Videók

Összes program
 • egyenesbeszed1
  2016. szeptember 26.

  Tarjányi Péter

  Láttam olyan fényképeket, amelyeken az elkövető látható, de már nincs rajta a horgász sapka, hanem csak egy kapucni, készült arra, hogy ne legyen feltűnő, és el tudjon végül vegyülni, ez is azt mutatja, hogy komolyan készült erre a támadásra – ezt Tarjányi Péter mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • egyenesbeszed1
  2016. szeptember 26.

  Harangozó Tamás

  Amit a kedves választópolgárok láttak egész évben kormányinfó néven a migrációval kapcsolatban az eddig 11,3 milliárd forintba került – ezt Harangozó Tamás mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

 • egyenesbeszed1
  2016. szeptember 26.

  Vadai Ágnes

  Az alap hét verzióból, amiről a rendőrfőkapitány is beszélt, ezek közül nem lehet kizárni semmit, viszont a vallási motiváció valószínűtlen – ezt Vadai Ágnes mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • egyenesbeszed1
  2016. szeptember 26.

  Kleb Attila

  Gyakorlatilag pont a robbanás idején kanyarodtunk be a sarkon, ahogy megtörtént a robbanás, behúzódtunk egy kapualjba, de miután nem jött újabb detonáció, megnéztük mi történt, és amikor visszatértünk a helyszínre, már két ember állt a sérültek fölött, róluk később kiderült, hogy civil ruhás rendőrök – ezt Kleb Attila mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.