• egyenesbeszed1
  2018. július 21.

  Egykori szövetségese ellen indít jelöltet az LMP Gödöllőn

  Megüzente egy vezető LMP-s politikus Gémesi Györgynek, hogy mivel az Új Kezdet kilépett a velük kötött szövetségből, jelöltet fognak ellene indítani Gödöllőn a jövő évi önkormányzati választásokon – erről maga Gémesi György beszélt az Egyenes Beszéd Kontrában. Csárdi Antal szerint ezzel semmi probléma nem lenne, hiszen már nem szövetségesek, de az LMP még nem döntött semmiről az önkormányzati választásokkal kapcsolatban. További részletek a videóban.

 • egyenesbeszed1
  2018. július 21.

  ATV Híradó este - 2018.07.21.

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • egyenesbeszed1
  2018. július 21.

  Felháborító: Vandálok szétvertek egy óvodát Miskolcon

  Ismeretlen vandálok tették tönkre az egyik miskolci óvoda udvarát. Egyik éjszaka valakik átmásztak a kerítésen, majd szétrugdosták a gyerekek asztalait, a padokat, de összetörték azokat a cserepeket is, amelyekbe a gyerekek virágokat ültettek tavasszal. Az rombolás mindenkit megdöbbentett a környéken. További részletek a videóban.

 • egyenesbeszed1
  2018. július 21.

  Több mint egy napja keresik a Balatonba zuhant férfit

  Több mint egy napja keresik azt a férfit, aki még tegnap délután esett a Balatonba egy vitorláshajóról. A vízimentők három szonárral kutatják át a tavat, de eddig nem akadtak nyomára a férfinak, aki valószínűleg belefulladt a Balatonba. Információink szerint a szerencsétlenül járt férfi és társai úgy hajóztak ki, hogy közben alkoholt fogyasztottak. További részletek a videóban.