Kövessen minket a Facebookon

Színes

2010-03-03 14:49:59

Felesége nem székel, ha Rogán a közelben van

„A TV2-ben tudják, kinek-milyen kérdést érdemes, lehet feltenni”.

Felesége nem székel, ha Rogán a közelben van

A TV2 Mr és Mrs című vetélkedőjének heti sztárpárjai közé meghívták Rogán Antalt és feleségét, Cecília asszonyt is. Az V. kerület fideszes polgármestere (egyben országgyűlési képviselő) és kedvese rezzenéstelen arccal válaszolgattak a magánéletüket firtató, sokszor ízléstelen kérdésekre, melyek során házasságukra, otthoni meztelenkedésre, vagy éppen az anyagcsere-folyamatokra is kitértek.

Amikor a szemérmességről kérdezték Cecíliát, Rogán Antal válaszolt helyette. Elmondta, a meztelenségnek is megvan a helye, majd egy történettel igazolta, hogy felesége szégyellős asszony. „Egyszer elmentünk Rómába egy hétvégére. Utolsó nap, már kifelé menet a repülőtérre, lemegyünk, én mondom, hogy fizetek. Cecil mondja, hogy „jajj, otthagytam valamit a szobában”, boldogan felrohan. Én már kifizettem, hívtam a taxit, még mindig semmi. Egyszerűen az történt, hogy hiába laktunk egy szobában, gyakorlatilag nem mert előttem, úgy hogy én ott voltam, elmenni wc-re. Két egész napon keresztül kibírta”- nevetett jóízűen feleségén a politikus.

A Rogánné szemérmességéről szóló állítást ugyanakkor némiképp árnyalhatja az a szintén a fideszes politikustól származó kijelentés, miszerint megismerkedésükben komoly szerepet játszott Cecília asszony „nagyon impozáns dekoltázsa”. Rogán egy korábbi interjúban is hasonlóan nyilatkozott megismerkedésükről: egy bizonyos állásinterjúra Cecília „igen meggyőző pólóban érkezett”. A nő egyébként a Mr és Mrs adásában is mélyen dekoltált és meglehetősen rövid ruhákban jelent meg – egyáltalán nem tűnt szemérmesnek.

Rogán Antal az Indexnek adott interjúban azt mondta, fel sem merült bennük, hogy ne vállalnák el a műsorban való szereplést. „Gondoltuk, kipróbáljuk, olyan nagy baj nem lehet belőle”- tette hozzá a politikus, aki elismeri, hogy választási szempontból kockázatos a szereplés, de ez nem érdekelte, „mert érdemes kipróbálni és játszani”. A polgármester a kérdésekről elmondta, hogy lehetnek olyan pikáns kérdések, amelyek nem hozzájuk kapcsolódnak, de szerinte a TV2-ben sem ma kezdték a szakmát, „ők is tudják, kinek-milyen kérdést érdemes, lehet feltenni”.

Ezek szerint tehát nekik lehetséges és érdemes volt feltenni azt a kérdést, amely végül elvezetett Rogán Gaál Cecília székelési szokásaihoz.

Rogán Antal egyébként nem szokta bejelenteni a Fideszben szerepléseit. „Felnőtt embernek tekintem magunkat, pontosan tudom, mit lehet, és mit nem. Soha nem kértem engedélyt egyetlen egy mondatomra, nyilatkozatomra sem”- tette hozzá egy interjúban.

Az atv.hu a Fidesz sajtóosztályán érdeklődött a politikus tévészereplését illetően: tudnak-e róla a pártban, ha igen, miként értékelik, nem tartják-e károsnak, kiváltképp kampányidőszakban. A Fidesz munkatársa későbbi tájékoztatást ígért lapunknak. 

Rogán Antal 2004-ben vált el előző feleségétől, Alexandrától. Gyermeküket az asszony neveli. Rogán 2005-ben mutatkozott először a nyilvánosság előtt új partnerével: Edit nevű barátnőjével Orbán Viktor ország értékelő beszédén jelent meg.  2007 augusztusában a Bazilikában esküdött hűséget Gaál Cecíliának.

atv.hu

További színes híreink