Küldj sztorit!

 

Kedves Olvasónk / Nézőnk!

 

Szeretné megosztani saját sztoriját, vagy ismer egy közérdeklődésre számot tartó történetet? Ha úgy gondolja, hogy története érdekes, és fontos lehet mások számára, vagy csupán kötelességének érzi azt a nyilvánosság elé tárni, küldje be nekünk a lentebb olvasható leírásnak megfelelően!

Az ATV hírszerkesztősége a történet pozitív elbírálása után, az Önnel történő kapcsolatfelvételt és a felmerülő részletek pontosítását követően az ATV.HU online híroldalon és/vagy az ATV televíziós csatornáinak hír- vagy magazinműsoraiban nyilvánosságra hozza azt.

Kérjük, csak olyan történetet küldjön be részünkre, mely amellett, hogy a közérdeklődésre számot tarthat, ellenőrizhető, bizonyítékokkal alátámasztható, és amelynek sem tartalma, sem nyilvánosságra hozatala nem ütközik hatályos jogszabályba! Ha utóbbiról nincs ismerete, a történet pozitív elbírálása esetén természetesen segítünk annak kivizsgálásában!

Kérjük, a sikeres feldolgozhatóság okán törekedjen a sztori helytálló, érthető, és a fontos részletekre is kiterjedő megfogalmazására!

Történetéhez az elbírálás után dokumentumot, képet, videót és hanganyagot is feltölthet!

 

A beküldés menete:

1. BEKÜLDÉS:

Küldje be sztoriját az atvhirek@atv.hu e-mail címre!- Első körben kizárólag leírást fogadunk be, a rendszer a csatolt fájlokat automatikusan törli.- Kérjük, amennyiben nem csupán e-mailben szeretné, ha felvennénk Önnel a kapcsolatot, tüntesse fel egyéb elérhetőségét is (pl. telefonszámát)!- Ha történetéhez szeretne dokumentumot, képet, videót vagy hanganyagot is küldeni, az e-mailben tüntesse fel erre irányuló szándékát!

2. ELBÍRÁLÁS:

A sztori pozitív elbírálása esetén további egyeztetéshez felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségein (igény esetén telefonon, annak hiányában a feladó e-mail címén).

3. FÁJLFELTÖLTÉS (opcionális):

Pozitív elbírálás esetén szerkesztőink a kapcsolatfelvétel során tájékoztatást adnak a történethez tartozó fájl(ok) feltöltésének menetéről, mely röviden az alábbi követelményeket tartalmazza:- Fájlt feltölteni kizárólag böngészőben, a fájlt letöltés nélkül is megnyitni / lejátszani képes fájlmegosztó oldalra lehetséges (pl.: Google Drive, YouTube, OneDrive, stb.).- Feltöltés, majd a tartalom megosztása után annak megosztási linkje elküldendő az atvhirek@atv.hu e-mail címre.

 

Az ATV nem tart nyilván és nem tárol személyes adatokat, ide értve az e-mailben hivatkozott letölthető mellékleteket is.

Köszönjük megtisztelő bizalmát, várjuk a sztoriját!

 

Az ATV hírszerkesztősége