A Géniusz

Tudásalapú kvízműsor, melyben az ország legjobb kvízjátékosai mérkőznek meg egymással.

december 04. hétfő 19:30

legfrissebb

A Géniusz / S02E30 (Évadzáró adás)

Karácsony Attila negyedik párbajánál tart, 1 millió 500 ezer forintot már egész biztosan hazavihet. Ráadásul Attila, az eddigi három győztes párbaját, egyaránt 3-0-ra nyerte, vagyis kilenc játszmát nyert zsinórban! Az évad utolsó adásában az a Szilárd Zoltán lesz az ellenfele, aki a Maradj Talponban 25 millió forintot nyert. 

korábbi adások

 

A Géniusz / S02E29

Karácsony Attila második párbajánál tart, így félmillió forintot már biztosan hazavihet. Mostani ellenfele Dr. Varga Flóra orvos. Flóra korábban három vetélkedőben is szerepelt. Kettejük párbajában Attila jelenleg 1-0-ra vezet.

 

A Géniusz / S02E28

Vécsei Krisztián 3-2 arányban legyőzte Hegedűsné Gáspári Katalint, így első párbaját győzelemmel abszolválta. Katalin félmillió forinttal távozott a műsorból. Krisztián második párbajellenfele Dr. Gáspár Gábor mikrobiológus, a magyar kvíz válogatott alapítója.

 

A Géniusz / S02E27

Három győztes párbaj után Galág Botond búcsúzott a játéktól, Hegedűsné Gáspári Katalin ejtette ki. Katalin mostani ellenfele Vécsei Krisztián, aki az ATV másik vetélkedőjében az 500-ban is szerepelt már, ott 1 millió 600 ezer forintot nyert.

 

A Géniusz / S02E26

Egy rendkívül izgalmas pillanatban kezdődik a Géniusz mostani adása, ugyanis Galág Botond és a kihívó, Hegedűsné Gáspári Katalin 2-2-ről folytatja a párbajt. Következik a döntő játszma!

 

A Géniusz / S02E25

Galág Boton harmadik párbajánál tart, egymillió forintot már biztosan nyert. Jelenlegi ellenfelével, Ország Lászlóval 2-2-re állnak és jön a mindent eldöntő játszma! Öveket bekötni, kezdődik a Géniusz!

 

A Géniusz / S02E24

Az 500-ból is ismert Galág Botond második párbajánál tart, biztos nyereménye eddig 500 ezer forint. Mostani ellenfele Vőfély Péter tanár, aki kis túlzással már mindenféle kvízműsorban megfordult, összesen több mint 22 millió forintot nyert.

 

A Géniusz / S02E23

Czagány Judit már is túl van első két párbaján, így egymillió forintot már biztosan hazavihet. Viszont új ellenfele az a Galág Botond, aki az 500-ban már bizonyította, mekkora tudás áll birtokában, ott több mint 5 millió forintot nyert. 

 

A Géniusz / S02E22

Kolozsy András harmadik párbajánál tart, garantált nyereménye már 1 millió forint. Jelenlegi ellenfele Czagány Judit, kettőjük mérkőzésé 2-1-ről folytatódik. Induljon a játék!

 

A Géniusz / S02E21

Az előző adásban Kolozsy András kiejtette Bobik Norbertet, aki így három győztes párbaj után búcsúzott. András mostani ellenfele dr. Csatári Bence történelem kutató, akinek eddig 25 könyve jelent meg és igazi rutinos kvízjátékosnak számít. 

Hirdetés
Hirdetés