Videók

Összes program
 • egyenesbeszed1
  2014. október 25.

  Esztergom - 2014.10.25.

  Hazai üdülési és szabadidős lehetőségek.

 • egyenesbeszed1
  2014. október 25.

  Késő esti híradó - 2014.10.25.

  20:30 Híradó - Az esti hírekkel!

 • egyenesbeszed1
  2014. október 25.

  Esti híradó - 2014.10.25.

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • egyenesbeszed1
  2014. október 25.

  Komoly gondokat okoz a lehülés, és a sok csapadék - videó

  Egyre komolyabb gondot okoz az utóbbi napokban érkezett lehűléssel járó csapadék a Dunántúlon. A Balaton környékén, Somogy déli részén voltak olyan területek, ahol két napon át egyfolytában esett az eső. Sokfelé több mint 100 milliméternyi csapadék esett, amit a már eleve felázott és vízzel telített földek nem tudtak magukba szívni. További információk a videóban.

 • egyenesbeszed1
  2014. október 25.

  Több mint tíz ezren fertőződtek meg hivatalosan Ebolával

  Átlépte a tízezres határt a hivatalosan nyilvántartott ebola-fertőzöttek száma az Egészségügyi Világszervezet legfrissebb adatai szerint. A WHO azonban arra figyelmeztet, hogy a valós szám ennél jóval magasabb lehet. Eddig mintegy ötezer ember vesztette életét minden idők legsúlyosabb ebola-járványában. További információk a videóban.

 • egyenesbeszed1
  2014. október 25.

  Itt a lista, hogy mikre fogunk több adót fizetni jövőre

  Januártól termékdíjat kell fizetni egy sor tisztálkodó és kozmetikai szer, a művirágok és az irodai papír után is. Az adótörvény tervezete megemeli a Cafeteria és a béren kívüli juttatások adóját is. Az MSZP szerint az intézkedésnek beláthatatlan következményei lesznek a gazdaságra. A családok kasszájából pedig több ezer forintot vesznek ki az adóemelések. További információk a videóban.

 • egyenesbeszed1
  2014. október 25.

  Videó: Felhajtás nélkül ugrott nagyobbat Felix Baumgartnernél

  Szépen, csendben, mindenféle felhajtás nélkül döntötték meg Felix Baumgartner 2012-ben felállított rekordját. A Google egyik vezérigazgató-helyettese több mint 41 kilométeres magasságból hajtott végre ejtőernyős ugrást. Két éve az osztrák bázisugró csak 39 kilométerig jutott. További információk a videóban.

 • egyenesbeszed1
  2014. október 25.

  Féltékenység állhatott az amerikai lövöldözés hátterében

  Féltékenység állhatott az újabb amerikai iskolai lövöldözés hátterében. Seattle közelében egy középiskolában egy tinédzser nyitott tüzet öt társára, egyiküket halálosan megsebesítette, majd öngyilkos lett. További információk a videóban.

 • egyenesbeszed1
  2014. október 25.

  Óraátállítás: Ma éjszaka egy órával többet alhatunk

  Egy órával többet alszunk ma: hajnali 3-kor kell 2-re visszaállítani az órát; ezzel megkezdődik a téli időszámítás. A hazai villamos-energia rendszer adatai szerint így évente egy nagyobb város éves villamosenergia-fogyasztását lehet megspórolni. Többen azonban tiltakoznak az óra-átállítás ellen, és nem csak azért, mert nem bírja a szervezetük.

 • egyenesbeszed1
  2014. október 25.

  Kora esti híradó - 2014.10.25.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • egyenesbeszed1
  2014. október 24.

  Méhkerék - 2014.10.24.

  Hazai üdülési és szabadidős lehetőségek.

 • egyenesbeszed1
  2014. október 24.

  Késő esti híradó - 2014.10.24.

  21:15 Híradó - Az esti hírekkel!

 • egyenesbeszed1
  2014. október 24.

  Tetthely - 2014.10.24.

  A műsorvezető Rónai Egon.

 • egyenesbeszed1
  2014. október 24.

  Heller Ágnes

  Ahol nincs jogállam, ott korrupció van, Magyarországon az állam alapul korrupción – ezt Heller Ágnes mondta az ATV Egyenes Beszéd című. A filozófus szerint egy házasságban néha hazudnak egymásnak a párok, de itt az egész házasság hazugságon alapul. Hozzátette: a korrupció rendszere van kiépülő félben Magyarországon. Amerikában a demokrácia lebontása abszurdum lenne, ott szent a jogállam - fogalmazott. Heller Ágnes elmondta: amit a magyar eltervez, akkor is keresztülviszi, ha nem szabadna.

 • egyenesbeszed1
  2014. október 24.

  Krekó Péter és Mráz Ágoston Sámuel

  A nemzetközi kapcsolatoknak sok dimenziója van, az amerikai beutazási botrányban most mind ötvöződik, ennek ellenére a gazdaságpolitikai viszonyrendszer kiváló a két ország között – ezt Mráz Ágoston Sámuel mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Nézőpont Intézet kutatási igazgatója szerint amíg nincsenek konkrét vádak és bizonyítékok, addig a fantáziánkra kell hagyatkozni. A szakember elmondta: hat embert nem akarnak beengedni az USA-ba korrupció miatt, ennyit tudunk, de ennél több információt nem árulnak el az amerikaiak. Hozzátette: ebben az ügyben mindkét oldalon van kommunikációs hiba, az Egyesült Államok abban hibázott, hogy nem hajlandó megmondani, kiről an szó. Krekó Péter arról beszélt: valóban sötétben tapogatózunk ebben az ügyben, de kár abban kételkedni, hogy nincsenek bizonyítékaik az amerikaiaknak. A Political Capital igazgatója szerint azt is lehet tudni, hogy nagyjából kikről van szó, a NAV elnök nem cáfolta, hogy ő is rajta van a tiltólistán. A politológus emlékeztetett: az amerikaiak alkalmaztak már demarsot, külügyminiszteri kritikát is megfogalmaztak az országgal szemben, ezért kételkedni lehet abban, hogy Orbán Viktor meglepődött a történteken. Hozzátette: a hintapolitika nem folytatható, ez már biztos. Olyan nincs, hogy egy ország kihasználja a NATO és EU tagságot, majd bokszzsáknak használja az amerikaiakat, és közben kelet felé nyit – fogalmazott. Mráz Ágoston Sámuel hangsúlyozta: tévedés azt állítani, hogy oroszbarát lenne a magyar kormány. A Nézőpont Intézet kutatási igazgatója szerint semmilyen utalást nem tett a kormány, hogy az orosz érdekszféra részévé akarnánk válni, Oroszország a partnerünk. Krekó Péter ugyanakkor kijelentette: Orbán Viktor Tusnádfürdőn arról beszélt, hogy modellként tekint Oroszországra, és kritizálta az oroszokkal szembeni európai szankciókat is. A PC igazgatója elmondta: orosz érdekeknek való nem teljesen nyílt megfelelési kényszer jellemzi a magyar politikát. Mráz Ágoston Sámuel hozzátette: az amerikaiak által felvetett korrupciós ügyben 2013 óta folyik vizsgálat. Azt állítani 2014 őszén, hogy nem történt semmi, és az államot terheli felelősség, hogy tétlen maradt, erős túlzás, különösen annak fényében, hogy 400 helyen volt házkutatás az üggyel kapcsolatban – magyarázta. Krekó Péter szerint úgy tűnik, hogy a kormányhoz közel álló érdekkörök visszaélnek a pozícióikkal.

 • egyenesbeszed1
  2014. október 24.

  Ami jobban érdekli a külföldieket, mint a Parlament és a Hősök tere

  Lövészklub, kiszabadulós játékok, barlangászás - ezek a látnivalók jobban érdeklik a külföldi turistákat, mint a Parlament és a Hősök tere írta a Bors. A hazánkba érkező külföldieket jobban vonzzák azok a programok, amelyek aktív kikapcsolódást jelentenek és az adrenalint is növelik. Az utóbbi időben ezért lett kiemelt úti cél Budapest. Részletek a videóban.

 • További videók betöltése