Egyenes Beszéd

Egyenes Beszéd

Egyenes Beszéd Kálmán Olgával.

Amit a nap és a hét legfontosabb híreiről tudni kell.

Ami fontos, az a hír, és ami a hír hátterében áll. Mindenkit megkeresünk, mindenkit megkérdezünk és egyenes beszédet várunk.

Korábbi adások

 • Kovács Zoltán
  2016. december 08.

  Kovács Zoltán

  Nem nehéz kitalálni, hogy mit fog írni Orbán Viktor, azt fogja megismertetni a nyugdíjasokkal, hogy mik tették lehetővé a 10 ezer forintos Erzsébet-utalványok kézbesítését – erről Kovács Zoltán beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Kukorelly Endre és Herényi Károly
  2016. december 08.

  Kukorelly Endre és Herényi Károly

  Az első kérdés, hogy miért lépett egyáltalán be a kormány a nemzetközi korrupcióellenes kezdeményezésbe, hiszen tudhatták volna, hogy a demokratikus kormányok számon kérik a hiányosságokat, a kilépéssel egy kellemetlen aktust előztek meg – ezt Herényi Károly mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Kukorelly Endre pedig arról beszélt, hogy ez az egész gyerekes, vesztésre állnak, és akkor felborítják a sakktáblát.

 • Törley Katalin és Sulyok Blanka
  2016. december 08.

  Törley Katalin és Sulyok Blanka

  December 19-én lesz öt éve, hogy elfogadták a köznevelési törvényt, ami romba döntötte a közoktatást, az egész civil szféra méltó módon megemlékezik majd erről, az elemi felháborodásnak is hangot adnak, este 6-kor a Kossuth térre hívnak mindenkit, akik szeretnék biztonságban tudni a gyermekeiket – ezt Törley Katalin mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Magyar Bálint
  2016. december 08.

  Magyar Bálint

  Megadta az állam az oktatás kereteit, és ez látszik is, leszállították a tankötelezettséget 16 éves korra, sok olyan diák kerül majd ki, akiknek semmilyen szakmájuk sincsen, nincsen szerkezetváltás az oktatásban – ezt Magyar Bálint mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Karsai Dániel
  2016. december 08.

  Karsai Dániel

  Négy évvel ezelőtt Gyöngyösi Márton zsidózott a magyar parlamentben, összeírta volna a zsidókat, ez számos pártnál nagy felháborodást keltett, emiatt tüntetés is volt – ezt Karsai Dániel mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Hiller István
  2016. december 07.

  Hiller István

  El kell dönteni, hogy komolyan gondolkodunk arról, hogy az oktatás milyen irányba megy, vagy csak az a fontos, hogy ki nyer a politikában, mondta Hiller István az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Vágó István és Gulyás Márton
  2016. december 07.

  Vágó István és Gulyás Márton

  A bohóc nevében kikéri magának a CÖF kampányát, mondta Gulyás Márton az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Szent-Iványi István
  2016. december 07.

  Szent-Iványi István

  Nem jó a tartalma az amerikai nyilatkozatnak, de az hogy hozzászóltak az ügyhöz, az rendben van, mondta Szent-Iványi István az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Magyar György
  2016. december 07.

  Magyar György

  Mindenképpen belső vizsgálatra van szükség, hogy feltárja, hogy hibázott-e valaki, hiszen a tényleges életfogytiglan büntetését töltőkre nagyon szigorú szabályok vonatkoznak, mondta Magyar György az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Gy. Németh Erzsébet
  2016. december 07.

  Gy. Németh Erzsébet

  Nyilvánvalóan valamilyen hiba történt, ha nem a vezető hibázott, akkor valaki más, vagy valamilyen technikai meghibásodás, vagy hiányosság okozta a 2-es metró balesetét, mondta Gy. Németh Erzsébet az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Törley Katalin
  2016. december 06.

  Törley Katalin

  A 2000-es évek elején kiderült, hogy baj van az oktatási rendszerrel, már a PISA-tesztek bevezetésekor sem teljesítettünk jól, 2009-ben elkezdett valami beérni, de aztán a 2012-es és a mostani mérés is bebizonyította, hogy elindult lefelé az oktatás színvonala – erről Törley Katalin beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Ceglédi Zoltán és Csintalan Sándor
  2016. december 06.

  Ceglédi Zoltán és Csintalan Sándor

  Ceglédi Zoltán, Csintalan Sándor: A Fidesz, miközben sokat foglalkozik a kommunikációval, a kormányzásmenedzsmenthez nem ért, nem tudják a döntéshozók, hogy alattuk milyen szervezetek működnek, a nyugdíjasoknak szánt Erzsébet-utalvánnyal kapcsolatban nem voltak tisztában azzal, hogy képesek-e megoldani a feladatot a kormányhivatalnokok – ezt Ceglédi Zoltán mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

 • Hadházy Ákos és Kanyó Judit
  2016. december 06.

  Hadházy Ákos és Kanyó Judit

  Fontos tisztázni, hogy nem Varsány használta fel teljes egészében a 150 millió forintot, hanem ez 3 felé ment, ami jó volt, mert meg tudták osztani a feladatokat – ezt Kanyó Judit mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

 • Dénes Tamás
  2016. december 06.

  Dénes Tamás

  A bérfejlesztéssel párhuzamosan megszüntették a fiatal szakorvosok támogatását, ami 150 ezer bruttó forintot jelentett nekik, míg a bérfejlesztés csak 107 ezer forint pluszt hozott számukra, erre a problémára gyorsan reagált a kormány, de érdemben nem álltak velünk szóba – ezt Dénes Tamás mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

 • Vadai Ágnes
  2016. december 06.

  Vadai Ágnes

  A kastélyrekonstrukciókban Ghaith Pharaon, Mészáros Lőrinc, Garancsi István és Tiborcz István érdekeltek, ők a magyar adófizetők pénzéből elváruraskodnak, azt is lehetne mondani, hogy ők a négyek bandája – ezt Vadai Ágnes mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

 • Bíró Endre
  2016. december 05.

  Bíró Endre

  Az történt, hogy a pillangó utcai pályaszakasz télen sokkal nehezebben járható, összegyűlnek a síneken a falevelek, és egy elég nyálkás réteget képeznek, ami rendkívül csúszós, mondta a Metróért Egyesület elnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Toroczkai László
  2016. december 05.

  Toroczkai László

  Van egy- két muszlim lakosuk, de nem ellenük született a rendelet, ez egy preventív intézkedés, mondta Ásotthalom polgármestere ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Kovács Zoltán és Németh Péter
  2016. december 05.

  Kovács Zoltán és Németh Péter

  Nem kell messzemenő következtetéseket levonni egy ilyen felmérés eredményéről az ÉS főszerkesztője szerint. Kovács Zoltán azt mondta, rengeteg érthetetlen dolog van a fővárosban ezen kívül is.

 • Pusztai Erzsébet
  2016. december 05.

  Pusztai Erzsébet

  Nem érti, hogyan fordulhatott elő, hogy nem találnak meg napokig egy holttestet egy kórház wc-jében, mondta Pusztai Erzsébet az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Korózs Lajos
  2016. december 05.

  Korózs Lajos

  Orbán Viktor nem akar segíteni a nyugdíjasoknak, hiszen a 10 ezer forint nem épül be a nyugdíjba, mondta Korózs Lajos az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Gyurcsány Ferenc
  2016. december 01.

  Gyurcsány Ferenc

  Az a furcsa helyzet van, hogy azzal a ténnyel, amire a miniszterelnök hivatkozik, én egyetértek, Castro rendszere egy egypárti diktatúra volt, amit nem lehet mentegetni – ezt Gyurcsány Ferenc mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Ágh Attila és Böcskei Balázs
  2016. december 01.

  Ágh Attila és Böcskei Balázs

  Néhány hete volt egy éles narratívaváltás a kormányzat kommunikációjában, megtelt tartalommal a nyugat-alkonya kijelentés Trump győzelme miatt – ezt Ágh Attila mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Molnár Zsolt
  2016. december 01.

  Molnár Zsolt

  Az 1900-as évek eleje óta valamilyen formában mindig jelen voltak Magyarországon az oroszok, kémkedés céljából, egy ilyen ország stratégiai célja, hogy az érdekszférájában ilyen tevékenységet végezzen, nekünk pedig az a feladatunk, hogy ezeket a próbálkozásokat elhárítsuk – erről Molnár Zsolt beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

 • Szabó Tímea
  2016. december 01.

  Szabó Tímea

  A győri kórház területén van egy sportlétesítmény, amely az intézményhez tartozik, ez nem egy fekvőbeteg osztály, hanem egy külön épület, de így sem kevésbé megdöbbentő, hogy itt is több napig feküdt egy holttest, anélkül, hogy észrevette volna bárki is – ezt Szabó Tímea mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

 • Hadházy Ákos
  2016. december 01.

  Hadházy Ákos

  Unalmas téma már az uniós pénzek elszórása, ugyanazokat a visszaéléseket találjuk minden területen – ezt Hadházy Ákos mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Loading...