Egyenes Beszéd

Egyenes Beszéd

Egyenes Beszéd Kálmán Olgával

Amit a nap híreiről tudni kell

Ami fontos, az a hír, és ami a hír hátterében áll. Mindenkit megkeresünk, mindenkit megkérdezünk és egyenes beszédet várunk.

szeptember 28. szerda 02:55

Korábbi adások

 • Tuzson Bence
  2016. szeptember 27.

  Tuzson Bence

  Egy ilyen döbbenetes esemény kapcsán a nyomozóhatóságé kell, hogy legyen a főszerep, ez egy aljas cselekmény, amelyben két rendőr sérült meg súlyosan, nehéz szavakat találni ezzel kapcsolatban – ezt Tuzson Bence mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Horn Gábor és Ligeti Miklós
  2016. szeptember 27.

  Horn Gábor és Ligeti Miklós

  Olyan pénzekről van szó a kormányzat körül, amit fel sem lehet fogni, itt repkednek a milliárdok, holott az előző kormányok 100 milliókon vitáztak a költségvetés tervezésekor – ezt Horn Gábor mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Jeney Orsolya
  2016. szeptember 27.

  Jeney Orsolya

  Nagyon elszomorító, hogy itt tartunk, már a rendszer kőkemény része, hogy akadályozzák a hatóságok, hogy a háborúk elől menekülő emberek védelemhez jussanak – ezt Jeney Orsolya mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Nyakó István
  2016. szeptember 27.

  Nyakó István

  A magyar demokrácia helyzetéről egy friss látlelet készült, haldoklik a demokrácia, az ügyészség úgy döntött, hogy nem történt bűncselekmény a Nemzeti Választási Irodánál, és én nem vagyok sértettje annak, amit az egész ország látott – ezt Nyakó István mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Bakondi György
  2016. szeptember 27.

  Bakondi György

  Nem Salah Abdeslam volt a párizsi merénylet főszervezője, de fontos logisztikai szerepe volt, ő minden alkalommal egy Rákóczi úti szállodában szállt meg, amikor Magyarországon volt, nagyon jó minőségű, hamis igazolvánnyal rendelkezett – ezt Bakondi György mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Tarjányi Péter
  2016. szeptember 26.

  Tarjányi Péter

  Láttam olyan fényképeket, amelyeken az elkövető látható, de már nincs rajta a horgász sapka, hanem csak egy kapucni, készült arra, hogy ne legyen feltűnő, és el tudjon végül vegyülni, ez is azt mutatja, hogy komolyan készült erre a támadásra – ezt Tarjányi Péter mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Lakner Zoltán és Pulai András
  2016. szeptember 26.

  Lakner Zoltán és Pulai András

  Az ellenzék számára nagyobb bajt okozhat a népszavazás, mint gondolnák, ha győz a kormány, az ellenzék pedig nem változtat a magatartásán, akkor már most, október 2-án is eldőlhet a 2018-es választás – ezt Lakner Zoltán mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Harangozó Tamás
  2016. szeptember 26.

  Harangozó Tamás

  Amit a kedves választópolgárok láttak egész évben kormányinfó néven a migrációval kapcsolatban az eddig 11,3 milliárd forintba került – ezt Harangozó Tamás mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

 • Vadai Ágnes
  2016. szeptember 26.

  Vadai Ágnes

  Az alap hét verzióból, amiről a rendőrfőkapitány is beszélt, ezek közül nem lehet kizárni semmit, viszont a vallási motiváció valószínűtlen – ezt Vadai Ágnes mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Kleb Attila
  2016. szeptember 26.

  Kleb Attila

  Gyakorlatilag pont a robbanás idején kanyarodtunk be a sarkon, ahogy megtörtént a robbanás, behúzódtunk egy kapualjba, de miután nem jött újabb detonáció, megnéztük mi történt, és amikor visszatértünk a helyszínre, már két ember állt a sérültek fölött, róluk később kiderült, hogy civil ruhás rendőrök – ezt Kleb Attila mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Pápa Levente
  2016. szeptember 22.

  Pápa Levente

  Az egész vita arról szól, hogy az Együtt egy önálló pólust képvisel, vagy betagozódik a baloldalba, mondta Pápa Levente az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Pardavi Márta és Horgas Péter
  2016. szeptember 22.

  Pardavi Márta és Horgas Péter

  Európában a menekültek mindig megkülönböztetve érzik magukat, és ez minden percüket megnehezíti, mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Pardavi Márta, a Magyar Helsinki Bizottság társelnöke.

 • Gyurcsány Ferenc
  2016. szeptember 22.

  Gyurcsány Ferenc

  Sok magyar él Londonban, ezért el kell mondani nekik, hogy ne vegyenek részt ebben a politikai játszmában, és ezt mondják el otthon maradt hozzátartozóiknak is, mondta Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Hegedűs István
  2016. szeptember 22.

  Hegedűs István

  Többször is meghallgatták a NAV-nál a Híd a munka világába program kapcsán, mondta Hegedüs István, az ORÖ volt elnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Gémesi György
  2016. szeptember 22.

  Gémesi György

  Egy település még, ha akarná, sem tehetné meg a kormány nélkül, hogy menekülteket fogadjon be, csak a kormány engedélyével, mondta Gémesi György az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Kovács Zoltán
  2016. szeptember 22.

  Kovács Zoltán

  A magyar kormánynak a letelepedési kötvénnyel semmi dolga, tehát nem is hirdet, mondta Kovács Zoltán az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Nagy István
  2016. szeptember 21.

  Nagy István

  Simon Gábor vallomása tartalmazza, hogy honnan volt pénze a külföldi bankszámlákon, mondta Nagy István, a volt szocialista politikus ügyvédje az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Heller Ágnes és Tamás Gáspár Miklós
  2016. szeptember 21.

  Heller Ágnes és Tamás Gáspár Miklós

  A magyar közönség morális szintje folyamatosan süllyed, mondta Heller Ágnes a népszavazási kampányról az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • László Róbert
  2016. szeptember 21.

  László Róbert

  A választási útmutató teljesen semleges, mondta László Róbert az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Vértes András
  2016. szeptember 21.

  Vértes András

  A költségvetés próbál vigyázni a bevételeire, ezért bizonyos szinten érthető az üzemanyag árának ez a fajta szabályozása, mondta Vértes András az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Mendrey László
  2016. szeptember 21.

  Mendrey László

  A kormányzat nem akar változtatni, csak az időt húzzák, mondta Mendrey László az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Bokros Lajos
  2016. szeptember 20.

  Bokros Lajos

  Nem alakult át és nem sikeres a magyar gazdaság, mondta Bokros Lajos az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Csintalan Sándor és Németh Péter
  2016. szeptember 20.

  Csintalan Sándor és Németh Péter

  A Népszava információi szerint a kormány térségre lebontva megmondja az önkormányzatoknak, mit kell mondani, hogyan kell érvelni a népszavazáson való részvétel, és a nemmel való szavazás mellett, mondta Németh Péter az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Mirkóczki Ádám
  2016. szeptember 20.

  Mirkóczki Ádám

  A szavazatszámlálókat ugyanúgy kérték fel, mint eddig, de az aktivisták nem érzik a tétjét a számolásnak, nem feltételezik, hogy a Fidesz az igenek javára csaljon, mondta Mirkóczki Ádám az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Kiss Ambrus és Gúr Nándor
  2016. szeptember 20.

  Kiss Ambrus és Gúr Nándor

  2015-ben készült egy jelentés, ami azt mutatta, hogy a térségben öt százalékkal csökkent a népesség, és a munkaképes korú emberek mentek el, mondta Kiss Ambrus az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Hadházy Ákos
  2016. szeptember 20.

  Hadházy Ákos

  Nem tud biztosat a házkutatásról, de hetek óta többen jelezték a környékről, hogy valami nincs rendben, mondta Hadházy Ákos az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Kaltenbach Jenő
  2016. szeptember 19.

  Kaltenbach Jenő

  Kiválóan sikerült integrálni a romákat, most már ők is ugyanolyan ostobaságokat beszélnek, mint a nem romák, mondta Kaltenbach Jenő az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Lázár János kijelentéseire reagálva.

 • Somogyi Zoltán és Horn Gábor
  2016. szeptember 19.

  Somogyi Zoltán és Horn Gábor

  Az legyen a legnagyobb baj, hogy a miniszterelnök néha az emberi arcát mutatja, mondta Horn Gábor Orbán Viktornak a pozsonyi csúcson az egyik újságíróra tett kijelentésére reagálva az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Varju László
  2016. szeptember 19.

  Varju László

  Simonka képviselő úr neve nem először kerül elő kétes ügyek kapcsán, mondta Varju László, a DK alelnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Pusztai Erzsébet
  2016. szeptember 19.

  Pusztai Erzsébet

  Elindult a téboly az országban. Ilyen zöldségeket összehordani felháborító, ez rémhírterjesztés, mondta Pusztai Erzsébet az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Kovács László
  2016. szeptember 19.

  Kovács László

  Orbán Viktor már máskor is megtette azt, hogy mást mondott az unióban, és mást itthon, mondta Kovács László Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Kuncze Gábor
  2016. szeptember 15.

  Kuncze Gábor

  Ha arról kezdünk beszélni, hogy ki a nihilista, akkor nagyon hamar Orbán Viktornál kötünk ki, mondta Kuncze Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Komáromi Zoltán
  2016. szeptember 15.

  Komáromi Zoltán

  Az előző két választást ígéretek nélkül is meg lehetett nyerni, de a következőre már muszáj lesz elmondani, mit akarnak csinálni, mondta Komáromi Zoltán az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Gyurcsány Ferenc
  2016. szeptember 15.

  Gyurcsány Ferenc

  Azt korábban is tudták, hogy a Fidesz középvezetői részt vettek a szervezésben, mozgósításban az őszödi beszéd utáni időszakban, mondta Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Magyar György
  2016. szeptember 15.

  Magyar György

  Ma a bíróság a felmondás tárgytalanságát, és érvénytelenségét mondta ki, mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Magyar György, a Mahir jogi képviselője.

 • Kovács Gergely
  2016. szeptember 15.

  Kovács Gergely

  Nincs annyi plakátjuk, hogy mindet leragasszák, inkább csak letépkedik, mondta Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutya Párt elnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Bogdán László
  2016. szeptember 14.

  Bogdán László

  Az elmúlt 60 napban közel 6 tonna primőr árut osztottak ki, de nem akarták nagydobra verni, mondta Bogdán László az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Vágó István és Herényi Károly
  2016. szeptember 14.

  Vágó István és Herényi Károly

  Ez a kampány egy dologra lesz jó, a kormány huszáros rohammal bevesz egy zsákutcát, mondta Herényi Károly az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Hadházy Ákos
  2016. szeptember 14.

  Hadházy Ákos

  Azóta sem tudja, mit követett el Felcsúton, ami miatt ellenőrizni kellett, mondta Hadházy Ákos az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Balázs Péter
  2016. szeptember 14.

  Balázs Péter

  "Ez nem a Szovjetunió, ahol egy kemény nyettel vagy egy üveg vodkával bármit el lehet intézni” - mondta Balázs Péter az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Molnár Gyula
  2016. szeptember 14.

  Molnár Gyula

  „Orbán komolyan azt gondolja, hogy Botka-vízummal vagy Karácsony-kvótával be lehet majd jönni az országba?” –tette fel a kérdést Molnár Gyula az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Török Gábor
  2016. szeptember 13.

  Török Gábor

  Nagyon óvatosan kell a részvételre vonatkozó közvélemény kutatási adatokat kezelni, mondta Török Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Simonyi András
  2016. szeptember 13.

  Simonyi András

  Clinton azért nem pihent a betegsége miatt, mert éppen a 9/11 megemlékezések zajlottak New York-ban, és ez nagyon fontos volt neki, mondta Simonyi András az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Ungvári Tamás
  2016. szeptember 13.

  Ungvári Tamás

  Már az ötvenes években jóban volt Csoóri Sándorral, akivel az írószövetségben találkozott. Hat rendkívül erős politikai verset hozott a költő, hogy azonnal olvassa el, mondta Ungvári Tamás az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Horváth Csaba
  2016. szeptember 13.

  Horváth Csaba

  Háromszor annyiba fog kerülni a bérlés, mint a vásárlás, mondta az ATV egyenes Beszéd című műsorában Horváth Csaba.

 • Kósa Lajos
  2016. szeptember 12.

  Kósa Lajos

  Az EP szocialista elnöke, Martin Schulz mondta Szegeden, hogy ha tiltakozik Magyarország a kvóta ellen, akkor vannak rendes, magyarországi városok, ahova lehet menekülteket telepíteni, és külön kiemelte Szegedet, mondta Kósa Lajos az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Orbán Viktor szavairól.

 • Kéri László
  2016. szeptember 12.

  Kéri László

  Orbán Viktor legsötétebb pillanatait idézte, amikor ma magyar városokat nyíltan megfenyegetett, mondta Kéri László az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Sándor Mária
  2016. szeptember 12.

  Sándor Mária

  Felháborító a béremelésekre azt mondani, hogy Európában példátlan mértékű volt, reagált Cser Ágnes szavaira az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Sándor Mária.

 • Fodor Gábor
  2016. szeptember 12.

  Fodor Gábor

  Nehéz volna azután, hogy az európai liberálisok vezetője is azt mondta, el kell menni a szavazásra, azt mondani, hogy a Liberálisok a Fidesz malmára hajtanák a vizet, mondta Fodor Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Barabás Richárd
  2016. szeptember 12.

  Barabás Richárd

  A politikusok magánügyeihez semmi közünk, de ha valaki közpénzen tartja el a rokonait, akkor az már nem magánügy, mondta Barabás Richárd az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • „Kriszti”
  2016. szeptember 08.

  „Kriszti”

  Édesanyja lemondott róla, apja fogadta be, de három hónap múlva kidobta, így került a befogadó otthonba májusban, mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a neve elhallgatását kérő 16 éves lány, aki annak az otthonnak az egyik lakója, ahol molesztálták a nevelők a gyerekeket.

 • Fodor Gábor és Magyar György
  2016. szeptember 08.

  Fodor Gábor és Magyar György

  Felháborító és elképesztő, ahogy Kósa Lajos nyilatkozott az újságíró beszervezésének ügyéről, mondta Fodor Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Stark Tamás
  2016. szeptember 08.

  Stark Tamás

  A kuratóriumból senki nem tudott Bayer Zsolt jelöléséről, mondta a Gulágokban Elpusztultak Emlékének Megörökítésére Alapítvány volt elnöke.

 • Szilvásy György
  2016. szeptember 08.

  Szilvásy György

  Bűncselekmény hiányában mentették fel a megismételt eljárásban, első fokon, mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Szilvásy György.

 • Gyurcsány Ferenc
  2016. szeptember 08.

  Gyurcsány Ferenc

  Az országnak nem túl jól megy a dolga, ezért a problémákat zárójelbe kell tenni, ezt szolgálja a népszavazás, mondta Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Gulyás József
  2016. szeptember 07.

  Gulyás József

  A mai napig ott vannak különböző pozíciókban a régi állambiztonsági szolgálat emberei, mondta Gulyás József az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Csintalan Sándor és Kende Péter
  2016. szeptember 07.

  Csintalan Sándor és Kende Péter

  A világ titkosszolgálatainak bevett módszere, hogy zsarolással szerveznek be embereket, csak máshol ezzel nem buknak le, mondta Kende Péter ügyvéd az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Galló Istvánné
  2016. szeptember 07.

  Galló Istvánné

  Nem kapta meg minden tanár a beígért fizetésemelést, mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke.

 • Tamás Gáspár Miklós
  2016. szeptember 07.

  Tamás Gáspár Miklós

  Ha azt mondanánk a menekülteknek, hogy szeretettel várjuk őket és gondoskodunk róluk, akkor jönnének, mondta Tamás Gáspár Miklós az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Sallai Róbert Benedek
  2016. szeptember 07.

  Sallai Róbert Benedek

  „Elbrókereztek” 410 millió forintot, azért számolták fel a Tartalékgazdálkodási Kft.-t, hogy nem kívánatos adatokat tüntessenek el, mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Sallai Róbert Benedek, az LMP szakpolitikusa.

 • Pukli István
  2016. szeptember 06.

  Pukli István

  Nem létezik olyan, hogy jobb-vagy baloldali. Értékrendek vannak, amelyek mentén lehet választani, mondta Pukli István.

 • Németh Péter és Tarjányi Péter
  2016. szeptember 06.

  Németh Péter és Tarjányi Péter

  Megint valami olyan műhelyt akar létrehozni a kormány, ami kívülről jól néz ki, jól eladható, de a menekültüldözésre is jól használható, mondta Németh Péter az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a keresztényüldözés elleni államtitkárság létrehozásáról.

 • Szakács László
  2016. szeptember 06.

  Szakács László

  Európában gondot jelenthet némely cégnek az angolok kiválása az Európai Unióból, de valószínűleg meg fogják oldani a problémát Matolcsy György segítsége nélkül is, mondta Szakács László az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Vécsi István
  2016. szeptember 06.

  Vécsi István

  A kormány soha nem mondta, hogy a közmunka másodrendű volna, csak a díjazásban tesz különbséget, mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a Közmunkás Szakszervezet elnöke.

 • Ábrahám László
  2016. szeptember 06.

  Ábrahám László

  A betegnek kellene az elsőnek lennie és őt kellene ellátni minden védelemmel, jogi védelemmel is, mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Ábrahám László, műhiba ügyekre szakosodott ügyvéd.

 • Harangozó Tamás
  2016. szeptember 05.

  Harangozó Tamás

  Pintér Sándor egy írásbeli kérdésre válaszolva írta, hogy első sorban orosz, kínai, szír és afgán állampolgárok kaptak eddig engedélyt a letelepedésre, mondta Harangozó Tamás az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Farkasházy Tivadar és Horn Gábor
  2016. szeptember 05.

  Farkasházy Tivadar és Horn Gábor

  Kell tanulni a máról, akár történelem órán is, de nem biztos, hogy tíz, tizenegy éves gyerekeket politikai kérdésekkel kellene terhelni, mondta Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Hollik István
  2016. szeptember 05.

  Hollik István

  Szereti Bayer Zsolt stílusát, mondta Hollik István az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Szilágyi Áron
  2016. szeptember 05.

  Szilágyi Áron

  Nem sok ideje volt felocsúdni az olimpiai siker után, azonnal megrohamozta a sajtó, sokat találkozik a szurkolókkal, mondta Szilágyi Áron az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Fürjes Balázs
  2016. szeptember 05.

  Fürjes Balázs

  Várjuk meg a verseny végét, 2017 szeptemberében lesz végeredményt, de Rióban nagyon sok bátorítást, bíztatást adtak a Budapesti Olimpia megrendezésére, mondta Fürjes Balázs az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Bokros Lajos, Karácsony Gergely és Szigetvári Viktor
  2016. szeptember 01.

  Bokros Lajos, Karácsony Gergely és Szigetvári Viktor

  Méltatlan kormányzati kampányra, méltatlan kérdésre, méltó válasz született a plakátunkkal – ezt Bokros Lajos mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A MOMA elnöke szerint egyetlen európai intézmény sem szándékozik kötelezően betelepíteni ide menekülteket, tehát a kormány kérdése hazugság.

 • Molnár Zsolt
  2016. szeptember 01.

  Molnár Zsolt

  Egyértelmű az MSZP álláspontja, van egy álnépszavazás, ez valójában egy kormányszavazás, ezt nem támogatjuk, arra kérjük a szavazóinkat, hogy ne menjenek el, ettől függetlenül viszont nem támogatjuk a kötelező betelepítési kvótát, de ez két külön dolog – ezt Molnár Zsolt mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az MSZP országgyűlési képviselője szerint a kvótakérdés nincs is napirenden az unióban, látszólag erről szól a népszavazás, valójában azonban arról van szó, hogy a kormány megszilárdítsa a hatalmát és adatokat gyűjtsön a választókról.

 • Futó Barnabás
  2016. szeptember 01.

  Futó Barnabás

  Mengyi Roland már a botrány kirobbanása után kérte a mentelmi jogának felfüggesztését, büntetőügyekben erről lemondani nem lehet, az országgyűlés dönt a felfüggesztésről vagy sem – ezt Futó Barnabás mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Mengyi Roland ügyvédje szerint a legfőbb ügyész is kérte már az országgyűléstől a képviselő mentelmi jogának felfüggesztését.

 • Hadházy Ákos
  2016. szeptember 01.

  Hadházy Ákos

  Az a kormány kommunikációs taktikája, hogy nem tagadják a korrupciós ügyeket, azt mondják, hogy nagy a kísértés, mert sok pénzről van szó, Lázár János pedig arról beszélt, hogy az esetek 2 százalékában volt visszaélés, de azt már nem teszi hozzá, hogy ennyit is lehet egyszerre megnézni – ezt Hadházy Ákos mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az LMP társelnöke szerint akár naponta be lehetne mutatni visszaéléseket, de erre ráunnának az emberek, így is már egy picit unalmas, hogy mennyi ügy van.

 • Kovács Zoltán
  2016. szeptember 01.

  Kovács Zoltán

  A kinti konzuli tanácsossal beszélt a külügyminisztérium, innen származik az az információ, hogy magánútra érkezett Bahreinbe Orbán Ráhel, ennél többet nem tudunk mondani – ezt Kovács Zoltán mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A kormányszóvivő szerint Lázár János és Orbán Viktor is volt már olyan közel-keleti országban, ahol nem szokatlan az ilyen fogadtatás, külön figyelnek a családtagokra, másképp fogják fel az ilyen kapcsolatokat, mint itt Nyugat-Európában.

Loading...