videó

1 perces

Újrakezdi a csengeri örökösnő ügyének tárgyalását a bíróság

A csengeri örökösnő elfogultságot jelentett be az ügyet lefolytató mátészalkai bíróság ellen, amit a nyíregyházi törvényszék helyben hagyott, így teljesen elölről kezdődik az ügy vizsgálata. A vádirat szerint a nő elhitette a környezetében élőkkel, hogy külföldön élő édesapja után komoly vagyont örökölt, aminek költséges a megszerzése, ezért pénzt kért kölcsön. 

kapcsolódó videók

 

Vitézy helyettes is lenne: Kemény választ adtak Karácsonyék

Vitézy Dávid nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy Karácsony Gergely főpolgármester-helyettese legyen, ha június 9-én Karácsony nyer a választáson. Karácsony Gergely kampánystábja az ügyre reagálva híradónknak azt írta, idézem: "Mi a kampányban a budapestiekkel foglalkozunk, nem a posztok osztogatásával; nekünk továbbra is Budapest az első és nem a helyezkedés."

 

Utcára vonulhatnak a komlóiak, nem tűrik tovább, ami a városban megy

Egy éve lassan hogy megszűnt Komlón a gyermekorvosi ügyelet. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha baj van, a beteg kicsiket éjszaka kell 30 kilométerre elutaztatni a Pécsi gyermekklinikára. A helyieknek és az ellenzéknek elege lett, és aláírásgyűjtésbe fogtak, továbbá hajlandóak az utcára is kivonulni, hogy újrainduljon a gyermekellátó rendszer.

 

Megvan Magyar Péter június 8-ára hirdetett tüntetésének pontos időpontja

Orbán Viktor továbbra is az EP-választás fontosságát hangsúlyozza kampánykörútja során. A miniszterelnök szerint a szlovák kormányfő elleni merénylet után még fontosabb hangsúlyozni a békepártiságot. Magyar Péter közben a június 8-ai tüntetésével kapcsolatban árult el részleteket. A választások előtti napon délután kettőre a budapesti Hősök terére várja az embereket.