Videók

Összes program
 • egyenesbeszed1
  2015. július 03.

  Genf: magyarok is tüntettek az ENSZ-jelentés ellen

  A Start Plusz vendége Pajor Tamás.

 • egyenesbeszed1
  2015. július 03.

  Ikonok és aranygrafikák Tétényi Évától

  A Start Plusz vendége Tétényi Éva Esztergom korábbi polgármestere.

 • egyenesbeszed1
  2015. július 03.

  Civilek segítenek a menekülteken

  Az ATV Start vendége Alföldi Andrea elnök, Magyar Nők Szövetsége.

 • egyenesbeszed1
  2015. július 03.

  Paks II: elindult a hivatalos uniós vizsgálat?

  Az ATV Start vendége Koritár Zsuzsanna Pakskontroll programvezető, Energiaklub.

 • egyenesbeszed1
  2015. július 03.

  Rövid időn belül megkezdik a kerítés építését

  07:30 Híradó - A reggeli hírekkel!

 • egyenesbeszed1
  2015. július 03.

  Hagyó-per: nem is volt Nokiás doboz?

  Az ATV Start vendége Bárándy Gergely országgyűlési képviselő, MSZP.

 • egyenesbeszed1
  2015. július 03.

  MNB felügyelőbizottság: 2 Fidesz + 1 KDNP + 1 Jobbik

  Az ATV Start vendége Pápa Levente alelnök, Együtt.

 • egyenesbeszed1
  2015. július 03.

  Közalkalmazottból közmunkás?

  Az ATV Start vendége Szél Bernadett társelnök, LMP.

 • egyenesbeszed1
  2015. július 03.

  Buda-Cash: nem kapnak teljes kártalanítást

  06:30 Híradó - A reggeli hírekkel!

 • egyenesbeszed1
  2015. július 03.

  700-as klub 2015.07.03.

  A műsorvezetők Terry Meeuwsen és Gordon Robertson.

 • egyenesbeszed1
  2015. július 02.

  Világhíradó késő este - 2015.07.02.

  Mi történt a világban? Aktualitások, és ami az események mögött van: háttér információk és új témák - a világ minden tájáról.

 • egyenesbeszed1
  2015. július 02.

  Harmadfokú hőségriasztást rendeltek el

  A mai nap hírei 21:30-kor.

 • egyenesbeszed1
  2015. július 02.

  Kovács Gergely

  Még tíz féle plakáttal jelenik meg a Kétfarkú Kutya Párt Július 16-án, 400 példányban. Ragasztanak Bécsben és Londonban is, mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a párt elnöke. 10-féle vicces felirattal, 500 plakáttal, június 30.-án országszerte elindult a Kétfarkú Kutyapárt és a Vastagbőr közös ellenkampánya, amelyet a kormány szerintük bevándorlóellenes plakátjai miatt raktak ki. A készítők 3 millió forintot kértek, de végül 33 milliót kaptak civil adományozóktól a kampányra.

 • egyenesbeszed1
  2015. július 02.

  Kincses Gyula

  Az egészségügy rendelkezésére álló pénzből matematikai képtelenség a bérekre átcsoportosítani, mondta Kincses Gyula az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A volt egészségügyi államtitkár szerint ez akkor sem volna lehetséges, ha a betegek panaszkodnának, hogy”túl sok a WC-papír, és túlságosan felszereltek a kórházak”. A fejlesztések egyébként mindig munkaerőt is igényelnek, arra pedig megint csak pénz kellene, tette hozzá. Az ápolónők keveset keresnek, és többet érdemelnének, de a béremelésre a fedezetet az egészségügyi kasszán belül kell megtalálni – ezt mondta Lázár János a kormányszóvivői sajtótájékoztatón. Az egészségügyi dolgozók tiltakozása kapcsán Lázár arra biztatta a tüntetőket, hogy folyamatosan konzultáljanak Zombor Gábor szakállamtitkárral. Kincses szerint a kormánynak előbb-utóbb meg kellene hallani a tüntetők szavát, mert a szektorban dolgozók zöme már azt gondolja, nincs tovább: vagy csinál végre valamit a kormányzat, vagy tényleg nem marad más megoldás, mint külföldre menni. A háziorvosok helyzetéről szólva a volt államtitkár azt mondta, fontos, hogy több pénzt kapnak, de ez ahhoz még mindig nagyon kevés, hogy ne öregedjen ki a szakma.

 • egyenesbeszed1
  2015. július 02.

  Lukács Zoltán

  Hosszan lehetne sorolni, hogy a Nemzeti Választási Iroda, illetve a Választási Bizottság milyen trükköket alkalmaz, hogy ne lehessen népszavazást kezdeményezni, mondta Lukács Zoltán, az MSZP alelnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A szocialista párt népszavazással törölné el a rendelkezést, miszerint a boltok nem nyithatnak ki vasár- és ünnepnapokon, csak ha a tulajdonos vagy közvetlen hozzátartozója dolgozik. A Medián felméréséből közben kiderült: már a kormánypárti szavazók többsége sem támogatja a vasárnapi zárva tartást. Az MSZP most eltökélt, mindenképpen végigviszi a népszavazási kérdést, mondta Lukács, aki szerint, hiába a tömérdek jogi akadály, külön stáb foglalkozik azzal, hogy mindet kikerüljék. Lukács szerint már az is felháborító, hogy ha minden szabályosan történik, és minden határidőt kimerítenek, akkor 703 nap kell egy szavazáshoz, tehát ha minden „jól megy”, két év múlva már szavazhatunk is arról, mondta, hogy nyitva legyenek-e a boltok vasárnap.

 • egyenesbeszed1
  2015. július 02.

  Móra Veronika

  Semmilyen vizsgálat nem akadályozta soha, hogy üzemszerűen működjön az Ökotárs, mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában az Ökotárs Alapítvány vezetője. A Norvég Civil Alap pénzeinek elosztásában részt vevő szervezetek jogszerűen működtek, csupán adminisztratív hiányosságokat talált náluk a Fővárosi Főügyészség. Móra Veronika azt mondta, számukra sem teljesen tiszta, hogy hány szervezetet vizsgálnak, hiszen nem az Ökotárst vizsgálták közvetlenül, hanem olyan szervezeteket, amelyek az alapítványon keresztül jutottak pályázati pénzekhez. Hét általuk támogatott szervezet esetében folyik pillanatnyilag is NAV vizsgálat, január óta, tette hozzá, de eddig egyiknél sem született semmilyen határozat. Vizsgálódnak, de még nem találtak semmit, fogalmazott Móra. A folytatásról szólva azt mondta, nem szereti félbe hagyni, amit elkezdett, „és egyébként is, miféle civilek lennénk, ha nem harcolnánk az igazunkért” –fogalmazott az alapítvány vezetője.

 • További videók betöltése