Videók

Összes program
 • egyenesbeszed1
  2015. március 27.

  Világhíradó késő este - 2015.03.27.

  Mi történt a világban? Aktualitások, és ami az események mögött van: háttér információk és új témák - a világ minden tájáról.

 • egyenesbeszed1
  2015. március 27.

  Brückner Gergely

  Mondjuk Tarsoly átadja a céget, majd egy hét múlva visszaveszi, csak nem ugyanazt. Megrágta a kutya, beázott, ki tudja. Ez mindenképpen alkalmas lehet bizonyítékok eltüntetésére, vagy a vagyon kimentésére, mondta Brückner Gergely az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. „Bemegyek Szijjártóhoz, ő biztosan segít” – mondta állítólag Tarsoly Csaba március 8-án, vasárnap a cégben összehívott válságstábnak.

 • egyenesbeszed1
  2015. március 27.

  Szabó Tímea

  Természetesen komolyan gondoltam. Felelősségteljes politikus ilyesmivel nem viccel. Orbán Viktor beismerte, hogy hazudott, csalt, majd utána segített a haveroknak kivenni a pénzüket, ez elég ahhoz, hogy megrendüljön benne a bizalom, mondta Szabó Tímea az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Feloszlatná a parlamentet a PM, ha Orbán Viktor nem kér maga ellen bizalmi szavazást. A párt szerint ugyanis a kormányfő "csalt, hazudott és becsapta a választókat, bennfentes információkkal élt vissza, cserbenhagyta az országot". A javaslatot ma az ellenzéki pártok tárgyalására is bevitték. A feloszláshoz egyébként nem is kellene kétharmad, a törvény szerint a képviselők többségének szavazata is elég. Az alaptörvény szerint ezután kilencven napon belül új Országgyűlést kell választani. Azért adtunk néhány nap haladékot, mondta Szabó, hogy legyen lehetősége a miniszterelnöknek elgondolkodni, hogy maga ellen kérjen bizalmi szavazást. A Jobbikkal nem tárgyaltunk, csak a demokratikus pártok képviselőivel, tette hozzá. Szerinte, ha előrehozott választások lesznek, ahogy most állnak a dolgok, nem biztos, hogy a Fidesz nyerne. A választók nem hülyék, mondta. Életek mennek tönkre, ebben a helyzetben nem kehet azon lamentálni, hogy mikor lenne ideális egy előrehozott választás, hanem tenni kell és alternatívát kell nyújtani az embereknek, tette hozzá a politikus.

 • egyenesbeszed1
  2015. március 27.

  Schiffer András

  Biztosnak látszik, hogy OV-nak tudomása volt arról, hogy a Questornál baj van, és nem csak úgy döntöttek, hogy nem tartják brókereknél a pénzt. Akkor viszont ez bennfentes információval való visszaélés, mondta Schiffer András az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az LMP társelnöke szerint a miniszterelnöknek anélkül, hogy pánikot keltett volna meg kellett volna tennie a feljelentést, és szólni kellett volna a Jegybanknak. Közérdekű adatigénylést nyújtott be az LMP, hogy kiderüljön, a miniszterelnök mely minisztériumoknak, és mely pénzintézeteknél tartott betéteik kivonására adott utasítást. A párt szerint az adatokat ismerve látható lesz, hogy a kormány döntésének mekkora szerepe volt a brókercégek bedőlésében és a kisbefektetők pénzének elveszítésében. Schiffer szerint az is nagy kérdés, hogy miután 2010-ben a kormány hadat üzentek a bankoknak, akkor miért tartják a pénzüket ilyen cégeknél.

 • egyenesbeszed1
  2015. március 27.

  Tuzson Bence

  Lássuk az ügy végét, még a feltárás időszaka van. Ha van vagyon, akkor is lehet bűncselekmény, hiszen nem tudjuk, azt honnan vették zár alá, mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Tuzson Bence arra a kérdésre, hogy ha a Buda-Cashnél 68 milliárdot zároltak, és 62 a kár, miért kell bedönteni. A Fidesz szóvivője azt mondta, a Buda-Cash-nél több gyanú is felmerült. Bedöntöttek egy bankcsoportot, és nem tudtak megfelelni a szabályoknak. Tuzson szerint a kártalanítás a legfontosabb, és a kisbefektetőké a kényesebb, mert náluk 6 millióig jár a kártalanítás. Most próbálunk minden vagyont zárolni, hogy legyen a kártalanításra, mondta Tuzson, aki hozzátette: a Questornál nem az állampapírokkal, hanem a kötvényekkel volt a gond. Ezek saját kötvények, csak éppen nem volt mögöttük fedezet. Az állampapírok nem tűnhetnek el, hangsúlyozta a szóvivő, ez pusztán technikai kérdés. A papír mindenkor a tulajdonosához tartozik, bárhol tartsák. Nem tudok dátumot mondani arra, hogy mikor tudta meg a miniszterelnök, és a külügyminiszter, hogy bűncselekmény gyanús a Questor tevékenysége, tette hozzá Tuzson Bence.

 • egyenesbeszed1
  2015. március 27.

  Esti híradó - 2015.03.27.

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • egyenesbeszed1
  2015. március 27.

  Kora esti híradó - 2015.03.27.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • egyenesbeszed1
  2015. március 27.

  Szakértő: ez történhetett a pilótafülkében

  Nem biztos, hogy öngyilkos akart lenni a repülő másod-pilótája, ezt mondta a Híradónk által megkérdezett kriminálpszichológus. Bilkei Pál szerint a depresszió okozhatott olyan pánikrohamot, amely miatt elvesztette az önkontrollját. Más szakemberek szerint azonban ez nem törvényszerű. A pilótáknak egyébként 40 éves korig évente kell orvosi felülvizsgálatra járniuk, de itt már nem követelik meg a pszichológiai vizsgálatot. További információk a videóban.

 • egyenesbeszed1
  2015. március 27.

  Orbán Viktor tisztázta a helyzetet

  Orbán Viktor szerint nem hazárdíroztak az állami intézmények. Mint mondta: a megfelelő papírokban tartották a pénzt, csak éppen rossz helyen. A kormányfő az állami rádióban azt is mondta: a BudaCash bedőlése után szólalt meg a csengő, hogy baj lehet - ezért léptek azonnal az ügyben. Orbán Viktor szerint még hiányzik egy megfelelő kincstári rendszer. További információk a videóban.

 • egyenesbeszed1
  2015. március 27.

  Ma tárgyalják Tarsoly Csaba előzetes letartóztatásba helyezését a bíróságon

  A Fővárosi Főügyészség kezdeményezte Tarsoly Csaba, és két társának előzetes letartóztatását. A rendőrség pedig több, a Quaestor-hoz köthető ingatlant, és ingóságot is lefoglalt. Közben: a Bors úgy tudja: a Quaestor-vezér Tarsoly Csaba több száz-milliós budai villája egy svájci cég tulajdonában van, így az kicsúszhat a hatóságok kezei közül.

 • egyenesbeszed1
  2015. március 27.

  Világhíradó 2015.03.27.

  Mi történt a világban? Aktualitások, és ami az események mögött van: háttér információk és új témák - a világ minden tájáról.

 • egyenesbeszed1
  2015. március 27.

  Quaestor-botrány: „legalább 20 évet ajánlok ezeknek”

  Az atv.hu riportere a járókelőket kérdezte, véleményük szerint ki a felelős a Quaestor-botrány kialakulásáért.

 • egyenesbeszed1
  2015. március 27.

  II. Kabaré Maraton a hétvégén

  A Start Plusz vendége Beleznay Endre.

 • egyenesbeszed1
  2015. március 27.

  Tudatos környezetvédelem és a fenntartható fejlődés

  A Start Plusz vendége Markovich Béla ügyvezető, Mapei Kft.

 • egyenesbeszed1
  2015. március 27.

  A vissza nem térítendő lakáshitel támogatásról

  A Start Plusz vendége Kormos Zoltán igazgató, OTP Bank Lakás Hitelek Főosztálya.

 • egyenesbeszed1
  2015. március 27.

  Elkészült a felsőoktatás szabályozása

  Az ATV Start vendége Mészáros Tamás a Corvinus volt rektora.

 • További videók betöltése