Itthon

Gyurcsány narancsozik, Mesterházy "gyávázik", mindenki vitatkozna – pörög a kampány

Van véleménye? Kattintson!
március. 17. hétfő 10:50
Hétfőn délben indítaná a munkát az Együtt 2014 Párt
március. 17. hétfő 10:12

A turisztika, a szórakoztatóipar, a kulturális szolgáltatások fejlesztésével lehetne többletbevételeket teremteni az Együtt 2014 Párt szerint, a szervezet elnöke erről hétfőn, a Kossuth Rádió országos listát állító szervezeteket bemutató műsorsorozatában beszélt.

Tiner György szavai szerint a külföldi fizetőképes vendégekre építenének, az ágazat bevételeinek megduplázását szeretnék, de konkrét összeget nem tudott mondani. Egyik konkrét javaslatukként említette "a napcserét" a közigazgatásban: ha rajtuk múlna, nem pénteken lenne rövidebb a munkaidő, hanem hétfőn, amikoris délben kezdődne a munkanap, így eggyel több este maradna a szórakozásra, a családra, a kultúrára munkaidő-veszteség nélkül.

Szili: hiteles megoldások kellenek az embereknek
március. 17. hétfő 10:10

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) szerint hiteles megoldások kellenek az embereknek - mondta Szili Katalin elnök hétfőn a Kossuth Rádió országos listát állító szervezeteket bemutató műsorsorozatában. Azt mondta, pártja pontos és jól megfogalmazott programmal indul az április 6-ai választáson.

Az Országgyűlés korábbi elnöke hangsúlyozta a pártja által megjelentetett 12 pont bevezetőjében szereplő "legyen béke, szabadság és egyetértés" kitételt, mert mint mondta, az a gyűlölet, amely ma a politikában érzékelhető, nem tartható fenn. Pártja missziója az, hogy hiteles megoldásokat kínáljon az embereknek, hiszen őket az érdekli, hogyan, miből fizetik be a sárga csekkeket, miből lesz meleg étel, ruha a gyereknek - közölte.

Ex-malévossal tájékoztat a baloldal
március. 17. hétfő 9:56

Szabó Rebeka ma délután 1 órakor sajtótájékoztatót tart Vigh Jánossal közösen, aki a Malév dolgozója volt. A sajtótájékoztató címe: Igazságot a volt Malév dolgozóknak!

Mesterházy: Orbánék mennek előre a lenini úton
március. 17. hétfő 9:54

Mesterházy Attila az ATV Szabad szemmel című műsorában arról beszélt, hogy ahogy a felcsúti focicsapat sem választhatja meg, kikkel játszik és kikkel nem, így Orbán Viktor sem választhatja meg, ki az ellenzéke. „Teljesen világos, hogy a legnagyobb támogatottsággal rendelkező ellenzéki erő a Kormányváltók összefogása. Innen kezdve teljesen világos, kivel kellene vitáznia a miniszterelnöknek”- fogalmazott Mesterházy, aki felidézte, hogy 1998-ban Orbán Viktor újsághirdetésben követelte Horn Gyulától, hogy üljön le vele miniszterelnök-jelölti vitára és Horn engedett is neki.

„Úgy látom, hogy a miniszterelnök gyáva. Egyszerűen nem mer szembesülni a valós helyzettel”- mondta a baloldali ellenék kormányfő-jelöltje. További részletek itt.

Vannak, akik "becsomagolt bőrönddel várják április 6-át”
március. 17. hétfő 9:49

Az embereket mindenekfelett az érdekli, hogy legyen végre kormányváltás, „elképesztően várják április 6-át” – mondta vasárnap este az ATV Szabad Szemmel című műsorában Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke. Bajnai Gordon pedig arról beszélt, hogy a kormányváltó ötpárti szövetség azon ígérete, hogy negyedmillió új munkahelyet teremt a következő ciklusban „dönti el az ország jövőjét”.

Gyurcsány: a Jobbik újnáci párt
március. 17. hétfő 9:33

A DK elnöke volt az ATV Szabad szemmel című műsorának egyik vendége vasárnap este. Beszélt az elmaradó miniszterelnök-jelölti vitáról és a Jobbikról is. További részletek itt.

Sir Robin bátran elfutott
március. 17. hétfő 8:54

Gyalog galopp-részlettel üzen a miniszterelnök-jelölti vitát elutasítoó Fidesznek az Együtt.

Ön már látta az eredményeket? Ha nem, kattintson!
március. 17. hétfő 8:27
Érdekes képek az MSZP Tumblr csatornájáról
március. 17. hétfő 8:23

forrás: MSZP Tumblr