videó

Varga Judit exférje borított: ez lenne a jobboldal őszödi beszéde?

Szombat este Varga Judit volt férje, Magyar Péter is közölte, lemond két állami társaságnál betöltött pozíciójáról.

Zárug Péter Farkas elemzi a történteket. 

kapcsolódó videók

 

Autósok vs. vadászok: A mi hibánk, ha elütünk egy kirohanó vadat? Az Orbán-kormány szerinti, igen!

Segítség! Vadat gázoltam! Tavaly óta szinte esélytelen az autós arra, hogy a vadásztársaság állja az autójában bekövetkezett kárt. Mindezt a politikus-vadászok vitték át a parlamenten. Pedig gyakran milliós tételekről és totálkaros autókról van szó. Hogyan lehet elkerülni a bajt? És ha már megtörtént, akkor mi tévők legyünk? 

György Gabriella riportja.

 

Önkormányzati választás 2024: nem csak Budapesten, vidéken is ádáz küzdelem zajlik!

A Fidesz vagy az ellenzék erősödik az önkormányzati választáson? Ellátogattunk néhány csatatér körzetbe, bár az se lehetetlen, hogy most szinte mindegyik választási körzet csatatér lesz! Megmutatjuk a helyeket, ahol a legnagyobb küzdelem várható. A Fidesz vagy az ellenzék viszi Miskolcot, Győrt, Egert, vagy Szolnokot? 

L. Dézsi Zoltán riportja.

 

Felfoghatatlan tragédia – búcsúzunk Zsuzskától

Csire Zsuzska teljesen egészségesen született, ám egy gyerekkori fertőzés szövődményeként szívizomgyulladást kapott. Két szívátültetésen is átesett az évek során, de egyik szívet sem fogadta be a szervezete. Pár hónappal ezelőtt a Heti Napló segített megvalósítani az egyik nagy álmát. 

Zsuzskára emlékezünk!

 

Pad-botrány: Két darab asztal, négy darab pad, 8 millió forintért!

Tengőd! A 400 lelkes falu, ahol az ország legdrágább padjai találhatók! Egyszerű rönkpadok 8 millió forintért! Évek óta vezeti toronymagasan Magyarország az uniós pénzekkel történő csalások listáját. Vajon hány ötcentis kilátónak, lombkorona nélküli lombkoronasétánynak és hány milliós padnak kell még épülnie ahhoz, hogy megmozduljon az igazságszolgáltatás? 

Török Réka riportja.

 

Magyar Péter már a főpolgármester-választásba is bekavarhat?

Egyre közelebb június 9-e, amikor is az Európai Parlament összetételéről, a helyi képviseléstestületekről és a polgármesterekről szavazunk majd. Vélhetően a legérdekesebb csatatér a főváros lesz. Karácsony Gergely pozíciója a közelmúltig viszonylag biztosnak tűnt, de Vitézi Dávid színrelépése, valamint Magyar Péter feltűnése változtathat erőviszonyokon. Ön elmegy június 9-én szavazni?

L. Dézsi Zoltán riportja.