Egyenes Beszéd

Egyenes Beszéd

Egyenes Beszéd Kálmán Olgával

Amit a nap híreiről tudni kell

Ami fontos, az a hír, és ami a hír hátterében áll. Mindenkit megkeresünk, mindenkit megkérdezünk és egyenes beszédet várunk.

október 05. hétfő 19:25

Korábbi adások

 • Bitay Márton
  2015. október 01.

  Bitay Márton

  Ténybeli tévedés van az állami földek értékesítésével kapcsolatban, hiszen ennek a 380 ezer hektárnak kevesebb, mint egyharmada az, amit már a Fidesz-kormány adott haszonbérbe - ezt Bitay Márton mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az állami földekért felelős államtitkár szerint az elővásárlásnál a jelenlegi földhasználót megilleti az elővásárlási jog, de csak akkor, ha legalább 3 éve használja.

 • Ungvári Tamás
  2015. október 01.

  Ungvári Tamás

  Az öregség még előttem van, én idős korban vagyok, Magyarországon sok idős ember elveszettnek érzi magát, tele van a szívük félelemmel, őket is bátorítani akarom, hogy nincs a dolog elveszve - ezt Ungvári Tamás mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az író kijelentette: ő most, 85 évesen ugyanolyan kíváncsi a holnapra, mint 20 évesen.

 • Tóbiás József
  2015. október 01.

  Tóbiás József

  Az elmúlt 5 évben a jövedelmi olló nagymértékben kinyílt a felső és az alsó 10 százalék között - erről Tóbiás József beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az MSZP elnöke szerint nem a Fidesz kormány felelős az elmúlt 25 évben kialakult helyzetért, de az biztos, hogy nem tesz semmit annak javításáért.

 • Vajda Zoltán
  2015. október 01.

  Vajda Zoltán

  87483 aláírás jött össze két hónap alatt, sokat gyűjtöttünk, de nem eleget, ez számszerűen kudarc, de az pozitív, hogy a rendszerváltás után először létrejött egy alkalmai koalíció a civilek és a pártok között - ezt Vajda Zoltán mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azzal kapcsolatban, hogy a rendszerbontó népszavazás egyik kérdése elbukott. Az Új Magyar Köztársaság Egyesület ügyvivője szerint vagy az van, hogy a jelenlegi ellenzéki pártoknak a képessége ennyi, ami szörnyű, vagy ha ennél többet tudtak volna, de csak ennyit csináltak, az még rémisztőbb.

 • Bokros Lajos
  2015. október 01.

  Bokros Lajos

  Magyarország ismét három hellyel hátrébb csúszott a versenyképességi listán, ennek egyik oka az adórendszer maga, a másik pedig az adóügyi vezetés, ezt javítani nem lehet, a kultúrája rossz - ezt Bokros Lajos mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Modern Magyarország Mozgalom elnöke szerint a fejétől bűzlik a hal, a NAV tekintélye nagyon alacsonyan van, köszönhetően a kitiltási botránynak is, ezt nem lehet azzal helyreállítani, hogy létrehozunk egy adóügyi államtitkárságot.

Loading...