Videók

Összes program
 • egyenesbeszed1
  2014. július 25.

  Hungarikum hétvége

  Az atv.hu bemutatja.

 • egyenesbeszed1
  2014. július 25.

  700-as klub 2014.07.25.

  A műsorvezetők Wendy Griffith és Pat Robertson.

 • egyenesbeszed1
  2014. július 24.

  Zánkai gyerektábor, Káli-medence - 2014.07.24.

  Hazai üdülési és szabadidős lehetőségek.

 • egyenesbeszed1
  2014. július 24.

  Tarlós leállítaná a 3-as metrót

  21:45 Híradó - Az esti hírekkel!

 • egyenesbeszed1
  2014. július 24.

  Kórházban a napszámosok

  NO COMMENT - 2014.07.24.

 • egyenesbeszed1
  2014. július 24.

  Fodor Gábor

  A Fidesz szívből gyűlöli Budapestet, ezért felszámolja azt – ezt mondta Fodor Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában az Alkotmánybíróság hétfői döntésével kapcsolatban. A liberálisok elnöke szerint a gyűlölet oka, hogy a Fidesz nem érti, nem ismeri a fővárost, nem tud mit kezdeni vele. A jelenlegi rendszerben a kerületi polgármesterek a kerületeiket fogják képviselni, a fővárosi érdek képviselete, mint olyan megszűnik.

 • egyenesbeszed1
  2014. július 24.

  Harangozó Tamás

  Közel 100 ember van szolgálatban, nem csak azok a rendőrök, akiket látni lehet –mondta Harangozó Tamás az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a Szabadság téri emlékmű őrzéséről. A szocialisták frakcióvezető-helyettese szerint naponta 3-5 millió forintba kerül az éjszaka, titokban felállított emlékmű védelme. A politikus azt mondta, a rendőrség ne a jóérzésű polgárok haragját okkal kiváltó szobrot, hanem az emberek biztonságát és vagyonát védje, mert ez a kötelessége. A kormány „emlékművét" pedig oda vigyék, ahová a hamis ideológiákat hirdető alkotások valók: a Szoborparkba, ahol mindenki megnézheti, aki hajlandó fizetni érte.

 • egyenesbeszed1
  2014. július 24.

  Csillag István

  Nem hiszem, hogy jövedelmezhetővé lehet tenni egy olyan bankot, amit előtte hozzáértő tulajdonosok gondoztak, beletették a pénzt, mégis el kell adniuk –mondta Csillag István az ATV Egyenes Beszéd című műsorában az MKB államosításáról. A volt gazdasági miniszter szerint a bajor anyabank az MKB-ba az elmúlt években 1 milliárd eurónyi tőkét fektetett be. A közgazdász azt is hozzátette, hogy egy ilyen banknál azt sem lehet tudni, hogy milyen csontvázak hullanak majd ki a szekrényből, vagyis milyen későbbi terhek keletkeznek, amiket majd az új tulajdonosnak, ebben az esetben az államnak kell kifizetnie. Csillag úgy vélte, az MKB tele van rossz hitelkihelyezésekkel. Szerinte, ami most történik az egy úgynevezett tranzit-államosítás: az állam magához vesz egy vagyont, ami még nem alkalmas arra, hogy átjátssza a haveroknak, jövedelmezővé teszi, majd továbbadja nekik. „Valakinek biztos jó üzlet ez, de nem biztos, hogy az adófizetőknek” – tette hozzá Csillag.

 • egyenesbeszed1
  2014. július 24.

  Ilan Mor

  Nem szeretném én megmondani, hogy ki a hibás – ezt mondta Ilan Mor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azt a hírt kommentálva, hogy óvóhelyként használt ENSZ-iskolát bombázott le az izraeli légierő. A támadásban 15 palesztin meghalt, több mint 200 megsebesült. Izrael budapesti nagykövete a műsorban azt javasolta, hogy a Hamasz is vizsgálódjon, mert, mint mondta, a terroristák iskolákat használnak búvóhelyül, vagy arra, hogy onnan indítsanak rakétákat. Ilan Mor szerint a Hamasz ártatlannak igyekszik feltüntetni magát, miközben pajzsként használják az embereket. A nagykövet hozzátette, egyébként sem lehet egyenlően elbírálni a helyzetet, mint mondta, Izrael egy demokrácia, amely megvédi a polgárait a terroristákkal szemben. Ilan Mor hozzátette: Egy civil áldozat is túl sok. „Mi megpróbálunk nem lőni, ha civileket látunk, de ez sokszor lehetetlen. Az igazság a mi oldalunkon áll, ha leteszik a fegyvert, Izrael sem harcol tovább, a béke, békével lesz honorálva”– tette hozzá a nagykövet.

 • egyenesbeszed1
  2014. július 24.

  Minden ötödik dolgozóját elküldi a Magyar Telekom

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • egyenesbeszed1
  2014. július 24.

  Bajban a Magyar Krónika: Vári és Bencsik vitája

  A műsor vendége Vári György és Bencsik Gábor.

 • egyenesbeszed1
  2014. július 24.

  Tajvani utasszállító: két francia is életét vesztette

  Két francia állampolgárságú utasa is volt a szerdán Tajvanon szerencsétlenül járt repülőgépnek, amely Penghu szigetén viharos időben, kényszerleszállás közben, lakott területen lezuhant és kigyulladt. A halálos áldozatok száma a legfrissebb jelentések szerint 48, tíz sérültet kórházban ápolnak - jelentette a helyi média csütörtökön.

 • egyenesbeszed1
  2014. július 24.

  Tarlós leállítaná a 3-as metrót

  A főpolgármester kormánygaranciát vár a 3-as metró felújítására. "Ezt az ügyet nem tudom semmilyen politikai érdekeknek alávetni" - nyilatkozta a Népszabadságnak.

 • egyenesbeszed1
  2014. július 24.

  Forma 1: minden készen áll a hétvégi magyar futamra

  Minden készen áll a hétvégi Forma 1-es futamra Mogyoródon. Megérkeztek a csapatok, a versenyzők és a rendőrség is felkészült a tömegre. A szervezők szerint nem dől majd meg a tavalyi látogatottsági rekord, ennek pedig az az oka, hogy visszakerült a naptárba az osztrák futam. Ennek ellenére a Hungaroring vezetője nem tart a magyar nagydíj megszűnésétől. Részletek a videóban.

 • egyenesbeszed1
  2014. július 24.

  Ángyán: 20 milliárdnyi támogatást kaptak a kedvencek

  Csaknem 20 milliárdnyi támogatást kapott az agrárkasszából a hat legnagyobb mezőgazdasági cégcsoport - ezt állapítja meg Ángyán József legfrissebb tanulmánya. A volt vidékfejlesztési államtitkár szerint a pályázatos és pályázat nélküli bérbeadási döntési folyamat és annak eredménye egyaránt átláthatatlan, vagy legalábbis a közvélemény számára nehezen követhető. Részletek a videóban.

 • egyenesbeszed1
  2014. július 24.

  Így égtek meg a zellertől a munkások

  Petrezselyem okozott több tucat embernek égési sérüléseket egy cibakházi gazdaságban. Az alkalmi munkások ugyanis védőruha nélkül dolgoztak a petrezselyemföldön. A növény viszont fényérzékennyé teszi a bőrt, ezzel okozhat komoly sérüléseket. A gazdaság vezetője szerint nem tudtak erről, a munkások azonban azt állítják: a cég egyik vezetője nyakig védőruhába öltözve ment csak a földre. Amikor rákérdeztek, hogy miért öltözött be annyira a nagy melegben, állítólag azt mondta, hogy azért, mert beteg. Részletek a videóban.

 • További videók betöltése