Videók

Összes program
 • egyenesbeszed1
  2016. május 02.

  Óbudai Múzeum - 2016.05.02.

  Hazai üdülési és szabadidős lehetőségek.

 • egyenesbeszed1
  2016. május 02.

  Híradó - Este 9 - 2016.05.02.

  21:00 Híradó - Az esti hírekkel!

 • egyenesbeszed1
  2016. május 02.

  Lantos Gabriella

  A Magyar társadalom nagy része semmit nem fizet az egészségügyi ellátásért, mondta Lantos Gabriella az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Kevesebb, mint felét fizetjük az egészségügyre, mint a fejlett országot, ráadásul kevesen fizetünk sokat, állítja a Róbert Kórház operatív igazgatója. Azt mondja, mindenképpen át kell alakítani a finanszírozási rendszert. Lantos Gabriella szerint az elmúlt negyven évben sokat romlott a helyzet, de a szolgáltatások körének szűkítése nem történt meg. Az egészségügy finanszírozása sem nem igazságos, sem nem szolidáris, mondta a szakember, aki szerint nem méltányos az, hogy a felnőtt lakosság egyharmada, azaz 2,7 millió ember tartja el tényleges járulékfizetőként az egészségügyet.

 • egyenesbeszed1
  2016. május 02.

  Farkasházy Tivadar

  Csak mendemonda, hogy bővítik az NB1 létszámát, mondta Farkasházy Tivadar az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Kiesett az élvonalból a Felcsút, pedig, ha igaz a mondás a harmadik negyedik helyen kellett volna végeznie. A nagy pénz ugyanis megvolt, csak a nagy foci maradt el valahogy. Hiába esett ki azonban a csapat, előfordulhat, hogy mégis indulhat az első osztályban, ha a másodosztályból feljutó Kisvárda visszamondja a szereplést. Farkasházy azt mondta, nem hiszi, hogy visszarakják az idén a Puskás Akadémiát az élvonalba, szerinte ezt a „blamát” még Orbán Viktor sem engedi meg magának.

 • egyenesbeszed1
  2016. május 02.

  Gyurcsány Ferenc

  Hivatalban lévő miniszterelnökről először mondta ki a bíróság, hogy nem mondott igazat, hazudott. –mondta Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Pert nyert első fokon az Altus a kormányfővel szemben. Orbán Viktornak 270 ezer forint perköltséget kell fizetnie az Altusnak, és nyilatkozatban kell kifejeznie sajnálkozását. Ha a miniszterelnökkel meg lehet vívni egy ilyen küzdelmet, akkor nem szabad meghátrálni, mert ebből is az látszik, hogy lehet győzni ellene, mondta a DK elnöke. Gyurcsány szerint, ha valakinek van törvényesen pénze, akkor támogasson törvényesen, akit akar, de csak átláthatóan, nyilvánosan. A volt miniszterelnök emlékeztetett arra, hogy 2006-ban előkészítettek egy új pártfinanszírozási törvényt, ami sokkal szigorúbb lett volna a jelenleginél, de akkor azért nem lehetett megvalósítani, mert Orbán Viktor nem akarta. Gyurcsány hangsúlyozta, teljesen átlátható, ellenőrizhető rendszert akar. A felcsúti kisvasútról szólva Gyurcsány azt mondta, nem érti, hogy ha van néhány száz millió forint, akkor azt miért nem az oktatásra, vagy az egészségügyre költjük, ahol égetően szükség volna rá.

 • egyenesbeszed1
  2016. május 02.

  Sallai Róbert Benedek

  „Túl sok a véletlen ebben az ügyben”. - mondta Sallai Róbert Benedek az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Hivatali visszaélés gyanúja miatt feljelenti Sallai Róbert Benedek Bitay Mártont. Az LMP-s politikus szerint a korábbi, földügyi államtitkár és Mészáros Lőrinc közötti találkozó bizonyítja, hogy a kormány saját, milliárdos holdudvarának játssza ki a magyar földeket. Sallai arra hívta fel a figyelmet, hogy az államtitkár felügyelete alatt álló Nemzeti Földalapkezelő Szervezet vezetője, Nagy János nem véletlenül vonta vissza egyes területek árverésre bocsátását. Sallai szerint több, mint furcsa, hogy délelőtt találkozik Bitay és Mészáros, véletlenül, majd délután visszavonják pont annak a három földterületnek az árverésre bocsátását, véletlenül.

 • egyenesbeszed1
  2016. május 02.

  Z. Kárpát Dániel

  Nem fognak hamut szórni a fejükre, hogy hibáztak, és nem jönnek az elszámoltatások, mondta Z. Kárpát Dániel. A Jobbik alelnöke szerint az, hogy most nyilvánosságra kerültek az MNB ügyei, sajnos nem készteti a kormányzatot, arra, hogy levonja a konzekvenciát. Lemondásra szólítja fel a Jobbik Matolcsy Györgyöt a Nemzeti Bank körüli botrányok miatt. Z. Kárpát Dániel kijelentette: ha Matolcsy nem távozik, akkor a köztársasági elnökhöz fordulnak. Z. Kárpát hangsúlyozta, a Jobbik egy kárrendezési alapot hozna létre a pénzből, és azokat segítené, akiket például kilakoltattak. A politikus szerint az egyszerűen nem igaz, hogy a jegybank a nyereségét nem fizetheti be a költségvetésbe. Z. Kárpát szerint az igazságosság jegyében is arcátlanság az, hogy a devizások 160 forinton vették fel a hitelt, majd 260 forinton hagyták nekik átváltani, miközben előtte hagyták azoknak, akiknek volt pénzük, hogy 180 forinton végtörlesszenek. Az alelnök azt mondta, meghívta a hitelkárosultakat a Parlamentbe, hogy ott képviselhessék a kérdéseiket. Z.Kárpát a Jobbik tisztújításáról szólva azt mondta, újra indul az alelnöki pozíciójáért, és reméli, a tagság alkalmasnak tartja majd a folytatásra. A politikus hangsúlyozta, nemzeti radikálisnak tartja magát, de ez egy öndefiníció, így mint ilyen eléggé szubjektív.

 • egyenesbeszed1
  2016. május 02.

  Tóth Bertalan

  Napok óta próbálnak meggyőzni, hogy Matolcsy György független Matolcsy Györgytől, mondta Tóth Bertalan az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az MSZP kiperelte a dokumentumot, ami szerintük bizonyítja, hogy Matolcsy György személyesen döntött az MNB által alapított Pallas Athéné Domus Animae Alapítványnál befektetési kérdésekről, vagyoni előnyhöz juttatva ezzel rokonát. Az ellenzéki párt szerint az alapítvány 46,5 milliárd forintért vásárolt állampapírokat és közel négymilliárd forintért helyezett el bankbetéteket. Tóth Bertalan azt mondta az alapítvány nem dönthetett volna arról, hogy bankbetéteket vásároljon. Szerinte kérdés, hogy ezzel tiltott monetáris finanszírozást folytattak-e. Felvetődik az a kérdés is – folytatta –, hogyan történhetett az, hogy több milliárd forintért Matolcsy György unokatestvérének érdekkörébe tartozó banknál jegyezték az állampapírokat, helyeztek el bankbetéteket.

 • egyenesbeszed1
  2016. május 02.

  Esti híradó - 2016.05.02.

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • egyenesbeszed1
  2016. május 02.

  Tarjányi Péter

  Az Esti Start műsorvezetője: Péterfi Judit.

 • egyenesbeszed1
  2016. május 02.

  Földi Judit

  Az Esti Start műsorvezetője: Péterfi Judit.

 • egyenesbeszed1
  2016. május 02.

  Brückner Gergely

  Az Esti Start műsorvezetője: Péterfi Judit.

 • egyenesbeszed1
  2016. május 02.

  Kiderült, ki lett az NB I legjobb játékosa

  A bajnok Ferencváros tarolt a Magyar Labdarúgó Szövetség szezon végi díjátadóján.

 • egyenesbeszed1
  2016. május 02.

  Orbán szerint a háttérhatalmak állnak az agyelszívás mögött

  A miniszterelnök szerint együtt kell működnie a politikának és a tudományos élet résztvevőinek, és meg kell akadályozni a tudósok elvándorlását.

 • egyenesbeszed1
  2016. május 02.

  Nol: Az alapítványok költéseiről valójában a jegybankban döntöttek

  A Népszabadság birtokába jutott dokumentumok jogilag is megerősítik a Fidesz által tagadott gyanút, mely szerint az MNB alapítványainak költéseiről valójában a jegybankban döntöttek - írja a nol.hu.

 • egyenesbeszed1
  2016. május 02.

  5 éve ölték meg Oszama bin Laden-t

  Ma 5 éve ölték meg Oszama bin Laden-t. A hírhedt terrorvezér tervelte ki a szeptember 11-i merényleteket. A támadásokban több mint 3 ezer ártatlan ember halt meg. Az amerikai hírszerzés 2011. május 2-án ütött rajta a pakisztánban bujkáló bin Laden-en.

 • További videók betöltése