportere az Örs vezér tér közepén: aztán megdöbbentő dolog történt

Európában 45 másodpercenként hal meg egy ember hirtelen szívmegállásban, pedig a szakemberek szerint az újraélesztés megtanulásával ezeknek az embereknek a nagy része megmenthető lenne. A Heti Napló stábját az Országos Mentőszolgálat hívta meg egy újraélesztő tanfolyamra. De mielőtt elkezdődött volna az oktatás, Berecz Péter egy meglepő kísérletnek vetette alá magát, Budapest egyik legforgalmasabb terén.

kapcsolódó videók

 

Egekben az üzemanyagárak – ez még csak a kezdet?

Ismét egekben a benzinár! Lélektani határon van, vagy már fölötte? Az államnak csökkenteni kéne az üzemanyagokban lévő adókat? A Heti Napló vendége a témában Holoda Attila energetikai szakértő.  

 

„Bárhova nézek az jut eszembe, itt embereket mészároltak le!”

Már hat hónapja, hogy megtámadta a Hamász Izraelt. Benjamin Netanjahu akkor, október 7-én azt mondta: „Háborúban állunk. Ez nem hadművelet, ez nem eszkaláció, ez háború!” Berecz Péter, a Heti Napló riportere most bejárta az izraeli terrortámadás helyszíneit.

 

Egy magyar kutatócsoport létrehozta a világ első székletkapszuláját

Széklet transzplantáció! Egy magyar kutatócsoport létrehozta a világ első székletkapszuláját, amely cukorbetegeket, Chrohn, Alzheimer vagy Parkinson betegségben szenvedőket gyógyíthat meg. A széklet lesz a jövő csodaszere? Mi magyarok, ebben járunk az élen? 

Török Réka riportja.

 

Miért pont sonkát eszünk húsvétkor?

Mindenki a sajátjában hisz, van, aki a zsírosat szereti, van, aki szárazát, képtelenség igazságot tenni, nem is ez a célunk, de mivel minden húsvétkor van Heti Napló, ezért minden évben előjövünk mi is a saját sonkareceptjeinkkel, íme!  

L. Dézsi Zoltán filmje.