Kövessen minket a Facebookon

Impresszum

Az ATV Magyarország vezető hírtelevíziója a nézettségi adatok alapján. Fő profiljába hírműsorok, politikai és értelmiségi beszélgetős műsorok tartoznak, de helyet kapnak könnyedebb kulturális, közéleti magazinok, Magyarországot bemutató utazási műsor is.

Hírműsorokból a hétköznaponként 10 alkalommal jelentkező Híradó, a külpolitikai Világhíradó és a nézők között nagy népszerűségnek örvendő esti Egyenes Beszéd a legnézettebb programok.

Az ATV nemcsak a tv képernyőkön érhető el, hanem az atv.hu hírportálon keresztül a nézők online is követhetik az ATV adását egy órás késleltetéssel, illetve megnézhetik a csatorna legfontosabb műsorainak videó archívumát egy évre visszamenőleg.

Az atv.hu hírportál átlagosan napi 100.000 egyedi látogatót vonz a képernyők elé naponta frissülő híreivel, videóival, képeivel. Az atv.hu mobilon és tableten is elérhető oldal, sőt a legtöbb okos televízión keresztül is megtekinthetőek nemcsak az oldal hírei és képei, hanem videói és az online adás is.

Az ATV programját a műsorújságban olvashatják a látogatók, az oldalon található hírek, szöveges és videó tartalmak, képek keresésében pedig az oldal intelligens keresője nyújt segítséget.

ATV online
atv.hu

Kiadja az ATV Zrt.

Főszerkesztő:
Gavra Gábor

Felelős szerkesztő:
Szabó Betti
Vigh Gábor

Főmunkatárs:
Csuhaj Ildikó

Munkatársak:
Lőrincz Dorothy
Tietze Debóra
Varga Krisztián
Fodor Borbála
Bíró Péter

Videó:
Rözge Artúr
Kovács Levente
ifj. Kőrösi Zoltán
Kőrösi Norbert

Social media:
Barsi Zoltán
Kelemen Gábor

Hírigazgató:
Bednárik Imre

Általános vezérigazgató:
Dr. Németh S. Szilárd

ATV Zrt.
Cím: 1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 31.
Telefon: 06 1 877 0800
E-mail: info@atv.hu

Az ATV műsorszolgáltatásának digitalizációja az ORTT támogatásával valósul meg. A videotár fejlesztése a Gazdasági Versenyképesség Operatív Program segítségével készült.

Az atv.hu szerkesztősége és kiadója az olvasói hozzászólások tartalmáért nem vállal felelősséget.

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.)