ATV Híradó

ATV Híradó

Hírek, politika, külföld, belföld, bulvár.
Minden ami hír, az ATV műsorán.

július 27. vasárnap 00:00

Korábbi adások

 • Esti híradó - 2014.07.26.
  2014. július 26.

  Esti híradó - 2014.07.26.

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • Kora esti híradó - 2014.07.26.
  2014. július 26.

  Kora esti híradó - 2014.07.26.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • Orbán Tusványoson: a munkaalapú állam korszaka következik
  2014. július 26.

  Orbán Tusványoson: a munkaalapú állam korszaka következik

  Az új magyar államszerveződés alapja egy munkaalapú állam, amely nem liberális természetű. A jóléti állam és társadalmi rendszer pedig kimerítette tartalékait, ebben a pillanatban sikertelenségre van ítélve, amin változtatni kell. A többi között erről beszélt Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Tusnádfürdőn, a 25. Bálványosi Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényén tartott előadásában.

 • Mészöly: férfivá érettek játékosaim
  2014. július 26.

  Mészöly: férfivá érettek játékosaim

  Férfivá érettek játékosaim – ezt nyilatkozta Mészöly Géza Híradónknak azt követően, hogy a hazai rendezésű EB utolsó meccsén, tegnap este az U19-es válogatott 2:1 arányban legyőzte Izraelt és kijutott a jövő évi új-zélandi U20-as VB-re. A csapatot sokan bírálták, mert két meccsen 9-et kapott - az osztrákoktól és a portugáloktól – a szakújságíró szerint mindez nem számít: a lényeg; lesz-e két olyan játékos, aki a felnőtt VB-re juttatja 4 vagy 8 év múlva a magyarokat? Részletek a videóban.

 • Tízezrek szenvednek tőle itthon, mégsem tudnak róla
  2014. július 26.

  Tízezrek szenvednek tőle itthon, mégsem tudnak róla

  Fertőző májgyulladást és májrákot is okozhat a hepatitis C vírusfertőzés, a legtöbben azonban még mindig nem tudják, hogy érintettek. Magyarországon 45-50 ezerre tehető azok száma, akikben lappang a betegség. A tetoválás vagy droghasználat is lehet rizikófaktor, a betegek többsége azonban vérátömlesztéssel fertőződött meg. Szakemberek szerint szűrővizsgálatokkal megelőzhető a baj. Részletek a videóban.

 • Vihar és homokvihar tépázza Amerika nagyvárosait - felvétel
  2014. július 26.

  Vihar és homokvihar tépázza Amerika nagyvárosait - felvétel

  Vihar után homokvihar. Az egyesült államokbeli Phoenix-et teljesen megbénította a rátörő homok, a 60 km/h-s szél, így a város sötétségbe borult. Közben Kaliforniában óriási bozóttűz pusztít. Sacramento környékén megkezdték az emberek evakuálását. Részletek a videóban.

 • Késő esti híradó - 2014.07.25.
  2014. július 25.

  Késő esti híradó - 2014.07.25.

  21:45 Híradó - Az esti hírekkel!

 • Esti híradó - 2014.07.25.
  2014. július 25.

  Esti híradó - 2014.07.25.

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • Izraellel szolidáris a teljes német elit
  2014. július 25.

  Izraellel szolidáris a teljes német elit

  Az elmúlt napok zsidóellenes incidenseit követően a legismertebb német politikusok, sportolók, művészek és az utca embere is felemelte szavát a növekvő antiszemitizmus ellen.

 • Kora esti híradó - 2014.07.25.
  2014. július 25.

  Kora esti híradó - 2014.07.25.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • Felsőoktatás: 106 ezerből 74 ezer fiatalt vettek fel
  2014. július 25.

  Felsőoktatás: 106 ezerből 74 ezer fiatalt vettek fel

  Az idén több mint 106 ezren jelentkeztek főiskolára, egyetemre, majdnem háromnegyedüket, 74 ezer fiatalt fel is vettek. Annak, akiből nem lesz diák szeptembertől, most munkalehetőség után kell néznie. Vagy pótfelvételire jelentkezni. Ennek határideje augusztus 12-e. Jogorvoslati kérelmet pedig augusztus 20-ig lehet benyújtani az Oktatási Hivatalhoz, a miniszternek címezve. Részletek a videóban.

 • Andrássy úti tűzvész: ismét költözni kellett a lakóknak
  2014. július 25.

  Andrássy úti tűzvész: ismét költözni kellett a lakóknak

  Ismét költözniük kellett a leégett Andrássy úti épület lakóinak. A hotelből ugyanis egy apartmanházba költöztek át. Egyikük azt mondja, akár fél évig is eltarthat, mire hazaköltözhetnek. Közben a kerületi önkormányzat 250 millió forintot csoportosít át a munkálatokra, emellett részben fizeti a lakástulajdonosok ideiglenes lakhatását is. Azt, hogy pontosan mennyibe kerül majd a helyreállítás, nem lehet tudni. A kárfelmérés és a szakértői munka ugyanis csak azután kezdődhet el, miután elhárult a balesetveszély. Részletek a videóban.

 • Nem vezethet tovább a biciklist gázoló BKV-sofőr
  2014. július 25.

  Nem vezethet tovább a biciklist gázoló BKV-sofőr

  Péntektől nem ülhet volán mögé az a buszvezető, aki a Thököly úton okozott súlyos sérüléseket egy kerékpárosnak.

 • Tarlós reméli, pár héten belül egyeztethet Orbánnal a 3-as metróról
  2014. július 25.

  Tarlós reméli, pár héten belül egyeztethet Orbánnal a 3-as metróról

  Tarlós István szerint pár héten belül egyeztetni fog Orbán Viktorral a 3-as metróról. A főpolgármester szerint az a kijelentése, hogy félelem nélkül leállítaná a szerelvényeket, ha kell, nem a közeli jövőre vonatkoznak. Közben újra leállt a metró, igaz, ma nem a 3-as, hanem a 2-es vonalon volt probléma. Részletek a videóban.

 • Nem hagyja magát az Ökotárs Alapítvány
  2014. július 25.

  Nem hagyja magát az Ökotárs Alapítvány

  Nem hagyja a Norvég Civil Alap pályázatait kezelő Ökotárs Alapítvány, hogy ellehetetlenítsék a működését. Amennyiben a Kehi vizsgálat miatt kezdeményeznék adószámuk felfüggesztését, ők ezt megfellebbezik a NAV-nál– nyilatkozta híradónknak az Ökotárs igazgatója. Közben csütörtökön az Európa Tanács emberi jogi biztosa a vizsgálatok felfüggesztését kérte. A kormány azonban határozott a kérdésben: nem állítják le a vizsgálatokat.

 • Kenedi: „nyoma kellene, hogy legyen az ügynöklista átadásának”
  2014. július 25.

  Kenedi: „nyoma kellene, hogy legyen az ügynöklista átadásának”

  Az egykori állambiztonsági múlt feltárását végző bizottság elnöke nem hiszi el Németh Miklósnak, hogy létezik Moszkvában egy teljes ügynöklista. Kenedi János azt mondta Híradónknak: a mágnesszalagokra történő adatrögzítéskor nem találkozott ezzel az információval, márpedig nyoma kell legyen annak, ha a szovjet titkosszolgálat kivitt innen iratokat – illetve, ha a magyar kormány ilyet átadott. Vadai Ágnes sem kapott erről korábban tájékoztatást. A Jobbik bejelentette: nyomás alá helyezi Orbán Viktort, hogy rámutasson a személyes felelősségére a múltfeltárás elmaradásáért.

 • Ha nem volt kedve, nem kellett iskolába mennie – feljelentés, vádemelés
  2014. július 25.

  Ha nem volt kedve, nem kellett iskolába mennie – feljelentés, vádemelés

  Kiskorú veszélyeztetése miatt emelt vádat a Zala megyei Főügyészség egy zalakomári nő ellen, aki nem gondoskodott arról, hogy kislánya megfelelő módon járjon óvodába, majd iskolába. Az anya megengedte a gyereknek, hogy ne járjon óvodába, mert nem szeretett volna menni; majd az iskolával is hasonló volt a helyzet. A kislány a sok hiányzás miatt két évvel maradt le társaitól, és továbbra is szorong, ha közösségbe kell mennie.

 • Tarlós leállítaná a 3-as metrót
  2014. július 24.

  Tarlós leállítaná a 3-as metrót

  21:45 Híradó - Az esti hírekkel!

 • Minden ötödik dolgozóját elküldi a Magyar Telekom
  2014. július 24.

  Minden ötödik dolgozóját elküldi a Magyar Telekom

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • Kora esti híradó - 2014.07.24.
  2014. július 24.

  Kora esti híradó - 2014.07.24.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • Így égtek meg a zellertől a munkások
  2014. július 24.

  Így égtek meg a zellertől a munkások

  Petrezselyem okozott több tucat embernek égési sérüléseket egy cibakházi gazdaságban. Az alkalmi munkások ugyanis védőruha nélkül dolgoztak a petrezselyemföldön. A növény viszont fényérzékennyé teszi a bőrt, ezzel okozhat komoly sérüléseket. A gazdaság vezetője szerint nem tudtak erről, a munkások azonban azt állítják: a cég egyik vezetője nyakig védőruhába öltözve ment csak a földre. Amikor rákérdeztek, hogy miért öltözött be annyira a nagy melegben, állítólag azt mondta, hogy azért, mert beteg. Részletek a videóban.

 • Ángyán: 20 milliárdnyi támogatást kaptak a kedvencek
  2014. július 24.

  Ángyán: 20 milliárdnyi támogatást kaptak a kedvencek

  Csaknem 20 milliárdnyi támogatást kapott az agrárkasszából a hat legnagyobb mezőgazdasági cégcsoport - ezt állapítja meg Ángyán József legfrissebb tanulmánya. A volt vidékfejlesztési államtitkár szerint a pályázatos és pályázat nélküli bérbeadási döntési folyamat és annak eredménye egyaránt átláthatatlan, vagy legalábbis a közvélemény számára nehezen követhető. Részletek a videóban.

 • Forma 1: minden készen áll a hétvégi magyar futamra
  2014. július 24.

  Forma 1: minden készen áll a hétvégi magyar futamra

  Minden készen áll a hétvégi Forma 1-es futamra Mogyoródon. Megérkeztek a csapatok, a versenyzők és a rendőrség is felkészült a tömegre. A szervezők szerint nem dől majd meg a tavalyi látogatottsági rekord, ennek pedig az az oka, hogy visszakerült a naptárba az osztrák futam. Ennek ellenére a Hungaroring vezetője nem tart a magyar nagydíj megszűnésétől. Részletek a videóban.

 • Tarlós leállítaná a 3-as metrót
  2014. július 24.

  Tarlós leállítaná a 3-as metrót

  A főpolgármester kormánygaranciát vár a 3-as metró felújítására. "Ezt az ügyet nem tudom semmilyen politikai érdekeknek alávetni" - nyilatkozta a Népszabadságnak.

 • Tajvani utasszállító: két francia is életét vesztette
  2014. július 24.

  Tajvani utasszállító: két francia is életét vesztette

  Két francia állampolgárságú utasa is volt a szerdán Tajvanon szerencsétlenül járt repülőgépnek, amely Penghu szigetén viharos időben, kényszerleszállás közben, lakott területen lezuhant és kigyulladt. A halálos áldozatok száma a legfrissebb jelentések szerint 48, tíz sérültet kórházban ápolnak - jelentette a helyi média csütörtökön.

 • Bekamerázták a sasmadarat
  2014. július 23.

  Bekamerázták a sasmadarat

  21:45 Híradó - Az esti hírekkel!

 • Bekamerázták a sast
  2014. július 23.

  Bekamerázták a sast

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • 2,7 milliárd forintos támogatáshoz nem jut hozzá tizenhat kiemelt sportág
  2014. július 23.

  2,7 milliárd forintos támogatáshoz nem jut hozzá tizenhat kiemelt sportág

  Az Orbán-kabinet történetében először a kormány nem ad a sportnak, hanem elvesz az ágazattól: a Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által a múlt héten bejelentett 110 milliárd forintos költségvetési zárolás részeként az esztendő második fél évében összességében 2,7 milliárd forintos támogatáshoz nem jut hozzá tizenhat kiemelt sportág szövetsége. A Híradónk által megkérdezett szövetségek szerint, fejlesztéseket és már elindított programokat kell leállítaniuk. Ráadásul attól tartanak, hogy a zárolásból végül elvonás lesz. További információk a videóban.

 • DK: Lázár alkalmatlansága miatt több száz milliárdot bukik az ország
  2014. július 23.

  DK: Lázár alkalmatlansága miatt több száz milliárdot bukik az ország

  Több mint három hónapja nem érkeznek uniós pénzek Magyarországra. Brüsszel április közepén fagyasztotta be a kifizetéseket a források elosztását felügyelő intézményrendszer átalakítása miatt. Lázár János most arra utasította az Államkincstárt, hogy még a héten küldje ki a számlákat Brüsszelbe. Az Együtt-PM szerint Lázár János alkalmatlan a feladata ellátására, a DK pedig azt mondja, 5-800 milliárd forintot biztos bukni fog az ország. További információk a videóban.

 • A Helsinki Bizottság szerint a kiírt választás nem lesz legitim
  2014. július 23.

  A Helsinki Bizottság szerint a kiírt választás nem lesz legitim

  A Helsinki Bizottság szerint az államfő által kiírt október 12 -i választás nem lesz legitim. Ezt a jogvédők az alkotmánybíróság döntéséből vezetik le - a többséghez tartozó bírók is úgy látják: nem szolgálja a stabilitást, ha a többség egy évvel a választást megelőzően hozzányúl az alapvető szabályokhoz. A helsinki bizottság szerint az alkotmánybíróság a határozatát nem az alaptörvényből vezette le. További információk a videóban.

 • Kényszerleszállás közben zuhant le egy utasszállító Tajvanon, sok halott
  2014. július 23.

  Kényszerleszállás közben zuhant le egy utasszállító Tajvanon, sok halott

  Legalább 51 halottja lehet annak a kényszerleszállásnak, amit a TransAsia utasszállítója hajtott végre Tajvanon. A hírek szerint az elhibázott kényszerleszállást követően a gép a földnek csapódott. A repülőn 58 ember utazott. Hét utas súlyos égési sérüléseket szenvedett. A hatóságok még nem közöltek pontosabb adatokat a tragédia okáról, de a térségben a Matmo tájfun tombol. További információk a videóban.

 • Pásztor Albert kijáróemberekkel nem dolgozik együtt
  2014. július 23.

  Pásztor Albert kijáróemberekkel nem dolgozik együtt

  Közös önkormányzati képviselőjelölteket állít Miskolc összes választókörzetében az MSZP, az Együtt és a DK.

 • U19-es Eb: csúnyán ledarálták a magyar csapatot
  2014. július 23.

  U19-es Eb: csúnyán ledarálták a magyar csapatot

  A magyar válogatott 6-1-es vereséget szenvedett a portugál csapattól az U19-es labdarúgó Európa-bajnokság második fordulójában.

 • Kora esti híradó - 2014.07.23.
  2014. július 23.

  Kora esti híradó - 2014.07.23.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • Felvétel: így verik át a diákokat és a turistákat
  2014. július 23.

  Felvétel: így verik át a diákokat és a turistákat

  A fiatalkorúakkal végzett fogyasztóvédelmi próbavásárlásokkor szinte mindenki megbukik - a nagy rendezvényeken ugyanis elvétve akad olyan kereskedő, aki személyi igazolványt kér alkohol, vagy cigaretta eladása előtt. Ez az ellenőrök legfrissebb tapasztalata, és az is, hogy idén kevesebb a fogyasztóvédelmi szabálysértés. További információk a videóban.

 • Szakértők vizsgálják a maláj gép fekete dobozait
  2014. július 22.

  Szakértők vizsgálják a maláj gép fekete dobozait

  21:45 Híradó - Az esti hírekkel!

 • 2.1 százalék: tovább vágták Matolcsyék az alpkamatot
  2014. július 22.

  2.1 százalék: tovább vágták Matolcsyék az alpkamatot

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • Kora esti híradó - 2014.07.22.
  2014. július 22.

  Kora esti híradó - 2014.07.22.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • Újabb történelmi mélyponton az alapkamat
  2014. július 22.

  Újabb történelmi mélyponton az alapkamat

  Újabb történelmi mélypontra, 0,20 százalékponttal 2,1 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot a monetáris tanács kedden.

 • Szijjártó: négy-ötszáz munkahely létesülhet Komáromban
  2014. július 22.

  Szijjártó: négy-ötszáz munkahely létesülhet Komáromban

  Szijjártó Péter szerint négy-ötszáz munkahely létesülhet Komáromban, azok után, hogy Microsoft bejelentette, hogy bezárja a magyarországi Nokia-gyárát. A külügyi államtitkár az ATV Híradójának azt mondta: három jelentős befektetővel tárgyalnak arról, hogy Komáromba jöjjenek. Az uniós biztos, Andor László pedig azt közölte, hogy a magyar kormány az unió két alapból is támogatást kérhetne az elbocsátott dolgozók megsegítésére. Részletek a videóban.

 • Utolsó útjára készül a Costa Concordia
  2014. július 22.

  Utolsó útjára készül a Costa Concordia

  A hajó roncsát ma kezdik elvontatni a toszkániai Giglio szigetének partjaitól. A roncsot 320 kilométeres útján 14 hajó kíséri Genovába, ahol szétszedik. Környezetvédők aggódnak, hogy veszélyes anyagok szivároghatnak a tengerbe a vontatás során. Részletek a videóban.

 • Náci megszállási emlékmű: L. Simon miatt nem avatnak?
  2014. július 22.

  Náci megszállási emlékmű: L. Simon miatt nem avatnak?

  3-5 millió forint közötti összegbe kerül a rendőrségnek - vagyis az adófizetőknek - a Szabadság téri náci megszállási emlékmű őrzése, naponta – írja a Blikk. A lap azt is tudni véli, miért maradt el a szobor felavatása. Információik szerint a kabinet meg akarta tartani az ünnepséget, L. Simon László azonban nem vállalta a felkérést. Kerestük a politikust, de a Miniszterelnökségtől azt a választ kaptuk, hogy szabadságon van. Részletek a videóban.

 • Magyar György megküzdene Tarlóssal
  2014. július 22.

  Magyar György megküzdene Tarlóssal

  Magyar György ügyvéd fontolóra venné, hogy a demokratikus ellenzéki pártok támogatása nélkül is elinduljon a főpolgármester-választáson. Előzőleg azt mondta: függetlenként méretné meg magát, de csak úgy, ha egyik ellenzéki párt sem állít ellene saját jelöltet. Két ellenzéki párt azonban máris egyértelművé tette: Magyar György esetleges indulása nem zárja ki saját jelöltek indulását. Részletek a videóban.

 • Késő esti híradó - 2014.07.21.
  2014. július 21.

  Késő esti híradó - 2014.07.21.

  21:45 Híradó - Az esti hírekkel!

 • Épphogy átmentek a Fővárosi Közgyűlés megválasztásának alapvető szabályai
  2014. július 21.

  Épphogy átmentek a Fővárosi Közgyűlés megválasztásának alapvető szabályai

  Egy részletszabály kivételével alkotmányosak a Fővárosi Közgyűlés megválasztásának alapvető szabályai; alaptörvénybe ütköző a közgyűlés megválasztásával kapcsolatban a kompenzációs listás mandátumszerzés súlyozott számításának módja, ezért a rendelkezést megsemmisítette az Alkotmánybíróság (Ab) hétfőn.

 • Lázár: Nem érdekel Csányi és Simicska haszna
  2014. július 21.

  Lázár: Nem érdekel Csányi és Simicska haszna

  20 milliárdot vesznek el az „agrároligarcháktól”.

 • Bakiztak: így magyarázta a belügy Szabó téves „kinevezését”
  2014. július 21.

  Bakiztak: így magyarázta a belügy Szabó téves „kinevezését”

  Adminisztratív hibának nevezte a Belügyminisztérium rendészeti államtitkára, hogy a Magyar Közlöny múlt pénteki számában megjelent Szabó Hedvignek, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat főigazgatójává történő kinevezése. Pedig a törvény szerint a jelöltet előbb meg kellett volna hallgatnia az Országgyűlés szakbizottságának. Tasnádi László azt mondta: Szabó Hedviget még nem nevezték ki, továbbra is igazgatói posztot tölt be a szakszolgálatnál. A nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke Németh Szilárd úgy fogalmazott: ő csak akkor kezdeményez vizsgálatot, ha senki más nem akarja kideríteni, ki hibázott és miért.

 • Esti híradó - 2014.07.21.
  2014. július 21.

  Esti híradó - 2014.07.21.

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • Kora esti híradó - 2014.07.21.
  2014. július 21.

  Kora esti híradó - 2014.07.21.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • Viszik a Costa Concordiát
  2014. július 21.

  Viszik a Costa Concordiát

  Két és fél évvel a felborulása után végre elvontatják a Costa Concordiát a katasztrófa helyszínéről. A hajó elvontatását az időjárástól függően már a napokban megkezdhetik.

 • Putyin: senki sem használhatja politikai célokra lelőtt repülő tragédiáját
  2014. július 21.

  Putyin: senki sem használhatja politikai célokra lelőtt repülő tragédiáját

  Vlagyimir Putyin orosz elnök felszólította az ukrajnai szembenálló feleket, hogy teremtsék meg a feltételeket a maláj utasszállító repülőgép katasztrófájának teljes kivizsgálásához. Az amerikai külügyminiszter szerint világos, hogy Oroszországból érkeztek a rakéták.

 • A felcsúti akadémia rosszabbul teljesít
  2014. július 21.

  A felcsúti akadémia rosszabbul teljesít

  Német és belga szempontok szerint mérték meg az évtizedes önértékelési zavarral küszködő magyar futballszakmát, pontosabban az utánpótlásképzés alapját jelentő akadémiai rendszert. Az eredmény kiábrándító.

 • Videó: ő verte meg az omegásokat
  2014. július 21.

  Videó: ő verte meg az omegásokat

  A rendőrségnek kell kiderítenie, pontosan mi történt az Omega zenészei és az őket bántalmazó taxis között. Benkő László és Debreceni Ferenc illetve a sofőr vallomása ellentmond egymásnak. Az ATV Híradónak mindkét fél elmondta a maga verzióját.

 • Nem avatják fel a német megszállási emlékművet
  2014. július 21.

  Nem avatják fel a német megszállási emlékművet

  Lázár János szerint a kormány nem akar "triumfálni", látják a társadalmi vitát.

 • Halál a kézilabdapályán: nyomozás indult
  2014. július 21.

  Halál a kézilabdapályán: nyomozás indult

  Nyomozás indult annak a 10 éves kisfiúnak az ügyében, akit egy kézilabdakapu ütött agyon Zalaegerszegen. A gyerek családjával ment este a sportpályára és focizni kezdtek. Játék közben dőlt rá a kapu, és olyan szerencsétlenül ütötte fejbe, hogy életét már nem lehetett megmenteni.

 • Esti híradó - 2014.07.20.
  2014. július 20.

  Esti híradó - 2014.07.20.

  A mai nap hírei 18:45-kor

 • Dunakeszi: nem a vasúti rendszerrel volt a baj
  2014. július 20.

  Dunakeszi: nem a vasúti rendszerrel volt a baj

  Megfelelően működött a vasúti biztosítóberendezés és a vonatbefolyásoló rendszer szombaton Dunakeszinél, ahol két vonat ugyanazon a vágányon egymással szemben haladt és alig 40 méterre állt meg egymástól - közölte a Közlekedésbiztonsági Szervezet kommunikációs vezetője az MTI-vel vasárnap.

 • Lelőtt utasszállító: újabb 27 holttestet találtak
  2014. július 20.

  Lelőtt utasszállító: újabb 27 holttestet találtak

  Kijev nem tudja szavatolni a nemzetközi szakértők biztonságát a malajziai repülőgép lezuhanásának helyszínén, mivel a területet a kelet-ukrajnai szakadárok tartják ellenőrzésük alatt - hangoztatta Volodimir Hrojszman ukrán miniszterelnök-helyettes vasárnapi sajtótájékoztatóján.

 • Felvétel: dulakodtak a megszállási emlékműnél
  2014. július 20.

  Felvétel: dulakodtak a megszállási emlékműnél

  Élőlánccal tiltakoztak a civilek a Szabadság téren a német megszállás emlékműve ellen, amelyet éjszaka állítottak fel hatalmas rendőri jelenlét mellett. Még a teret is lezárták kordonokkal, ám délelőtt egy szakaszt mégis megnyitottak, így a tüntetők bemehettek a térre. A rendőrök 3 ember ellen szabálysértési feljelentést tettek. Részletek a videóban.

 • Kora esti híradó - 2014.07.20.
  2014. július 20.

  Kora esti híradó - 2014.07.20.

  A mai nap hírei 17:45-kor

 • Esti híradó - 2014.07.19.
  2014. július 19.

  Esti híradó - 2014.07.19.

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • Kijev: szeparatisták fosztogatják a holttesteket
  2014. július 19.

  Kijev: szeparatisták fosztogatják a holttesteket

  Az oroszbarát szeparatisták fosztogatják a holttesteket - ezt állítja a kijevi kormány. Közben a lázadók ugyan odaengedték a lezuhant maláj utasszállító roncsaihoz az EBESZ-megfigyelőket, azonban munkájukat erősen korlátozzák. Az ukrán vezetés azt is állítja, hogy a szerencsétlenség után a lázadók légvédelmi rendszert szállítottak át Ukrajnából Oroszországba. Moszkva viszont továbbra is tagadja, hogy köze lenne a repülőgép lelövéséhez. További információk a videóban.

 • Kora esti híradó - 2014.07.19.
  2014. július 19.

  Kora esti híradó - 2014.07.19.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • Az áldozatok majdnem harmada gyerek volt
  2014. július 19.

  Az áldozatok majdnem harmada gyerek volt

  Neves AIDS-kutatók, fiatal családok, futballszurkolók voltak a szerencsétlenül járt utasszállító fedélzetén. A csaknem 300 áldozat között volt legalább 80 gyerek, és közel 200 holland állampolgár. Egy ausztrál házaspárnak a fia halt meg a maláj légitársaság márciusi tragédiájánál, most az unokája és annak férje vesztette életét. További információk a videóban.

 • Ma is legalább akkora hőség lesz, mint tegnap volt
  2014. július 19.

  Ma is legalább akkora hőség lesz, mint tegnap volt

  Hőségriadó van 13 megyében és a fővárosban is, napközben helyenként 35 fok felett is volt a hőmérséklet. Ennek ellenére sok helyen nem állhat le a munka sem hétvégén, sem hőségben. Akiknek dolgozniuk kell folyamatosan vízzel locsolgatják magukat, hogy elviselhetőbb legyen a forróság. Azok természetesen sokkal jobban jártak akik, strandon, vízparton töltötték a mai, kánikulai napot. Holnap egyébként hasonló hőség várható. További információk a videóban.

 • 38-an haltak meg Kínában, mikor busz ütközött egy robbanékony anyagot szállító kamionnal
  2014. július 19.

  38-an haltak meg Kínában, mikor busz ütközött egy robbanékony anyagot szállító kamionnal

  38-an meghaltak, többen pedig megsérültek Kína délkeleti részén, miután összeütközött egy teherautó és egy busz. A teherautó ráadásul gyúlékony anyagot szállított, ami az ütközéstől be is robbant. A két jármű teljesen kiégett. Súlyos baleset történt Németországban is, Drezda környékén. Itt két busz ütközött össze, kilencen haltak meg. További információk a videóban.

 • Balatonátúszás
  2014. július 19.

  Balatonátúszás

  Kétszeri halasztás után, ideális körülmények között vághattak neki a 32. Balaton átúszás résztvevői a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5200 méteres távnak. Ahogy az már szokás a több mint hétezres mezőnyben most is akadtak különös próbálkozók. Egy csapat búvár például arra vállalkozott, hogy nem átússzák, hanem a víz alatt sétálva teljesítik a távot. További információk a videóban.

 • MSZP-tisztújítás: Tóbiás az elnök, az alelnököket is megválasztották
  2014. július 19.

  MSZP-tisztújítás: Tóbiás az elnök, az alelnököket is megválasztották

  Megválasztották Tóbiás Józsefet az MSZP elnökének. A pártelnöki posztért egyetlen jelöltként induló politikus 263 szavazatot kapott a szombati rendkívüli tisztújító kongresszuson Budapesten. Alelnöknek választották továbbá Lukács Zoltán frakcióvezető-helyettest, Márton Roland, székesfehérvári MSZP-elnököt és Ujhelyi István európai parlamenti képviselőt.

 • Késő esti híradó - 2014.07.18.
  2014. július 18.

  Késő esti híradó - 2014.07.18.

  21:45 Híradó - Az esti hírekkel!

 • Milliárdos megszorítások? A stadionépítések folytatódhatnak
  2014. július 18.

  Milliárdos megszorítások? A stadionépítések folytatódhatnak

  A különböző szociális ellátásokért, és az oktatásért is felelős minisztérium a legnagyobb vesztese a csütörtökön bejelentett zárolásoknak. Balog Zoltán tárcájának ugyanis csaknem 10 milliárd forinttal kell kevesebből gazdálkodnia. A stadionépítések viszont folytatódhatnak. Orbán Viktor szerint üzenet-értékű volt a zárolás, a DK viszont felelőtlen gazdálkodásról beszél.

 • Videó: devizahitelesek jelentek meg a Belvárosban
  2014. július 18.

  Videó: devizahitelesek jelentek meg a Belvárosban

  Feliratokkal ragasztgatta tele az Oktogonon lévő bankok kirakatait devizahitelesek egy csoportja, Budapesten. Ezekre például azt írták, hogy „ez is csalt”, és hogy: „a fél bankárvilág terrorista”. A „Nem adom a házamat” mozgalom szerint igazságtalan a devizahiteles törvény, mert csak kis részben téríti meg az adósok kárát.

 • Esti híradó - 2014.07.18.
  2014. július 18.

  Esti híradó - 2014.07.18.

  A mai nap hírei 18:45-kor

 • Riasztást adtak ki: akár 36 fok is lehet
  2014. július 18.

  Riasztást adtak ki: akár 36 fok is lehet

  Akár 36 fok is lehet a hétvégén az országban. Életbe is lépett a másodfokú hőségriasztás. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb helyen 25 fok fölött lesz a napi közép-hőmérséklet. Rekord-melegre viszont nem kell számítani. Már ma is sokan hűsöltek a strandokon, hogy valahogyan elviseljék a hőséget.

 • Kora esti híradó - 2014.07.18.
  2014. július 18.

  Kora esti híradó - 2014.07.18.

  A mai nap hírei 17:45-kor

 • Késő esti híradó - 2014.07.17.
  2014. július 17.

  Késő esti híradó - 2014.07.17.

  21:45 Híradó - Az esti hírekkel!

 • Esti híradó - 2014.07.17.
  2014. július 17.

  Esti híradó - 2014.07.17.

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • Robotok vihetik házhoz a fagyit Budapesten?
  2014. július 17.

  Robotok vihetik házhoz a fagyit Budapesten?

  Drónokkal vinnék házhoz a fagyit Budapesten. Az ötlet egy vállalkozó fejéből pattant ki: így akarja népszerűsíteni a diétás fehérje-fagyiját. Ezt főleg nőknek szánja. Azt tervezi, hogy egy távirányítású kopter, vagyis egy drón repíti majd házhoz a fagyikat. Most még csak tesztelik a rendszert. A jogi szabályozás után viszont már repkedhetnek is a robotok a fejünk fölött.

 • 660 pedofilt kaptak el, köztük cserkészvezetőket
  2014. július 17.

  660 pedofilt kaptak el, köztük cserkészvezetőket

  660 embert vettek őrizetbe pedofília gyanújával Nagy-Britanniában - köztük orvosok, tanárok, cserkészvezetők, és volt rendőrök is vannak. Fél évig tartott a titkos rendőrségi művelet. Ezáltal több mint 400 gyereket mentettek meg attól, hogy áldozattá váljanak. Az őrizetbe vettek nagy része egyébként nem visszaeső, vagyis: teljesen ismeretlenek a hatóságok előtt.

 • Péceli tömegsír: az ATV megtalálta a vállalkozót
  2014. július 17.

  Péceli tömegsír: az ATV megtalálta a vállalkozót

  Tovább gyűrűzik a péceli temetőbotrány. Már a polgármester is vizsgálódik, hogy miért tették át közös sírba a helyi idősotthon halottjait. Kegyeletsértés miatt pedig feljelentést tesz - ismeretlen tettes ellen. Az ATV Híradó megtalálta a temetkezési vállalkozót, aki azt mondta: gazos volt a parcella, és ők csak láthatóvá akarták tenni a sírhelyeket. Azt ígérte: az elhunytak neveit pár napon belül ráírják a sírkőre.

 • 110 milliárd forintos megszorítást jelentett be a kormány
  2014. július 17.

  110 milliárd forintos megszorítást jelentett be a kormány

  A kormányzati kiadásokból elrendelt 110 milliárd forintos zárolásból a minisztériumokra 39,5 milliárd forint kötelezettség vonatkozik, számottevően csökken a rendkívüli kormányzati intézkedések tartaléka, és az intézkedés jelentős mértékben érinti a Beruházási Alap kiadásait, továbbá vonatkozik az elkülönített állami pénzalapokra és a vagyonkezeléssel kapcsolatos kiadásokra.

 • Kora esti híradó - 2014.07.17.
  2014. július 17.

  Kora esti híradó - 2014.07.17.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • Késő esti híradó - 2014.07.16.
  2014. július 16.

  Késő esti híradó - 2014.07.16.

  21:45 Híradó - Az esti hírekkel!

 • Esti híradó - 2014.07.16.
  2014. július 16.

  Esti híradó - 2014.07.16.

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • 8 magyar férfit is elvittek Ukrajnában
  2014. július 16.

  8 magyar férfit is elvittek Ukrajnában

  Az ATV Híradó szerint 8 magyar férfit is elvittek kiképzésre Beregszászról, az ukrán fegyveres konfliktus miatt. A hivatalos ukrán közlés szerint azonban csak hivatásos katonákat, és önkénteseket hívnak be. A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnöke - aki most Budapesten tárgyal - nem tud arról, hogy bárkit is akarata ellenére vittek volna el. Úgy tudja: a kárpátaljai hivatásos zászlóaljnak egy magyar származású áldozata is van.

 • A magyar kockázatosabb, mint a moszkvai metró?
  2014. július 16.

  A magyar kockázatosabb, mint a moszkvai metró?

  A Metróért Egyesület szerint: a 3-as metró konstrukciója, a járművek kialakítása, és a biztosítóberendezés rendszere nem sokban tér el a Moszkvában alkalmazottól, sőt: bizonyos pontokon még kockázatosabbnak is látszik. Ezért azt mondják: nem csak akkor lehet gond, ha kigyullad a szerelvény, hanem más okból is. Az ellenzéki pártok is aggódnak a tegnapi tűzeset után.

 • Budapesti lakást nyerhet, ha megtalálja a kulcsot
  2014. július 16.

  Budapesti lakást nyerhet, ha megtalálja a kulcsot

  Indul a kulcsvadászat Budapesten. Mától bárki jelentkezhet a Facebook-on a "Nagy Keresés Napja" elnevezésű rendezvényre, ahol egy elrejtett lakáskulcsot kell majd megtalálni az Expo Vásárvárosban. Aki elsőként bukkan rá, az nyer: mégpedig egy 35 négyzetméteres budapesti társasházi lakást. A szervezők csaknem 50 ezer kulcskeresőre számítanak. Korhatár nincs; de türelemre, és logikára idén is szükség lesz.

 • Belső felvételek: így égett az Andrássy úti palota
  2014. július 16.

  Belső felvételek: így égett az Andrássy úti palota

  A viharkárok miatt végeztek felújítási munkálatokat a tetőszerkezetben, amikor kiütött a tűz. Két embert gyanúsítanak az ügyben, mindketten elmenekültek a helyszínről, később fogták el őket.

 • Kora esti híradó - 2014.07.16.
  2014. július 16.

  Kora esti híradó - 2014.07.16.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • Késő esti híradó - 2014.07.15.
  2014. július 15.

  Késő esti híradó - 2014.07.15.

  21:45 Híradó - Az esti hírekkel!

 • Jávor Junckert bírálta
  2014. július 15.

  Jávor Junckert bírálta

  Az MSZP üdvözli Jean-Claude Juncker megválasztását, az Együtt-PM azonban nem örül a többségi döntésnek. Míg a szocialisták szerint Juncker programja fellendítheti az unió gazdaságát, addig a zöld frakcióban politizáló Jávor Benedek azt mondja: az Európai Bizottság új elnöke képtelen lesz megmutatni a válságból kivezető utat.

 • Esti híradó - 2014.07.15.
  2014. július 15.

  Esti híradó - 2014.07.15.

  A mai nap hírei 18:45-kor

 • Ketrecharcos gyerekek: a rendőrség is nyomoz
  2014. július 15.

  Ketrecharcos gyerekek: a rendőrség is nyomoz

  A rendőrség is vizsgálódik a ketrecharcos gyerekek ügyében. Most még csak arra kíváncsiak, hogy egyáltalán történt-e bűncselekmény. A rendezvény szervezője az ATV Híradónak azt mondta: a gyerekek csak bemutató mérkőzéseken vettek részt; azok, akik megsérültek, már elmúltak 14 évesek. Közben: a Magyar Olimpiai Bizottság jogszabály-módosítást kezdeményezett.

 • Devizathitelek: visszarendelték a bírákat a vakációról - ezért
  2014. július 15.

  Devizathitelek: visszarendelték a bírákat a vakációról - ezért

  Visszarendelték a nyári szabadságról a Fővárosi Törvényszék gazdasági ügyeit tárgyaló bíráit. Perek özönét zúdíthatják ugyanis a magyar államra a bankok, ha életbe lép a Kúria jogegységi határozata nyomán született devizahitel-törvény. A pénzintézetek akkor indíthatnak pert, ha - szerintük - jogosan módosították egyoldalúan a hitelszerződéseket. Az igazságügyi államtitkár az ATV Híradónak azt mondta: a perek miatt nem csúszik a devizahitelesek mentése.

 • Kora esti híradó - 2014.07.15.
  2014. július 15.

  Kora esti híradó - 2014.07.15.

  A mai nap hírei 17:45-kor

 • Letepert éneklő fiatalok: sérültek a jogaik
  2014. július 15.

  Letepert éneklő fiatalok: sérültek a jogaik

  Sérültek a jogaik azoknak a fiataloknak, akiket egy rendezvény után tepertek le, és állítottak elő a rendőrök még tavaly, Szombathelyen – ezt állapította meg a Független Rendőri Panasztestület. Az ügy annak idején nagy port kavart; mert nem csak igazoltatták az éneklő, doboló fiatalokat; de volt, akit a földre is tepertek, és kezét hátra-bilincselve állították elő. Az esetet az ügyészség is vizsgálta, de ők nem találtak szabálytalanságot.

 • Késő esti híradó - 2014.07.14.
  2014. július 14.

  Késő esti híradó - 2014.07.14.

  21:45 Híradó - Az esti hírekkel!

 • 2 órán át szólt a légvédelmi sziréna Izraelben
  2014. július 14.

  2 órán át szólt a légvédelmi sziréna Izraelben

  Egyes helyeken 2 órán át szólt a légvédelmi sziréna Izrael középső és déli részén, a Gázából kilőtt rakéták miatt. A hamászos terroristák rakétákat lőttek ki Tel-Aviv belvárosára is, valamint pilóta nélküli repülőgépekről is támadják Izraelt.

 • 2014. július 14.

  "Nyugodjanak meg Gyurcsányék, hagyjanak minket békén"

  "Nyugodjon meg a DK, és hagyjon minket békén a Gulyás Márton-üggyel" - ezt mondta az Együtt-PM társ-elnöke. Szigetvári Viktor szerint az elmúlt napok cigányokat érintő DK-s megnyilvánulásai ellenére - helyi szinten - el tudnak képzelni ellenzéki összefogást az önkormányzati választásokra. A DK szóvivője ma is kitartott amellett, hogy provokáció volt a kréta-körös Gulyás Márton megverése, a párt tüntetésén.

 • Esti híradó - 2014.07.14.
  2014. július 14.

  Esti híradó - 2014.07.14.

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • Kora esti híradó - 2014.07.14.
  2014. július 14.

  Kora esti híradó - 2014.07.14.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • Óriási felhőszakadás: sárlavina hömpölygött Zalában
  2014. július 14.

  Óriási felhőszakadás: sárlavina hömpölygött Zalában

  Óriási felhőszakadás zúdult vasárnap kora este a Zala megyei Oltárcra. A dombokról lezúduló víz több udvarba is betört és több ház pincéjét is vastagon elárasztotta a sár. A vihar nyomait még hétfőn is takarították, de sok helyen még napokig eltart a sár eltüntetése.

 • Esti híradó - 2014.07.13.
  2014. július 13.

  Esti híradó - 2014.07.13.

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • Kora esti híradó - 2014.07.13.
  2014. július 13.

  Kora esti híradó - 2014.07.13.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • Verekedés a DK rendezvényén, nyomoz a rendőrség
  2014. július 13.

  Verekedés a DK rendezvényén, nyomoz a rendőrség

  Garázdaság miatt nyomoz a rendőrség ismeretlen tettes ellen, miután szombaton többször is megütötték Gulyás Mártont a DK rendezvényén. A párt az Együtt-PM provokációját gyanítja a háttérben. Gulyás tagadta, hogy erről lenne szó. Több ellenzéki párt is elítéli a történteket. Részletek a videóban.

 • Sokan búcsúztak a Munkácsy-trilógiától
  2014. július 13.

  Sokan búcsúztak a Munkácsy-trilógiától

  Utoljára lehetett megnézni a Debreceni Déri múzeumban Munkácsy Mihály három gigantikus méretű festményéből álló trilógiáját. A képek közül csak egy a magyar állam tulajdona. A másik két részből az egyiket egy kanadai múzeumtól, míg a másikat egy műgyűjtőtől kapta kölcsön a múzeum. Részletek a videóban.

 • Kora esti híradó - 2014.07.12.
  2014. július 12.

  Kora esti híradó - 2014.07.12.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • Pálinkamestereket avattak a Corvinuson
  2014. július 12.

  Pálinkamestereket avattak a Corvinuson

  Csaknem százan végezték el a Corvinus Egyetem első pálinkamester képzését. A frissen végzett szakemberek komplex képzést kaptak a gyümölcstermesztéstől, a jogi ismeretekig. A képzés felelőse szerint a házi pálinkafőzés is jót tett az ágazatnak. Bár a kormány, egyik első lépéseként tette adómentessé az otthoni pálinkafőzést, mondván ez a magyar kultúra része, a mai ünnepségen a kormányt senki nem képviselte. Részletek a videóban.

 • Netanjahu felkészült a szárazföldi hadműveletre és a tűzszünetre is
  2014. július 12.

  Netanjahu felkészült a szárazföldi hadműveletre és a tűzszünetre is

  Továbbra is rakétákkal lövik Izrael területét a Gázai-övezetből: palesztinok kedd óta több mint 660 lövedéket indítottak. Ugyanakkor szombaton folytatódtak az izraeli légicsapások is: a hadművelet így már 123 palesztin áldozatot követelt, amelyek között több tucat terrorista van. Benjamin Netanjahu azt közölte, hogy felkészült a szárazföldi hadműveletre és a tűzszünetre is. Az amerikai elnök és a kongresszus is kiállt a zsidó állam mellett. Részletek a videóban.

 • Elefántok fürödtek a Balatonban – fotó
  2014. július 12.

  Elefántok fürödtek a Balatonban – fotó

  A Magyar Nemzeti Cirkusz egyik elefántja fürdik a Balatonban a Cirkuszok éjszakája rendezvényt népszerűsítő eseményen Balatonlellén.

 • Közvetítés a Demokratikus Koalíció rendezvényéről
  2014. július 12.

  Közvetítés a Demokratikus Koalíció rendezvényéről

  Beszédet mond Gyurcsány Ferenc.

 • Késő esti híradó - 2014.07.11.
  2014. július 11.

  Késő esti híradó - 2014.07.11.

  21:45 Híradó - Az esti hírekkel!

 • Késő esti híradó - 2014.07.11.
  2014. július 11.

  Késő esti híradó - 2014.07.11.

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • Kora esti híradó - 2014.07.11.
  2014. július 11.

  Kora esti híradó - 2014.07.11.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • A Ben Gurion repülőteret fenyegeti a Hamasz, már Libanonból is lőnek
  2014. július 11.

  A Ben Gurion repülőteret fenyegeti a Hamasz, már Libanonból is lőnek

  A Ben Gurion repülőteret fenyegeti a Hamasz – a terrorszervezet felszólította a légitársaságokat, hogy kerüljék el Izrael legnagyobb repterét, mert támadni fogja. Állításuk szerint egy rakétát már ki is lőttek a repülőtérre, de az célt tévesztett. Közben már nem csak Gázából, hanem Libanonból is támadás érte Izraelt. A helyi hatóságok egy férfit őrizetbe vettek. Beszámolójuk szerint több rakétát is lefoglaltak. Ezeket szintén Izraelre akarták kilőni. További információ a videóban.

 • Egy tanúvallomás is elég lehet Hiszékeny letartóztatásához
  2014. július 11.

  Egy tanúvallomás is elég lehet Hiszékeny letartóztatásához

  Akár egy tanúvallomás is elég lehet ahhoz, hogy elítéljék vesztegetés miatt Hiszékeny Dezsőt. Magyar György ügyvéd szerint ezen az sem változtat, ha a vesztegetés végül nem történt meg. A jog ugyanis a szándékot - ha azt lehet bizonyítani - ugyanúgy bünteti. Hiszékeny Dezső továbbra is ártatlannak vallja magát. Szanyi Tibort is szerettük volna megkérdezni a történtekről, őt azonban annak ellenére sem lehetett kérdezni, hogy a 13. kerületben együtt dolgozott a gyanúba kevert képviselővel. További információ a videóban.

 • Bilincsben vitték a csecsemőtolvajt
  2014. július 11.

  Bilincsben vitték a csecsemőtolvajt

  A szombathelyi bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a 31 éves férfinek és 38 éves nőnek, akik a gyanú szerint elvittek egy csecsemőt a szombathelyi Markusovszky Kórházból. Közben az egészségügyi államtitkár soron kívüli vizsgálatot rendelt el az újszülött osztályokon a kórházak őrzés-védelmével, biztonsági rendszereinek működésével kapcsolatban. További információ a videóban.

 • Felborult hajók, törött árbócok, szakadt vitorlák - vihar a Kékszalagon
  2014. július 11.

  Felborult hajók, törött árbócok, szakadt vitorlák - vihar a Kékszalagon

  Új rekord, felborult hajók, eltört árbócok, elszakadt vitorlák. Ez a rövid mérlege az idei balatoni Kék Szalag vitorlásversenynek. Nagy szó, hogy a Fifty-fifty nevű katamarán új rekordot állított fel - több, mint három órával javítva saját legjobb idején. És nagy szó az is, hogy az éjjel lecsapó vihar dacára élve és sérülések nélkül ért minden hajós partot. További információk a videóban.

 • Kósa: az MNB-nek kellene megvennie a Munkácsy-trilógiát
  2014. július 11.

  Kósa: az MNB-nek kellene megvennie a Munkácsy-trilógiát

  Megvásároltatná a kormánnyal a Munkácsy-trilógia két darabját Kósa Lajos. Debrecen polgármestere szerint erre a pénz is megvan a Magyar Nemzeti Bank egyik programjában. Az egyik kép tulajdonosa ugyanakkor nem tud arról, hogy érdemben egyeztettek volna a vásárlásról, ráadásul új jogszabályt is kell alkotni, hogy mindet meg lehessen tenni. További információk a videóban.

 • Még júliusban kiírásra kerül a kancellári posztokért való pályázat
  2014. július 11.

  Még júliusban kiírásra kerül a kancellári posztokért való pályázat

  Még ebben a hónapban kiírják a pályázatot az egyetemek kancellári posztjaira, hogy szeptemberre ki lehessen nevezni őket - írja az Index. A Professzorok Batthyány Köre minőségi változást remél az új rendszertől, a Magyar Rektori Konferencia azonban kifogásolja, hogy a gazdálkodásért felelős kancellároknak vétójoguk lesz a szenátussal szemben. A gazdasági főigazgatói poszt megszűnik a felsőoktatási intézményekben. További információk a videóban.

 • Reggeli híradó - 2014.07.11.
  2014. július 11.

  Reggeli híradó - 2014.07.11.

  05:55 Híradó - A reggeli hírekkel!

 • Késő esti híradó - 2014.07.10.
  2014. július 10.

  Késő esti híradó - 2014.07.10.

  21:45 Híradó - Az esti hírekkel!

 • Esti híradó - 2014.07.10.
  2014. július 10.

  Esti híradó - 2014.07.10.

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • Kora esti híradó - 2014.07.10.
  2014. július 10.

  Kora esti híradó - 2014.07.10.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • Kiselejtezett NDK-s étkezőkocsiból lett vonata Albert Flóriánnak
  2014. július 10.

  Kiselejtezett NDK-s étkezőkocsiból lett vonata Albert Flóriánnak

  Egy kiselejtezett NDK gyártmányú étkezőkocsiból lett a Császárvonat. A MÁV Nosztalgia újjáépített vagonjában csütörtöktől Albert Flórián ereklyéi utaznak majd szerte Európában. Az első kirándulásra elvitték minden idők egyik legbecsesebb magyar foci trófeáját, az Aranylabdát is. Részletek a videóban.

 • Egy óra alatt kapták el a csecsemőrablót Szombathelyen
  2014. július 10.

  Egy óra alatt kapták el a csecsemőrablót Szombathelyen

  Elloptak egy egy napos kisbabát a szombathelyi Markusovszky Kórház szülészetéről. A rendőröket szerda délután hívták a kórházból a megdöbbentő bejelentéssel. A nyomozók alig egy óra alatt megtalálták a babát egy lakásban. Később kiderült: egy öt gyerekes nő egy rokonával együtt lopta el az újszülöttet, akit a sajátjaként akarta felnevelni.

 • Lépfene: előírások tömkelegét sértették meg Tiszafüreden
  2014. július 10.

  Lépfene: előírások tömkelegét sértették meg Tiszafüreden

  Az állategészségügyi előírások tömkelegét sértették meg a City Farm-nál, ahol - a gyanú szerint - lépfene miatt pusztultak el a szarvasmarhák - erről beszélt a megyei főállatorvos egy tiszafüredi lakossági fórumon. Kiderült: a fertőzés napvilágra kerülése előtt már csaknem egy hónappal levágták az első beteg állatot, és annak a húsa került a közétkeztetésbe. Most egyébként két újabb szarvasmarha is elpusztult a lépfene-fertőzés miatt.

 • Magyar a dinnye
  2014. július 10.

  Magyar a dinnye

  Csak magyar dinnyét vegyenek, és áruljanak! Akár ez is lehetne a szlogenje a Földművelésügyi Minisztérium dinnye kampányának. Az ellenőrzések folyamatosak lesznek az üzletekben, és ha felmerül annak a gyanúja, hogy nem magyar görögdinnyét árulnak, megteszik a szükséges lépéseket. Zsigó Róbert államtitkár azt mondta, mindez a termelők, és vásárlók érdekében történik. Részletek a videóban.

 • Visszamenőleges adó: „hatalmi harc, gazdasági nonszensz”
  2014. július 10.

  Visszamenőleges adó: „hatalmi harc, gazdasági nonszensz”

  Hatalmi harc, és gazdasági nonszensz - így értékelte több ellenzéki párt azt az elképzelést, amely szerint 15 százalékos, visszamenőleges adót fizettetnének az útépítő cégekkel. Ez akár 75-80 milliárd forintjukba is kerülne az érintett társaságoknak. A kormányzat cáfolta egy ilyen adó bevezetését. Az adószakértő szerint a kormány saját törvénye sem engedné a visszamenőleges adózást. Részletek a videóban.

 • Hiszékeny: senkitől nem kértem és nem kaptam pénzt
  2014. július 10.

  Hiszékeny: senkitől nem kértem és nem kaptam pénzt

  Soha senkitől nem kért és nem kapott pénzt - jelentette ki Hiszékeny Dezső MSZP-s országgyűlési képviselő csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón, miután Polt Péter legfőbb ügyész indítványozta az Országgyűlés elnökénél mentelmi jogának felfüggesztését.

 • Kékszalag: 3 órával döntötte meg saját rekordját a Fifty-Fifty
  2014. július 10.

  Kékszalag: 3 órával döntötte meg saját rekordját a Fifty-Fifty

  A Fifty-Fifty több mint három órával megjavítva saját rekordját nagy fölénnyel nyerte a 46. Kékszalag Audi Nagydíj Balaton-kerülő vitorlásversenyt.

 • Négy gyereket ölt meg egy texasi lövöldöző
  2014. július 10.

  Négy gyereket ölt meg egy texasi lövöldöző

  Családi vitában egy férfi lelőtt négy gyereket és két felnőttet a texasi Houston közelében - közölte a helyi média és rendőrségi források.

 • Stadionok kontra 3-as metró
  2014. július 10.

  Stadionok kontra 3-as metró

  05:55 Híradó - A reggeli hírekkel!

 • Izraelt lövik, Simort kinevezték
  2014. július 09.

  Izraelt lövik, Simort kinevezték

  21:45 Híradó - Az esti hírekkel!

 • Állami szerződések, 7 éves különadó
  2014. július 09.

  Állami szerződések, 7 éves különadó

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • Saját jelöltet indítanak a miskolci romák
  2014. július 09.

  Saját jelöltet indítanak a miskolci romák

  Nem támogatják a miskolci roma szervezetek egyik polgármesterjelöltet sem a városban, ezért úgy döntöttek, hogy maguk is állítanak jelöltet a posztra. A miskolci cigány kisebbség vezetője szerint még nincs konkrét jelöltjük, majd csak augusztusban kívánják megnevezni azt a személyt, akit ők is elfogadhatónak találnak. Részletek a videóban.

 • Kora esti híradó - 2014.07.09.
  2014. július 09.

  Kora esti híradó - 2014.07.09.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • Strasbourghoz fordulnak a romagyilkosságok vádlottjainak védői
  2014. július 09.

  Strasbourghoz fordulnak a romagyilkosságok vádlottjainak védői

  Eljárást kezdeményeznek a magyar állam ellen a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága előtt a romagyilkosságok vádlottjainak védői - értesült az ATV. A tavaly augusztusban hozott elsőfokú ítélet írásos változatát ugyanis a mai napig nem kapták meg. Ez pedig sérti a vádlottak tisztességes eljáráshoz fűződő jogát, de a fogvatartás körülményeit is kifogásolják. Egyébként a bíró ellen fegyelmi eljárás indult, mert a jogszabályban előírt két hónap alatt nem foglalta írásba az elsőfokú ítéletet. Ehhez 10-11 hónap kellett. Részletek a videóban.

 • Együtt-PM: egymásnak estek az oligarchák a Fidesz hátterében
  2014. július 09.

  Együtt-PM: egymásnak estek az oligarchák a Fidesz hátterében

  Az MSZP és az Együtt-PM sem ellenzi, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium átvilágítja az állami cégeknél kötött szerződéseket, de úgy vélik a szerződéskötések leállítása egy belső hatalmi harc része. Az Együtt-PM szeretné a szerződések felülvizsgálatába a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalt is bevonni. Részletek a videóban.

 • Nézze meg a 10 év után újra az Üllői úton edző Gerát
  2014. július 09.

  Nézze meg a 10 év után újra az Üllői úton edző Gerát

  Amiről hetek óta szóltak a pletykák, mára valósággá vált: Gera Zoltánt leigazolta a Ferencváros. Az elmúlt tíz esztendő legsikeresebb magyar labdarúgója Angliából tért haza. Edzője szerint profizmusa segíthet a Fradinak, a csapatkapitány pedig arra is büszke, hogy annak idején labdát szedhetett neki. Részletek a videóban.

 • Óriási pusztítást végzett a vihar
  2014. július 09.

  Óriási pusztítást végzett a vihar

  Az egész országban komoly károkat okozott a keddi vihar. Cegléden egy irodaház tetejét szakította le és az összes irodai eszköz - számítógépek, bútorok - teljesen eláztak. A gárdonyi rendőrkapitányság épületében villámcsapást szenvedett rendőröket viszont hazaengedték a kórházból. Részletek a videóban.

 • Fertőzésveszély a Mátrában
  2014. július 09.

  Fertőzésveszély a Mátrában

  Coli fertőzés veszélye miatt fel kell forralni a vezetékes ivóvizet használat előtt a Heves Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szervének keddi előírása szerint öt mátrai településen: Parádon, Bodonyban, Mátraballán, Parádsasváron és Mátraszentlászlón – közölte a szolgáltató Északmagyarországi Regionális Vízművek (ÉRV) Zrt. szerdán.

 • Üzenet Lajosnak: komolyan veszik a Lex Közgépet az érintettek
  2014. július 09.

  Üzenet Lajosnak: komolyan veszik a Lex Közgépet az érintettek

  Brutális különadó kivetésére készül az útépítő cégekkel szemben a kormány a 444 birtokába került tervezet szerint. A Fidesz-frakcióban nem tudnak a tervről, kormányzati forrásunk viszont nem cáfolta a 444 értesülését, az egyik érintett cég vezetésében dolgozó informátorunk szerint a szándék akár komoly is lehet.

 • Reggeli híradó - 2014.07.09.
  2014. július 09.

  Reggeli híradó - 2014.07.09.

  05:55 Híradó - A reggeli hírekkel!

 • Késő esti híradó - 2014.07.08.
  2014. július 08.

  Késő esti híradó - 2014.07.08.

  21:45 Híradó - Az esti hírekkel!

 • Esti híradó - 2014.07.08.
  2014. július 08.

  Esti híradó - 2014.07.08.

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • Kora esti híradó - 2014.07.08.
  2014. július 08.

  Kora esti híradó - 2014.07.08.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • Gyerekei miatt nem adtak ki lakást az LMP-s képviselőnek
  2014. július 08.

  Gyerekei miatt nem adtak ki lakást az LMP-s képviselőnek

  A Blikk szerint a piaci árnál lényegesen drágábban bérel lakást a képviselőknek az Országgyűlés Hivatala. Az ATV Híradónak egy ingatlanszakértő azt mondta: az újság által megszerzett listán lévő díjakhoz képest harmadával kevesebbért lehet kiváló lakásokhoz jutni. Részletek a videóban.

 • Ölt a Pokol nevű hullámvasút
  2014. július 08.

  Ölt a Pokol nevű hullámvasút

  Két hullámvasút-baleset is történt az elmúlt napon. Az egyik Spanyolországban, ez halállal végződött. A másik az Egyesült Államokban, ott csak könnyebb sérüléseket szenvedtek az utasok. Részletek a videóban.

 • Döntött az AB: alkotmányellenes a három csapás
  2014. július 08.

  Döntött az AB: alkotmányellenes a három csapás

  Három fontos témáról is döntött az Alkotmánybíróság a nyári szünet előtti utolsó napokban. Nemet mondott a testület a Paksi népszavazásra, és döntöttek a trafikkárosultak beadványáról is. A károsultak kifogásai ellenére azt a döntést hozták, hogy a trafikok újraosztása nem sérti a tulajdonhoz való jogot. Alkotmányellenesnek ítélték viszont a Fidesz által kidolgozott és a jogvédők által a kezdetektől bírált három csapás törvény egy részét. Részletek a videóban.

 • FIFA közeli vezető feketézett, egy Blatter is érintett lehet
  2014. július 08.

  FIFA közeli vezető feketézett, egy Blatter is érintett lehet

  Miközben a brazíliai foci vb-n mindenki az elődöntőkkel van elfoglalva, a brazil rendőrség újabb nyomra bukkant a jegyüzérkedési botrányban. Őrizetbe vették a FIFA egyik alvállalkozó csoportjának az igazgatóját. A jegyüzérek markát meccsenként százmillió forintnak megfelelő összeg üthette. Érintett lehet Sepp Blatter FIFA-elnök unokaöccse is. Részletek a videóban.

 • Trágyával és tejjel tüntettek a tejtermelők
  2014. július 08.

  Trágyával és tejjel tüntettek a tejtermelők

  Pécsett egy kupac trágyával, Budaörsön egy raklap tejjel, Nagytarcsán élőlánccal tüntettek a tejtermelők a külföldről behozott, szerintük rossz minőségű tejtermékek ellen. Az országos akcióban az ágazat szinte minden szereplője részt vett. Azt szeretnék elérni, hogy a nagykereskedők és a vásárlók is a jó minőségű magyar tejet és sajtot vásárolják az import helyett. Részletek a videóban.

 • Lépfene: jó politikai kapcsolatai lehetnek az érintett cég vezetőjének
  2014. július 08.

  Lépfene: jó politikai kapcsolatai lehetnek az érintett cég vezetőjének

  Jó politikai kapcsolatokkal rendelkezhet az a tiszafüredi állattartó cég, ahol a múlt héten megjelentek az első lépfenés esetek – írta a keddi Népszabadság.

 • Izrael: szárazföldi offenzívára készülnek Gázában, Tel-Avivot is lőtték
  2014. július 08.

  Izrael: szárazföldi offenzívára készülnek Gázában, Tel-Avivot is lőtték

  50 terrorista célpontot támadott az izraeli hadsereg hétfőről keddre virradóan, válaszolva a Hamász rakétaáradatára, melyet a Gázai övezetből lőttek ki Izrael déli és középső területére. A miniszterelnök elrendelte a gázai szárazföldi hadműveletek előkészítését, negyvenezer tartalékost mozgósítanak.

 • Leállt az okmányirodák informatikai rendszere az egész országban
  2014. július 08.

  Leállt az okmányirodák informatikai rendszere az egész országban

  Leállt az okmányirodák informatikai rendszere kedd reggel - értesült a hvg.hu.

 • Együtt-PM: Fazekasnak távoznia kell
  2014. július 08.

  Együtt-PM: Fazekasnak távoznia kell

  05:55 Híradó - A reggeli hírekkel!

 • Lépfenét találtak egy Heves megyei marhában
  2014. július 07.

  Lépfenét találtak egy Heves megyei marhában

  21:45 Híradó - Az esti hírekkel!

 • MSZP: félmillióval nőtt a mélyszegénységben élők száma
  2014. július 07.

  MSZP: félmillióval nőtt a mélyszegénységben élők száma

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • Kora esti híradó - 2014.07.07.
  2014. július 07.

  Kora esti híradó - 2014.07.07.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • Minden idők legjobb magyar dinnyéje jöhet
  2014. július 07.

  Minden idők legjobb magyar dinnyéje jöhet

  Minden idők egyik legjobb minőségű dinnyetermése lesz az idei – legalábbis ezt ígérik a szakemberek. Az elmúlt években megerősödött a dinnye ágazat, ez pedig jót tesz az árnak és a minőségnek is. A nagy üzletláncok többségében már van magyar dinnye, ami a gazdálkodók szerint sokkal frissebb és finomabb, mint a külföldről behozott. Részletek a videóban.

 • Módosítás: kiskocsma 18 ezer forintját is lefoglalta a NAV
  2014. július 07.

  Módosítás: kiskocsma 18 ezer forintját is lefoglalta a NAV

  Nagyértékű gépkocsit, de egy kiskocsma alig 20 ezer forintos bevételét is lefoglalta már az adóhatóság, ha valakinek korábbról köztartozása volt. Az ellenőrzött ügyfelek többsége - lefoglalás helyett - inkább azonnal kifizeti tartozását. Az adóhatóság legújabb végrehajtását kifogásolta a VOSZ főtitkára: szerinte a lefoglalással nem lehet működésképtelenné tenni egy céget.

 • „Miért kell más zsebében kotorászni?” Beszóltak Juhásznak
  2014. július 07.

  „Miért kell más zsebében kotorászni?” Beszóltak Juhásznak

  Büntetőfeljelentést fontolgat az Együtt-PM szövetség a Szerb utcában lévő, belvárosi önkormányzati tulajdonban lévő ház miatt. Az ellenzéki párt szerint több száz milliót költöttek rá, miközben a bérlői vélhetően nem piaci áron vásárolhatják fel a lakásokat. Részletek a videóban.

 • Donyeck, Luhanszk: ostromra készül az ukrán hadsereg
  2014. július 07.

  Donyeck, Luhanszk: ostromra készül az ukrán hadsereg

  Ostromra készül az ukrán hadsereg Donyeck és Luhanszk ellen, ahová az oroszbarát lázadók erőiket átcsoportosították. A szeparatisták négy várost engedtek át a kormányerőknek az utóbbi napokban. Ennek ellenére az elmúlt 24 órában több támadást is intéztek a hadsereg ellen. Donyeck közelében több hidat is felrobbantottak.

 • Lépfene: nem félnek az emberek Tiszafüreden
  2014. július 07.

  Lépfene: nem félnek az emberek Tiszafüreden

  50 tiszafüredi diák maradt otthon vasárnap azt követően, hogy a zánkai táborból megüzenték nekik: a lépfene fertőzés miatt inkább ne induljanak útnak. A tábor egy augusztusi időpontban fogadja majd őket. Közben a Tisza-tó mellé folyamatosan érkeznek a nyaralók. A lépfene fertőzést jellemzően inkább viccesen fogadják, de marhahúst azért inkább nem esznek.

 • Izrael válaszolt a gázai rakétákra
  2014. július 07.

  Izrael válaszolt a gázai rakétákra

  Vasárnap reggel óta 25 rakétát lőttek ki Gázából izraeli területre. Izrael légicsapással válaszolt, meghalt a Hamász hét fegyverese.

 • Összeállítás: nézze meg, hol nyaralnak vezető politikusaink
  2014. július 07.

  Összeállítás: nézze meg, hol nyaralnak vezető politikusaink

  A Blikk összeállította, hogy a vezető politikusaink hova készülnek nyaralni.

 • Elhunyt Sevardnadze, az utolsó szovjet külügyminiszter
  2014. július 07.

  Elhunyt Sevardnadze, az utolsó szovjet külügyminiszter

  Életének 87. évében hétfőn Tbilisziben meghalt Eduard Sevardnadze volt grúz államfő, az egykori Szovjetunió utolsó külügyminisztere, aki a Mihail Gorbacsov által elindított peresztrojka idején töltötte be ez utóbbi tisztséget, s akinek ebben a minőségében jelentős szerepe volt a hidegháború lezárásban.

 • Reggeli híradó - 2014.07.07.
  2014. július 07.

  Reggeli híradó - 2014.07.07.

  05:55 Híradó - A reggeli hírekkel!

 • Esti híradó - 2014.07.06.
  2014. július 06.

  Esti híradó - 2014.07.06.

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • Kora esti híradó - 2014.07.06.
  2014. július 06.

  Kora esti híradó - 2014.07.06.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • Ezt kéri Érpatak polgármestere a szabadkőműves világhatalomtól
  2014. július 06.

  Ezt kéri Érpatak polgármestere a szabadkőműves világhatalomtól

  Két előállítás, egy köztisztasági szabálysértési feljelentés, két biztonsági intézkedés, valamint 57 igazoltatás - ez a Budapest Pride szombati mérlege. Egy férfit az első kamion tetején szereltek le a biztonságiak az Oktogonon, a Hősök terén 15-20 ellentüntető áttörte a kordont - itt egy rendőr megsérült. Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere nehezményezte, hogy nem mehetett be a rendezvényre. Részletek a videóban.

 • Fröhlich: összemosnak bennünket a gyilkosainkkal
  2014. július 06.

  Fröhlich: összemosnak bennünket a gyilkosainkkal

  Zoltai Gusztáv szerint külön entitásnak számít a magyar zsidóság a világ zsidóságán belül. Szerinte sehol nem indult még annyi orvos, fizikus, író, festő, muzsikus, filmes földrészeket meghódító útjára, mint ebből az országból. A Dohány utcai zsinagóga kertjében, az élet ezüst fájánál tartott ünnepséget az Emanuel Alapítvány, a 70 éve kezdődött holokausztra emlékeztek a résztvevők. Részletek a videóban.

 • Lépfene: jól vannak a Debrecenben ápolt betegek
  2014. július 06.

  Lépfene: jól vannak a Debrecenben ápolt betegek

  Jól van mind a nyolc ember, akit lépfene fertőzés miatt kezelnek a debreceni Kenézy Kórházban. Valamennyien Tiszafüredről kerültek kórházba, ahol a héten derült ki, hogy az egyik állattartó telepen több szarvasmarha is elpusztult lépfene fertőzés miatt. A városban élők mielőbbi eredményeket várnak a hatóságoktól.

 • Alcsúti juhász az Együtt-PM egyik polgármesterjelöltje
  2014. július 06.

  Alcsúti juhász az Együtt-PM egyik polgármesterjelöltje

  Váradi András alcsútdobozi juhászt indítja az Együtt-PM az őszi önkormányzati választásokon Alcsút polgármesterjelöltjének. Juhász Péter elmondása szerint az ilyen szimbolikus településeken arra van szükség, hogy szimbolikus figurákat indítsanak. Részletek a videóban.

 • Orbán: mezőgazdaság nélkül nincs életképes nemzetgazdaság
  2014. július 05.

  Orbán: mezőgazdaság nélkül nincs életképes nemzetgazdaság

  A mezőgazdaság hozzájárulása nélkül nincs életképes magyar nemzetgazdaság - mondta Orbán Viktor Gödöllőn, a Magosz tisztújító küldöttgyűlésén. A miniszterelnök szerint az elmúlt négy évben a kormánynak sikerült megvédenie a magyar földet, az új földtörvénnyel elérték, hogy a magyar termőföld mindenki mást megelőzően, a helyben lakó, földművelő gazdák tulajdonában, és használatában maradjon. További részletek a videóban.

 • Esti híradó - 2014.07.05.
  2014. július 05.

  Esti híradó - 2014.07.05.

  A mai nap hírei 18:45-kor

 • További két ember került kórházba lépfene miatt
  2014. július 05.

  További két ember került kórházba lépfene miatt

  További két embert vittek kórházba megfigyelésre lépfenefertőzés gyanúja miatt Tiszafüredről - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei tisztifőorvos szombaton az MTI-vel.

 • Vona: Orbán is ugyanolyan hazaáruló, mint Gyurcsány, vagy Bajnai
  2014. július 05.

  Vona: Orbán is ugyanolyan hazaáruló, mint Gyurcsány, vagy Bajnai

  Sokan nem tudják, de Orbán Viktor és kormánya is ugyan olyan hazaáruló, mint Gyurcsány Ferenc vagy Bajnai Gordon – erről Vona Gábor beszélt az új Magyar Gárda bajtársiasság napi rendezvényén. A Jobbik elnöke szerint a Fidesz ugyanúgy nemzetközi érdekeket szolgál, csak Orbán Viktor nemzeti színbe tekert szavai sokakat elandalítanak. További információk a videóban.

 • Pride: a megosztást keltő felvonulás
  2014. július 05.

  Pride: a megosztást keltő felvonulás

  A felvonulás az Alkotmány utca Kossuth téri torkolatából indult, ahol "A család nevében" Facebook-csoport szervezésében tartott ellentüntetésen többen homoszexuális kapcsolat ellenes transzparenseket tartottak a magasba. A téren a 64 vármegye ifjúsági mozgalom tagjai is gyülekeztek Zagyva György Gyula vezetésével, ők azonban nem mentek oda a kordonhoz. További részletek a videóban.

 • Baseball pálya nyílt Budapesten
  2014. július 05.

  Baseball pálya nyílt Budapesten

  Hot-dog, üdítő és jó zene, ezekkel az elengedhetetlen kellékekkel nyitott meg szombaton a XVIII. kerületi baseball pálya. A létesítmény nemzetközi versenyek megrendezésére is alkalmas, mostantól ez a Magyar Baseball és Softball Szövetség hivatalos pályája. A sportlétesítményt a gyerekek avatták fel, holnap pedig a magyar válogatott is kipróbálja. További információk a videóban.

 • Kora esti híradó - 2014.07.05.
  2014. július 05.

  Kora esti híradó - 2014.07.05.

  A mai nap hírei 17:45-kor

 • Késő esti híradó - 2014.07.04.
  2014. július 04.

  Késő esti híradó - 2014.07.04.

  A mai nap hírei 21:45-kor

 • Esti híradó - 2014.07.04.
  2014. július 04.

  Esti híradó - 2014.07.04.

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • Kora esti híradó - 2014.07.04.
  2014. július 04.

  Kora esti híradó - 2014.07.04.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • Leszakadt egy híd a vébé legfontosabb helyszínén – felvétel
  2014. július 04.

  Leszakadt egy híd a vébé legfontosabb helyszínén – felvétel

  Leszakadt egy félkész felüljáró Brazíliában, a foci vébé egyik legfontosabb helyszínén. A balesetben legalább két ember meghalt, huszonketten pedig megsérültek. Szakértők egyelőre nem tudják, hogy mi okozta a tragédiát, de valószínűleg emberi hiba történt. Most szakértőkkel együtt vizsgálódnak. Részletek a videóban.

 • Csúnyán leszerepelt Papcsák vendégháza
  2014. július 04.

  Csúnyán leszerepelt Papcsák vendégháza

  Eddig összesen 54 ezer forint bevételt hozott a zuglói önkormányzatnak az a vendégház, amit 2012-ben vásároltak Csíkszeredán. A 20 millió forintért megvett ingatlant a tervek szerint iskolák, és hátrányos helyzetben élőknek adták volna ki, de eddig senki nem vette igénybe. Eddig összesen 6 éjszakára adták ki. A pihenőház fenntartására több mint kétmillió forintba került a két év alatt. Részletek a videóban.

 • Lépfene: nem tudják mióta lappangott a kórokozó
  2014. július 04.

  Lépfene: nem tudják mióta lappangott a kórokozó

  6 ember került kórházba lépfene-fertőzés miatt. Mindannyian Tiszafüred környékén kapták el a betegséget. Az orvosok szerint mind a 6-an jól reagálnak a kezelésre, így pár nap múlva akár haza is mehetnek. Közben: egyre több információ derül ki arról, hogy mi okozhatta a fertőzést. A közelben lakók azt mondják: félnek. Nem tudják, hogy mióta, és hol lappangott a kórokozó. Részletek a videóban.

 • Gőgös: Fazekas Sándornak ezért le kellene mondania
  2014. július 04.

  Gőgös: Fazekas Sándornak ezért le kellene mondania

  A lépfene-botrány miatt lemondásra szólította fel a vidékfejlesztési minisztert az MSZP-s Gőgös Zoltán. A politikus azt szeretné tudni: tudott-e a fertőzésről Fazekas Sándor. De arra is kíváncsi: adott-e utasítást a hatóságoknak arra, hogyan járjanak el az ügyben. Gőgös Zoltán azt is kérdezi: igaz-e, hogy az érintett telephely tulajdonosa komoly támogatója volt a miniszternek a választási kampányban. Részletek a videóban.

 • USA: lecsapott a hurrikán-szezon első ciklonja, ezreket evakuáltak
  2014. július 04.

  USA: lecsapott a hurrikán-szezon első ciklonja, ezreket evakuáltak

  Lecsapott az Egyesült Államok keleti partvidékére az idei hurrikán-szezon első nagy trópusi ciklonja. Az "Artúr" nevű vihar az Atlanti-óceán felől érkezett - hurrikánná erősödve. A hatóságok még a vihar előtt több ezer embert evakuáltak Észak-Karolinában, ahol csaknem 160 kilométer per órás széllel csapott le a hurrikán. Részletek a videóban.

 • Reggeli híradó - 2014.07.04.
  2014. július 04.

  Reggeli híradó - 2014.07.04.

  05:55 Híradó - A reggeli hírekkel!

 • Késő esti híradó - 2014.07.03.
  2014. július 03.

  Késő esti híradó - 2014.07.03.

  21:45 Híradó - Az esti hírekkel!

 • Esti híradó - 2014.07.03.
  2014. július 03.

  Esti híradó - 2014.07.03.

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • Kora esti híradó - 2014.07.03.
  2014. július 03.

  Kora esti híradó - 2014.07.03.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • Életveszélyben a férfi: felrobbant a barkácsolt pálinkafőző
  2014. július 03.

  Életveszélyben a férfi: felrobbant a barkácsolt pálinkafőző

  Továbbra is életveszélyes állapotban van az a férfi, aki pálinkafőzés közben sérült meg tegnap, Devecserben. Egy barátjával üzemelték be a házilag készített pálinka-főzőt, de az nem bírta a nyomást, és felrobbant. A kicsapó gőz miatt a férfi testének csaknem fele égett meg.

 • Életveszélyes hiba a 3-as metrón?
  2014. július 03.

  Életveszélyes hiba a 3-as metrón?

  A metróalagútban rekedhetnek az emberek, ha egy nagyobb tűz üt ki. A szakemberek szerint ugyanis a 3-as metró szellőzőrendszere 40 évvel ezelőtti technikai színvonalon van. Az Együtt-PM alagút-bejárást szervezett éjszaka. Itt az is kiderült, hogy a szerelvények sincsenek jobb állapotban: mindennap át kell vizsgálni azokat.

 • Megmutatjuk: ide mentek a józsefvárosi kereskedők
  2014. július 03.

  Megmutatjuk: ide mentek a józsefvárosi kereskedők

  Parfümöt egy autó csomagtartójából, öveket egy papírdoboz tetejéről. Megtaláltuk: hová költöztek azok a kereskedők, akiknek menniük kellett a bezárt józsefvárosi piacról. A területet már birtokba is vette a MÁV. Most készítik elő a piac kiürítését, ahol most áldatlan állapotok uralkodnak. Stábunk ide is bejutott.

 • Reggeli híradó - 2014.07.03.
  2014. július 03.

  Reggeli híradó - 2014.07.03.

  05:55 Híradó - A reggeli hírekkel!

 • Késő esti híradó - 2014.07.02.
  2014. július 02.

  Késő esti híradó - 2014.07.02.

  21:45 Híradó - Az esti hírekkel!

 • Esti híradó - 2014.07.02.
  2014. július 02.

  Esti híradó - 2014.07.02.

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • Kórházi körkép: nincs WC-papír, kevés az étel, panaszkodnak a betegek
  2014. július 02.

  Kórházi körkép: nincs WC-papír, kevés az étel, panaszkodnak a betegek

  14-15 milliárd forintot kapnak a kórházak még a nyáron - mondta az ATV Híradónak az egészségügyi államtitkár. Zombor Gábor szerint ez még csak a működéshez nyújtott támogatás, de év végéig átvizsgálják a kórházak működését. Azt keresik, hogy miért halmozódik évről-évre újra az adósság. A Kórházszövetség elnöke szerint azért, mert 7 éve nem emelték az egyes betegségek után járó díjakat. Részletek a videóban.

 • Tovább vizsgálnák a Snowden-ügy magyar vonatkozásait
  2014. július 02.

  Tovább vizsgálnák a Snowden-ügy magyar vonatkozásait

  Molnár Zsolt szerint tovább kell vizsgálni az amerikai lehallgatási botrány magyar vonatkozásait. A Nemzetbiztonsági Bizottság szocialista elnöke szerint Ukrajnával kapcsolatban jól vizsgázott az Információs Hivatal, de abban már nem biztos, hogy lesz-e elég pénz a tervezett fejlesztésekre. A képviselők többsége nemet mondott Kónya Péter javaslatára, hogy a Nemzetbiztonsági Bizottság valamennyi tagját világítsák át. Részletek a videóban.

 • Varga beváltotta fenyegetését
  2014. július 02.

  Varga beváltotta fenyegetését

  Ahogy arról az atv.hu elsőként beszámolt, szerda délután megjelentek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai az RTL Klubnál. Közben a Parlament törvényalkotási bizottságában - az ellenzéki képviselők tiltakozása ellenére - megszavazták a reklámadó tervezetének újabb módosítását. Részletek a videóban.

 • Együtt-PM:
  2014. július 02.

  Együtt-PM: "kipukkadt a Fidesz propagandalufija"

  Varga Mihály szerint nem lesz újabb túlzottdeficit-eljárás Magyarországgal szemben, mert az eddigi gazdasági lépések megtették a hatásukat. Az Együtt-PM szerint azonban kipukkadt a Fidesz propagandalufija, ezért indulhat újabb eljárás az országgal szemben. Részletek a videóban.

 • Tákolt pálinkafőző miatt égett meg a devecseri férfi
  2014. július 02.

  Tákolt pálinkafőző miatt égett meg a devecseri férfi

  Életveszélyes állapotban vittek kórházba a mentők egy devecseri fiatalembert, aki házuk mögötti melléképületben szenvedett égési sérüléseket szerdán. A rendőrség tájékoztatása szerint egy magasnyomású edényből kicsapó gőztől égett meg a férfi testének csaknem fele. Az ATV információi szerint a fiatalember a hátsó épületrészben pálinkát főzött és az ehhez használt berendezés robbant fel.

 • Munkatársainak a cégeit hívta meg a 9 milliós tenderre L. Simon
  2014. július 02.

  Munkatársainak a cégeit hívta meg a 9 milliós tenderre L. Simon

  Közvetlen munkatársaihoz köthető cégeket hívott meg egy 9,4 milliós kommunikációs tenderre L. Simon László - írja a Népszabadság.

 • Benyújtotta a Fidesz az elévülésről szóló javaslatot
  2014. július 02.

  Benyújtotta a Fidesz az elévülésről szóló javaslatot

  Benyújtotta a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja a devizahitelesek megsegítését célzó törvényjavaslat módosító indítványát szerdán, amely az elévülés részletes szabályairól rendelkezik.

 • Holtan találtak egy arab fiatalt: több száz palesztin támadt az izraeliekre
  2014. július 02.

  Holtan találtak egy arab fiatalt: több száz palesztin támadt az izraeliekre

  Néhány órával egy jeruzsálemi arab tizenéves elrablása és egy holttest megtalálása után, szerda délelőtt a gyilkosság elítélését követelte Mahmud Abbász palesztin elnök Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnöktől - közölte a Ynet, a Jediót Ahronót című újság honlapja.

 • Pásztor Albert a baloldal miskolci polgármester-jelöltje
  2014. július 02.

  Pásztor Albert a baloldal miskolci polgármester-jelöltje

  Pásztor Albert volt rendőrkapitányt indítja a baloldal miskolci polgármester-jelöltként – erősítették meg az atv.hu-nak több forrásból az Északhírnök kedd esti hírét.

 • Kora esti híradó - 2014.07.02.
  2014. július 02.

  Kora esti híradó - 2014.07.02.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • 15 órás kihallgatás után eljárást indítottak Sarkozy ellen
  2014. július 02.

  15 órás kihallgatás után eljárást indítottak Sarkozy ellen

  Hivatalos eljárást indítottak Nicolas Sarkozy ellen szerda hajnalban. A volt francia köztársasági elnök ügyében korrupció, befolyással való üzérkedés, valamint nyomozási titok megsértése miatt folyik vizsgálat – jelentette be az illetékes ügyészség Párizsban. A kedden őrizetbe vett volt államfő csaknem 15 órás kihallgatása után döntöttek így.

 • Reggeli híradó - 2014.07.02.
  2014. július 02.

  Reggeli híradó - 2014.07.02.

  05:55 Híradó - A reggeli hírekkel!

 • Késő esti híradó - 2014.07.01.
  2014. július 01.

  Késő esti híradó - 2014.07.01.

  21:45 Híradó - Az esti hírekkel!

 • Esti híradó - 2014.07.01.
  2014. július 01.

  Esti híradó - 2014.07.01.

  A mai nap hírei 18:45-kor.

 • Kora esti híradó - 2014.07.01.
  2014. július 01.

  Kora esti híradó - 2014.07.01.

  A mai nap hírei 17:45-kor.

 • Enyhített a Kúria Hunvald büntetésén
  2014. július 01.

  Enyhített a Kúria Hunvald büntetésén

  Egy évre változtatta a Kúria harmadfokon Hunvald György börtönbüntetését az erzsébetvárosi ingatlanpanamaként elhíresült büntetőperben kedden. A volt szocialista országgyűlési képviselő lemondott a párt VII. kerületi elnöki pozíciójáról.

 • Megalakult az Európai Parlament:Schulz lett az elnöke
  2014. július 01.

  Megalakult az Európai Parlament:Schulz lett az elnöke

  A német, szociáldemokrata Martin Schulzot újraválasztották kedden az Európai Parlament (EP) elnökévé a strasbourgi uniós parlament képviselői.

 • Őrizetbe vették Nicolas Sarkozy volt francia elnököt
  2014. július 01.

  Őrizetbe vették Nicolas Sarkozy volt francia elnököt

  Az egykori francia államfőt hivatali hatalommal való visszaéléssel gyanúsítják.

 • 2014. július 01.

  "A Hamasz megfizet": még nem döntöttek a válaszcsapásról

  Rendkívüli ülést tartott az izraeli kormány hétfő éjjel, miután megtalálták annak a három tinédzsernek a holttestét, akik 18 napja tűntek el a jesivájuk közelében. Benjamin Netanjahu közölte: "a Hamasz meg fog fizetni" a gyilkosságokért. Közben az izraeli hadsereg 34 célpontot támadott az éjjel, válaszul a Gázából kilőtt rakétákra.

 • Reggeli híradó - 2014.07.01.
  2014. július 01.

  Reggeli híradó - 2014.07.01.

  05:55 Híradó - A reggeli hírekkel!

Loading...