A Géniusz

Tudásalapú kvízműsor, melyben az ország legjobb kvízjátékosai mérkőznek meg egymással.

legfrissebb

A Géniusz / S02E18

Alighogy játékba állt Molnár Gábor máris a 4. párbajánál tart és 1 millió 500 ezer forintot már biztosan hazavihet. Új kihívója a fiatal Bobik Norbert, akinek a Géniusz első vetélkedője, előtte még soha nem szerepelt kvízműsorban. 

korábbi adások

 

A Géniusz / S02E17

Az előző adásban megszakadt Rajnai Gergely sikerszériája, a hatodik párbaját már nem "élte túl". Azonban Gergely így is csatlakozott, ahhoz a Top 5 játékoshoz, akinek sikerült legalább öt párbajt megnyerniük a Géniuszban. Rajnai Gergelyt egyébként Molnár Gábor ejtette ki 3-2 arányban. Gábor új ellenfele Farkasné Lestyán Eszter, aki ellen az epizód kezdetkor már 2-1-re vezet. 

 

A Géniusz / S02E16

Rajnai Gergely elképesztő sorozata nem szakadt meg az előző adásban sem, és már a 6. párbajánál tart. Biztos nyereménye így már 2 millió 500 ezer forint! A jelenlegi ellenfele Molnár Gábor kereskedelmi menedzser, aki különböző kvízekben és vetélkedőkben eddig több mint 6 millió forintot nyert. Meddig bírja még Gergely idegekkel? 

 

A Géniusz / S02E15

Rajnai Gergely a legutóbbi adásban Varga Zoltán ellen már a 4. győzelmét is begyűjtötte és 2 millió forintja már biztosan van. De Gergely nem lassít, a mostani párbajában 2-0-ra vezet Szederkényi Amina ellen. Lássuk meglesz-e a söprés, vagy esetleg Amina vissza tud kapaszkodni? Kiderül!

 

A Géniusz / S02E14

Folytatódik a Géniusz tegnapi párbaja! Rajnai Gergely Varga Zoltán ellen! Az állás 1-1. Kezdődjön a harmadik játszma! 

 

A Géniusz / S02E13

Rajnai Gergely harmadik párbaját vívja, egymillió forintot már biztosan hazavihet. Ellenfele Kálózi Attila, aki 1-0-a arányban vezet a jelenlegi párbajban. Attila földrajz-fizika szakos tanár, és több mint 15 vetélkedőben szerepelt már. Kezdődjön a játék! 

 

A Géniusz / S02E12

Rajnai Gergely máris túl van első győzelmén, és ezzel 500 ezer forintot már biztosan haza vihet. Új ellenfele Gyimesi András, aki korábban három és félmillió forintot nyert egy másik vetélkedőben.

 

A Géniusz / S02E11

Hutnik Manó négy sikeres párbaj után, kétmillió forinttal távozott a műsorból, Deák Gábor ejtette ki. Gábor új ellenfele Rajnai Gergely lesz, aki az ATV nézőinek ismerős lehet, ugyanis elemzőként több műsorunkban feltűnt már. 

 

A Géniusz / S02E10

A legutóbbi rész végén Deák Gábor egy fordulatos játszma után 1-0-ás előnyre tett szert Hutnik Manó ellen, akinek ez az ötödik párbaja és 2 millió forintot már biztosan hazavihet. Vajon Manó folytatja elképesztő győzelmi sorozatát, vagy Gábor megállítja a Géniusz eddigi legfiatalabb nyertesét? 

 

A Géniusz / S02E09

Berki Balázs személyében ismét kemény ellenfelet kapott Hutnik Manó. Az előző adás végén Berki Balázs állt nyerésre, aki bár saját elmondása szerint kicsit nehezen indította a játékot, a végére sikerült fordítania. Ő Manó negyedik ellenfele, de hogy az utolsó-e, az hamarosan kiderül!