Videók

Összes program
 • egyenesbeszed1
  2015. április 26.

  Új mezőgazdasági magazin - 2015.04.26.

  Aszódi János műsora.

 • egyenesbeszed1
  2015. április 25.

  HAVAS a pályán - 2. rész 2015.04.25.

  A műsorvezető Havas Henrik.

 • egyenesbeszed1
  2015. április 25.

  HAVAS a pályán - 1. rész 2015.04.25.

  A műsorvezető Havas Henrik.

 • egyenesbeszed1
  2015. április 25.

  Esti híradó - 2015.04.25.

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • egyenesbeszed1
  2015. április 25.

  Kövér szerint kicsit már le lehet higgadni ebben a ciklusban

  Történelmi sikernek nevezte a 2010 utáni Orbán-kormány munkájának eredményeit Kövér László, az Országgyűlés elnöke. A házelnök szerint ugyanakkor ebben a ciklusban már higgadt nyugodt kormányzásra lenne szükség. A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület közgyűlésén felszólalt Balog Zoltán miniszter is, aki elmondása szerint a "zsebmagyarok szívéig szeretne eljutni". Részletek a videóban.

 • egyenesbeszed1
  2015. április 25.

  Felvétel: már készülnek a vízimentők a strandszezonra

  4000 könnyű és nyolcvan súlyos sérültet láttak el tavaly a vízimentők a Balatonon. Öt esetben vízből kimentett embert is újraélesztettek. A Balaton 60 strandján, az országban pedig további húsz helyen a legnagyobb vízimentő szervezet a Vízimentők Magyarországi szakszolgálata vigyázott a fürdőzőkre. Az érdeklődés egyre nagyobb, így várhatóan idén ennél is több strandon dolgoznak majd. Részletek a videóban.

 • egyenesbeszed1
  2015. április 25.

  Hatalmas földrengés rázta meg Nepált, rengeteg a halott

  Romokban hevernek a műemlékek, a halálos áldozatok száma pedig már meghaladta a 880-at a Richter-skála szerinti 7,9-es földrengés után Nepálban. A földmozgás lavinákat indított el a Himalájában, ahol, úgy tudni, magyar hegymászók is vannak. Magyar turisták is lehetnek Nepálban, de egyelőre még senki nem kért segítséget az illetékes nagykövetségen.

 • egyenesbeszed1
  2015. április 25.

  Felvétel: Így köszöntötte Áder és Orbán Csányi magánalapítványát

  Politikusok és a Csányi Alapítvány neves támogatói randevúztak Telkiben, ahol az OTP vezér és MLSZ-elnök magánalapítványának 10 éves születésnapját ünnepelték külsőséges keretek között. A ma már 300 tehetséges fiatalt patronáló Alapítványt Áder János és Orbán Viktor köszöntötte. Részletek a videóban.

 • egyenesbeszed1
  2015. április 25.

  Kora esti híradó - 2015.04.25.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • egyenesbeszed1
  2015. április 24.

  Világhíradó késő este - 2015.04.24.

  Mi történt a világban? Aktualitások, és ami az események mögött van: háttér információk és új témák - a világ minden tájáról.

 • egyenesbeszed1
  2015. április 24.

  Külvilág - 2015.04.24.

  A műsorvezető Bánó András.

 • egyenesbeszed1
  2015. április 24.

  Tetthely - 2015.04.24.

  A műsorvezető Rónai Egon.

 • egyenesbeszed1
  2015. április 24.

  Piri Kati

  Én mindig is büszke voltam arra, hogy Magyarországon születtem, de ha ma Brüsszelben szóba kerül Magyarország, akkor a problémákat sorolják,- mondta Piri Kati az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Ez nem jobb vagy bal kérdése, hanem demokrácia kérdés, tette hozzá az európai parlamenti képviselő. A holland munkáspárt képviselője szerint a Fideszt Európában nem csak a baloldalról kritizálják.

 • egyenesbeszed1
  2015. április 24.

  Harangozó Tamás

  Nevetséges az egész, hiába mondja a bizottság elnöke, hogy aztán lehet módosítani, de már az albizottság nevében benne van, hogy a 2010 előtti időszakot vizsgálja, mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Harangozó Tamás. Az MSZP frakcióvezető-helyettese szerint a Fidesz kormány alatt nem nagyon lehet mondani olyan bizottságot, ami felállt volna az ellenzék kezdeményezésére. Csak a 2010 előtti időszakot vizsgálja a Queastor albizottság. A 2010 előtti PSZÁF elnökök viszont semmi különösre nem emlékeznek, vagy el sem mennek a meghallgatásra. Harangozó hangsúlyozta, egy bizottságnak sokkal nagyobb hatásköre van, egy albizottság ennek töredékével rendelkezik. Szerinte a Fideszben ezt az albizottságot találták ki arra, hogy csak a 2010 előtti időszakot kelljen csak vizsgálni. Meghívtak két volt PSZÁF elnököt, mondta Harangozó, egyikük 8 éve volt pozícióban, kedden kapott egy meghívót csütörtökre, de Londonban él, nem jött el. A politikus szerint egyre több olyan ember van a kormány körül, akikre gyanú vetül. Meg kéne már értenie a Fidesznek, hogy minden nappal, amit ezek az emberek pozícióban töltenek, folyamatosan csökken a népszerűsége, tette hozzá.

 • egyenesbeszed1
  2015. április 24.

  Sallai Róbert Benedek

  Gazemberség, amit a kormány művel a földekkel,- mondta Sallai Róbert Benedek az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Egyszerű többséggel is elfogadhatja az Országgyűlés az állami földvagyonról szóló törvény módosítását. A törvényalkotási bizottság ugyanis most elfogadta az ehhez szükséges módosító javaslatot Az ellenzék a földvagyon, azon belül a nemzeti parkok lenyúlásáról beszél. A természetvédő szervezetek szerint most egyértelművé vált, hogy a kormány célja nem a földvagyon egységes kezelése, hanem a nemzeti parki földek elvétele az illetékes szervektől. Sallai szerint ennek a jogszabálynak eredetileg voltak részei, amik 2/3-osak, és voltak, amik csak felesek voltak. A képviselő kiemelte, olyan területekhez nyúlt most a kormány, amihez a kárpótlási rendszer óta senki. A törvényből pedig mindent kiszedtek, amihez az ellenzék ragaszkodott volna, tette hozzá. Alkotmánybírósághoz fordulunk, és addig mozgunk, míg az FM mozog, ezt nem lehet megtenni egy európai államban, tette hozzá az LMP-s politikus.

 • egyenesbeszed1
  2015. április 24.

  Csorbai Attila

  A kormány most úgy segít a sertéseseknek, hogy nekünk árt, - mondta Csorbai Attila az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Nincs szakmai indoka a Baromfi Terméktanács szerint annak, hogy a sertéshús áfája 5 százalékra csökken, a baromfihúsé meg marad 27 százalék. Azt mondják, tönkremennek. Szerintük, mivel a sertés- és a baromfihúsok egymást helyettesítő termékeknek számítanak, az egyoldalú adómérséklés a baromfitermékeket komoly versenyhátrányba hozná. A Baromfi Termék Tanács igazgatója azt mondta, velük nem egyeztettek, ők azt hitték, majd átgondolnak különböző verziókat, és abból kiválasztják a legmegfelelőbbet. Ezek után láttuk, hogy csak a sertéshús áfája csökken. Csorbai hangsúlyozta, nem tettünk le arról, hogy az alapvető élelmiszer kategóriába a baromfi, sőt a tojás is benne van. Ha ezt nem egyszerre csináljuk, akkor hátrányba kerülhet valamelyik húsfajta. Ez egy rossz versenybe helyezi, az amúgy jól fejlődő baromfi ágazatot, és úgy segít a sertéseseknek, hogy nekünk árt, tette hozzá. Kiemelte, nem kompromisszumokban gondolkodunk, hanem abban hogy a sertés és a baromfi ebből a szempontból egy kategória. Nem akarunk jobboldali csirkemellet, és baloldali sertés lapockát, tette hozzá.

 • További videók betöltése