videó

Súlyos gluténérzékenysége miatt fogyott 15 kilót az ATV műsorvezetője, brutálisan legyengült

Az egyik leggyakrabban emelgetett téma manapság a gluténérzékenység. Valóban több lett a lisztérzékeny (gluténérzékeny) ember? Népbetegség, vagy veszélyes táplálkozási divat? Egy egészséges embernek tényleg jó a glutén- vagy mindenmentes étkezés? Téves vagy helytálló az az elképzelés, hogyha a kenyerünk mentes, akkor egészséges is? 

Török Réka riportfilmje.

kapcsolódó videók

 

91 évesen, negyedszer is megnősült a legendás tévés

Újra rátalált a szerelem a 91 éves Vitray Tamásra. A legendás televíziós  negyedszer mondta ki a boldogító igent! Visszamentünk vele a régi MTV-szákházba, ahol élete nagy részét töltötte és ahol legnagyobb szakmai sikereit élte meg. L. Dézsi Zoltán riportfilmje. 

 

Ájultan esett össze a Heti Napló riportere az Örs vezér tér közepén: aztán megdöbbentő dolog történt

Európában 45 másodpercenként hal meg egy ember hirtelen szívmegállásban, pedig a szakemberek szerint az újraélesztés megtanulásával ezeknek az embereknek a nagy része megmenthető lenne. A Heti Napló stábját az Országos Mentőszolgálat hívta meg egy újraélesztő tanfolyamra. De mielőtt elkezdődött volna az oktatás, Berecz Péter egy meglepő kísérletnek vetette alá magát, Budapest egyik legforgalmasabb terén.

 

A több tízezres influenszer-tüntetés után, tegnap egy párezres ellenzéki tüntetésre futotta

Kifejezetten kevesen voltak a vasárnapi ellenzéki pártok által szervezett tüntetésen, a Kossuth téren. Míg a másfél héttel ezelőtti, influenszerek által szervezett tüntetésen a legóvatosabb becslések szerint is legalább 50 ezren voltak, most alig párezren lehettek jelen, pedig a szervezők a legnagyobb baloldali ellenzéki pártok voltak: a DK, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd. 

György Gabriella riportja. 

 

Bemutatjuk Sulyok Tamást, a Fidesz–KDNP köztársaságielnök-jelöltjét

Nem pártkatonát, nem kormánytagot, hanem az Alkotmánybíróság elnökét jelölte Orbán Viktor köztársasági elnöknek. Sulyok Tamás megtestesítheti a nemzet egységét? Beleszólhat az ellenzék a döntésbe? Egyáltalán milyen értéke van az államfői pozíciónak? 

Török Réka riportja.

 

Ninja warrior váltja a lovaglást az öttusában a párizsi olimpián

A lovakat lelövik? Ugye nem? Lehet, hogy kolbász és parizer lesz a kiselejtezett öttusa-lovakból? Miért került ki a lovaglás az öttusából? És igaz, hogy "ninja-játék" lesz helyette? Elmentünk az utolsó magyar öttusa tornára, ahol legutoljára még volt lovaglószám. Szinte mindenkinek könnyes volt a szeme! 

L. Dézsi Zoltán filmje. 

 

Egyetlen kérdés maradt: ki legyen az új köztársasági elnök?

Közvetlen államfőválasztást követel az ellenzék! Schmitt Pál és Novák Katalin botrányára hivatkoznak. Szerintük ne az Országgyűlés, hanem az emberek döntsenek a köztársasági elnökről. A Fidesz szerint hiteltelen a javaslat. Van realitása mindennek a kormánypárti kétharmad mellett? Megkérdeztük az utca emberét, támogatná-e a közvetlen államfőválasztást. 

György Gabriella riportfilmje.