Egyenes Beszéd

Egyenes Beszéd

Egyenes Beszéd Kálmán Olgával.

Amit a nap és a hét legfontosabb híreiről tudni kell.

Ami fontos, az a hír, és ami a hír hátterében áll. Mindenkit megkeresünk, mindenkit megkérdezünk és egyenes beszédet várunk.

október 27. csütörtök 13:45

Korábbi adások

 • Tátrai Miklós
  2016. október 26.

  Tátrai Miklós

  Földbe döngölte a másodfokú bíróság az első fokút, az ügyészség javasolta egyébként korábban, hogy az elsőfokú ítéletet Szolnokon hozzák meg, az ítélkező bírónak a legkomolyabb gazdasági ügye szocpol csalás volt – ezt Tátrai Miklós mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Tamás Gáspár Miklós és Gulyás Márton
  2016. október 26.

  Tamás Gáspár Miklós és Gulyás Márton

  A letelepedési kötvény ügyében az az érdekes, hogy van egy értelmetlen népszavazás, amely alapján egy abszurd alkotmánymódosítást akarnak elfogadni, ezzel kapcsolatban a két szélsőjobboldali pártnak, a Fidesznek és a Jobbiknak vitája támadt, akik el akarják hitetni, hogy ez az ország biztonsága szempontjából fontos, pedig ez egyáltalán nem igaz – ezt Tamás Gáspár Miklós mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Hargitai Miklós
  2016. október 26.

  Hargitai Miklós

  Még mindig fel vagyunk függesztve, munkát a szerkesztőség többsége nem végezhet, és nincs információ a Népszabadság jövőjével kapcsolatban sem – ezt Hargitai Miklós mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Molnár Zsolt
  2016. október 26.

  Molnár Zsolt

  Fel kell lépni, és lehet is fellépni a félkatonai szervezetekkel kapcsolatban, ennél hatékonyabb fellépésre van szükség, az elszomorító, hogy ezeket az embereket addig nem veszi komolyan a társadalom, amíg meg nem történik a legrosszabb – ezt Molnár Zsolt mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Mellár Tamás
  2016. október 26.

  Mellár Tamás

  Ebben a helyzetben a Magyar Tudományos Akadémia elnökének lépnie kell, hogy tudományos munkák is készüljenek a szólásszabadság, a szegénység és egyéb égető kérdések aktuális állapotáról – erről Mellár Tamás beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

 • Murányi András
  2016. október 25.

  Murányi András

  Először áprilisban hallották, hogy az Opimus veszi át a Mediaworks-t, és azzal együtt a Népszabadságot, mondta a lap főszerkesztője az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, de az akkor csak amolyan pletyka volt, tette hozzá Murányi András.

 • Kukorelly Endre és Csintalan Sándor
  2016. október 25.

  Kukorelly Endre és Csintalan Sándor

  Nem lepte meg, ami a Népszabadsággal történt, mondta Csintalan Sándor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Horváth Csaba
  2016. október 25.

  Horváth Csaba

  Rendkívül szánalmas, ugyanakkor nagyon aggasztó, ami a 3-as metróval történik, mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Horváth Csaba.

 • Fodor Gábor
  2016. október 25.

  Fodor Gábor

  Nem tudja, hogy kiderül-e valami „turpisság”, de kérdezni azért lehet, mondta Fodor Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Apáti István
  2016. október 25.

  Apáti István

  A Fidesz egy újabb hídfőállást foglalt el, mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a Jobbik szóvivője a Népszabadság ügyre reagálva.

 • Paul Lendvai
  2016. október 24.

  Paul Lendvai

  Az volt a kérdés számára, hogy hogyan lett egy nagyon nehéz sorból származó gyerek ilyen sikeres politikus, mondta Paul Lendvai az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Juhász Péter
  2016. október 24.

  Juhász Péter

  56 hősei ott lettek volna velünk és fütyültek volna, mondta Juhász Péter az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Karácsony Gergely
  2016. október 24.

  Karácsony Gergely

  Nem azzal a szándékkal beszélt 2006-ról, hogy bárkibe belekössön, hanem mert úgy érezte, hogy el kell mondania, amit gondol, mondta Karácsony Gergely az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Hidvéghi Balázs
  2016. október 24.

  Hidvéghi Balázs

  Egy maroknyi csoport megpróbálta megzavarni a megemlékezést, és időnként sikerült is nekik, mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Gyurcsány Ferenc
  2016. október 24.

  Gyurcsány Ferenc

  Nem egy hagyományos jobboldal, baloldal szembenállás van Magyarországon, hanem a demokraták küzdenek az önkény ellen, mondta Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Tarjányi Péter
  2016. október 20.

  Tarjányi Péter

  A robbantás után is lehetett DNS-mintát találni a táskán vagy akár abban a kapualjban, ahol a gyanúsított állt a támadás előtt, a helyszínelés során rengeteg ilyen adatot gyűjtenek a nyomozók – erről Tarjányi Péter beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Kuncze Gábor és Pető Péter
  2016. október 20.

  Kuncze Gábor és Pető Péter

  Az biztos, hogy lesz újra nyomása a Fedél Nélkül külön számának, elképesztő volt az érdeklődés, volt olyan árusító, akinél előjegyzés volt a lapra – ezt Pető Péter mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Gál J. Zoltán
  2016. október 20.

  Gál J. Zoltán

  Nagyon jó hír, ami ma történt, mindenkit megnyugtathatok, ha a befektetés nem jött volna létre, akkor a népszava már ezen a héten sem tudott volna megjelenni, most lett egy külföldi befektető, aki garantálja a szellemiség megőrzését, és hosszú távú gazdasági modellt is hozott magával – ezt Gál J. Zoltán mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Eörsi Mátyás
  2016. október 20.

  Eörsi Mátyás

  Nyár elején még más volt az Orbán-kormány, akkor azért fogadtam el a kormány jelölését a Demokráciák Közössége nevű szervezet főtitkári posztjára – ezt Eörsi Mátyás mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Végh József
  2016. október 20.

  Végh József

  Mindannyiunknak fontos, hogy elismerjék a létezésünket, és ezért nagyon sok hülyeséget is megcsinálunk, a negatív oldalon való kitűnés is sok figyelmet kap, amit valaki szeretetnek érzékel, de ez nem az – ezt Végh József mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Gyurcsány Ferenc
  2016. október 19.

  Gyurcsány Ferenc

  Nem örülök ezeknek a vitáknak, ahogy annak sem, ha a kollegáim felveszik a kesztyűt és válaszolnak, inkább azzal kellene foglalkozni, hogy a demokratikus ellenzék együttműködjön, mert csak így lehet leváltani a kormányt – ezt Gyurcsány Ferenc mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Kovács Zoltán és Németh Péter
  2016. október 19.

  Kovács Zoltán és Németh Péter

  A Népszava a hírek szerint nem lesz fedél nélkül, lesz egy új tulajdonosa, de én nem vagyok részese a tárgyalásoknak, csak lepattanó hírekkel tudok szolgálni – ezt Németh Péter mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

 • Wittinghoff Tamás
  2016. október 19.

  Wittinghoff Tamás

  Nem vagyunk ahhoz szokva, hogy fideszes országgyűlési képviselő is ott legyen a testületi ülésen, ő arról beszélt, hogy amikor megszavazták, hogy állami fenntartásba veszik az összes iskolát, nem tudták, hogy a településeket ez hogyan fogja érinteni, ez azért szép – ezt Wittinghoff Tamás mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Hernádi Zsolt
  2016. október 19.

  Hernádi Zsolt

  Nem hiszem, hogy a politika bele tud szólni egy büntetőeljárásba, a horvátok sosem kézbesítettek kihallgatási papírt, a magyar ügyészséget keresték meg – ezt Hernádi Zsolt mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Vona Gábor
  2016. október 18.

  Vona Gábor

  Az eddigi javaslatainkkal mindig nekünk lett igazunk. –mondta Vona Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Horn Gábor és Csintalan Sándor
  2016. október 18.

  Horn Gábor és Csintalan Sándor

  Nagyon nehéz dolga lesz Brüsszelben Orbán Viktornak az érvénytelen népszavazás, és az eredménytelen találkozó után a Jobbik elnökével. Ráadásul a letelepedési kötvényt számon kérni rajta elég erős támadás, mondta Csintalan Sándor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában az Orbán-Vona találkozóra reagálva.

 • Dávid Ferenc
  2016. október 18.

  Dávid Ferenc

  Eredetileg a KDNP már 2011-ben előállt azzal az ötlettel, hogy nagypéntek legyen munkaszüneti nap, mondta Dávid Ferenc az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Veres János
  2016. október 18.

  Veres János

  Azért kellett 2006-ban megszüntetni a közalapítványokat, mert nem volt átlátható a gazdálkodásuk, vagyis kicsit „közpénztelenítő hatásuk” volt, mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Veres János.

 • Kónya Péter
  2016. október 18.

  Kónya Péter

  Független képviselőként elég kevés lehetőség van a parlamenti munkára, mondta Kónya Péter az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Sándor Mária
  2016. október 17.

  Sándor Mária

  Elképzelhető, hogy nem elvinni, hanem hozni akartak valamit. Nem tűnik szimpla betörésnek, mert túl sok benne a logikátlanság. Szinte nyom nélkül hatoltak be a lakásba, mondta Sándor Mária az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Murányi András és Vágó István
  2016. október 17.

  Murányi András és Vágó István

  Ha jóhiszemű, akkor azt mondja, tájékozatlan volt a tulajdonos, amikor a Népszabadságról nyilatkozott, mondta Murányi András az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Pulai András
  2016. október 17.

  Pulai András

  A Fidesz szavazók többsége is azt érzi a kutatás szerint, hogy nincs minden rendben Magyarországon a sajtószabadsággal, mondta Pulai András az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Hadházy Ákos
  2016. október 17.

  Hadházy Ákos

  Kérte, hogy vegyék jegyzőkönyvbe, ahogy ma a parlamentben lehülyézték, mondta Hadházy Ákos az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Bitay Márton
  2016. október 17.

  Bitay Márton

  A gazdatársadalom nagyjából elégedett a föld értékesítési programmal, mondta Bitay Márton az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Kálomista Gábor
  2016. október 13.

  Kálomista Gábor

  Semmit nem szégyelltem, belekerültem egy filmbe akaratom és beleegyezésem nélkül, személyiségi jogok még mindig léteznek, ezzel a filmmel semmilyen formában nem értek egyet, az arcom az én jogtulajdonom – ezt Kálomista Gábor mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Tamás Gáspár Miklós és Tóth Ákos
  2016. október 13.

  Tamás Gáspár Miklós és Tóth Ákos

  Nem kell lenézni a magyar közönséget, aki azt gondolja, hogy ez egy lappiaci ügy, és nem a sajtószabadság és az ország története, azon nem lehet segíteni, de a jobboldal is ezt gondolja – erről Tamás Gáspár Miklós beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Korózs Lajos
  2016. október 13.

  Korózs Lajos

  Rossz munkához rengeteg idő kell, nem meglepő, hogy még mindig nem készültek el az egyéni nyugdíjszámlák, az egész rendszer így működik most már – ezt Korózs Lajos mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Bodnár Zoltán
  2016. október 13.

  Bodnár Zoltán

  Amikor a Magyar Bálint maffiaállamról beszél, pontosan azokat a típusú történeteket írja le, mint amit most az MFB csinál a szállodaipari fejlesztésekre adott hitellel kapcsolatban – ezt Bodnár Zoltán mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Hadházy Ákos
  2016. október 13.

  Hadházy Ákos

  Egy jól hangzó történet volt, hogy a győri Duna-ágban egy úszó rendezvényközpontot hozzanak létre, csak az a baj, hogy ebből nem lett semmi, kaptak 57 milliós uniós támogatást, ezt a pénzt 2013-ban megkapták, 2015-ben pedig készre jelentették, de a helyszínen nincs semmi – ezt Hadházy Ákos mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Juhász Péter
  2016. október 12.

  Juhász Péter

  Ugyan azt a metodikát követte a trafikkoncessziók kiosztása, mint most a plakátpiac újra felosztása, az ellenzék minden lehetőségét elveszi a Fidesz, hogy megjelenjenek az emberek előtt – ezt Juhász Péter mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Kovács Zoltán és Németh Péter
  2016. október 12.

  Kovács Zoltán és Németh Péter

  Mindent el tudok képzelni, a Fidesz azt gondolja, hogy a hihetetlen médiafölényével mindent meg lehet magyarázni, akár a Népszabadság történetét is, ami tele van hazugsággal – ezt Németh Péter mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Máté-Horváth Nóra
  2016. október 12.

  Máté-Horváth Nóra

  A mostani alapbéremelés egy szignifikáns emelés, amire már régóta szükség volt, viszont amikor ezeket a számokat gondosan kikalkulálták, beleszólhattak érdekképviseletek is, észrevehették volna azt a porszemet, ami a gépezetbe került, hogy a pályakezdő orvosok kevesebbet kapnak majd, mert megszűnik az ösztöndíjuk – ezt Máté-Horváth Nóra mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Szél Bernadett
  2016. október 12.

  Szél Bernadett

  Valami folyamatban lévő ügy miatt titkosíthatták a TAO pénzek, valamint adótámogatások megismerhetőségét, én májusban másodfokon megnyertem egy pert az NGM ellen, hogy kiadják, milyen támogatásokat kapnak a kormány stratégiai partnerei – ezt Szél Bernadett mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Pető Péter
  2016. október 11.

  Pető Péter

  Semmiféle optimizmusra nem ad okot az az eljárás, ami folyik a Népszabadság ellen, mondta Pető Péter az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Farkasházy Tivadar és Havas Henrik
  2016. október 11.

  Farkasházy Tivadar és Havas Henrik

  A Népszabadság eladását Orbán Viktor rendelte el, mondta Farkasházy Tivadar az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Lendvai Ildikó
  2016. október 11.

  Lendvai Ildikó

  „Büntiben az ország.” A népszavazás kudarca annyira „hiszterizálta a kormányt”, hogy most meg kell büntetni, azokat, akik nem értenek egyet velük, mondta Lendvai Ildikó az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Kakuk György
  2016. október 11.

  Kakuk György

  Nem egy egyszerű cikk, ami a New York Times -ban megjelent. Az egész újság a maga súlyával, tekintélyével, népszerűségével a vélemény mögött áll, mondta Kakuk György az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Sallai R. Benedek
  2016. október 11.

  Sallai R. Benedek

  A trafik és a föld is ugyanerről szólt: egy bűnözői csoport megszerezte az irányítást, és lenyúlja a közvagyont, reagált az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Sallai Róbert Benedek a kormány legújabb tervére.

 • Haraszti Miklós
  2016. október 10.

  Haraszti Miklós

  A rendszer azért stabil, mert részt vesz benne az ellenzék, mondta Haraszti Miklós az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Gál J. Zoltán és Kukorelly Endre
  2016. október 10.

  Gál J. Zoltán és Kukorelly Endre

  „Mindenkinek csak el van tátva a szája.”- mondta Kukorelly Endre az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Gyurcsány Ferenc
  2016. október 10.

  Gyurcsány Ferenc

  Szolidaritás, tiltakozás, ami motiválta a DK-t arra, hogy kivonuljon a Parlamentből, mondta Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Hargitai Miklós
  2016. október 10.

  Hargitai Miklós

  Volt egy szép estéjük pénteken, becsomagoltak, aztán mindenki elindult haza, azzal a munkáltatói utasítással, hogy vasárnap a régi- új helyen vegyék fel a munkát, de amikor ezt megpróbálták, nem engedték be őket, mondta Hargitai Miklós az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Murányi András
  2016. október 10.

  Murányi András

  Tudomása szerint az elmúlt egy évben is veszteségesen működött a Népszabadság, mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Murányi András.

 • Bodnár Zoltán
  2016. október 06.

  Bodnár Zoltán

  Az, hogy Matolcsy György hol húzza meg magát a válóper közepén, az ő ügye kellene, hogy legyen, de ez egy furcsa ország, ahol, amit nem lopnak el, az elvész – ezt Bodnár Zoltán mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Bárándy Péter és Németh Péter
  2016. október 06.

  Bárándy Péter és Németh Péter

  Az alkotmány mindenről szól, az meghatározza az államformát, szól a területről, a szuverenitásról, Trócsányi László szavai értelmezhetetlenek, hiszen nem mond semmi újat, a spiritualitás pedig nem jogi fogalom – ezt Bárándy Péter mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Szigetvári Viktor
  2016. október 06.

  Szigetvári Viktor

  Nem az volt az Együtt szándéka, hogy meggyőzze az embereket a népszavazással kapcsolatban az ételosztással, Csepelen semmilyen kampánytevékenység nem volt – ezt Szigetvári Viktor mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Simon Ernő
  2016. október 06.

  Simon Ernő

  A menekültek kérelmének elbírálásának időtartama változó, Magyarországnak 1294 embert kellene átvenni, értük fejenként 6000 eurót adna az Európai unió – ezt Simon Ernő mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Sallai Róbert Benedek
  2016. október 06.

  Sallai Róbert Benedek

  Nagyon örülnék, ha borulnának a földbérlet szerződések, de itt csak arról van szó, hogy Kishantos miatt fordultak az Alkotmánybírósághoz, hogy vizsgálják meg, megfelelő volt-e a pályázati elbírálás – ezt Sallai R. Benedek mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

 • Harangozó Tamás
  2016. október 05.

  Harangozó Tamás

  Meggyőződésem, hogy a kormány mellébeszél a kvótanépszavazás kampányával kapcsolatban – ezt Harangozó Tamás mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Hajdú Péter
  2016. október 05.

  Hajdú Péter

  Riportalanynak is nagyon jó vagyok, egyszer azt mondta Friderikusz, hogy minden cikk az újságíró IQ szintjén köszön vissza – ezt Hajdú Péter mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Komáromi Zoltán
  2016. október 05.

  Komáromi Zoltán

  A hivatalos rezidenskvóta a háziorvosok esetében elképesztően kevés, kedvet kellene csinálni a végzős hallgatóknak ehhez, de nincs képzés és információjuk – ezt Komáromi Zoltán mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Tarjányi Péter
  2016. október 05.

  Tarjányi Péter

  Az egyértelmű, hogy a bombacsapda, amit a Teréz körúti robbantó alkalmazott, arra utal, hogy értett ahhoz, amit csinál, hiszen fókuszálta a robbanás hatókörét, de ebből még messzemenő következtetést nem lehet levonni – ezt Tarjányi Péter mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

 • Vadai Ágnes
  2016. október 05.

  Vadai Ágnes

  Az Európa Tanács ülésén döntöttek arról, hogy áthelyezik a menekültek, és ezt Orbán Viktor februárban elfogadta – ezt Vadai Ágnes mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Hadházy Ákos
  2016. október 05.

  Hadházy Ákos

  Sokan nem is hallottak a tanodákról, ezeket 10 éve indították útjára uniós pénzekből, az a feladatuk, hogy a hátrányos helyzetű gyerekeknek csináljanak iskola időn túli oktatást, ez egy borzasztó fontos dolog, ezt a rendszert szép csendben tönkretették – ezt Hadházy Ákos mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Dömötör Csaba
  2016. október 04.

  Dömötör Csaba

  A népszavazás mindenképpen sikeres volt, mert 98 százalék szavazott egy irányba, mondta Dömötör Csaba az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Csintalan Sándor és Kovács Zoltán
  2016. október 04.

  Csintalan Sándor és Kovács Zoltán

  Lehet, hogy kialakulóban van egy új egység, ami eddig nem látszott, de nem Orbán Viktor oldalán, mondta Kovács Zoltán az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Mesterházy Attila
  2016. október 04.

  Mesterházy Attila

  A Fidesz mindig tagadta, hogy megszorítana, most a 2015-ös zárszámadásból tisztán látszik, hogy milyen megszorításokat hajtottak végre 2010 óta, mondta Mesterházy Attila az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Ligeti Miklós
  2016. október 04.

  Ligeti Miklós

  Elég komoly zuhanórepülésben vagyunk a korrupció tekintetében, mondta Ligeti Miklós az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Kovács Gergely
  2016. október 04.

  Kovács Gergely

  Igazából nem fognak változtatni semmin, mondta Kovács Gergely az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Vona Gábor
  2016. október 03.

  Vona Gábor

  Magyarország veszített a népszavazáson, mondta Vona Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A különbség a Fidesz és a Jobbik között, hogy utóbbi nem próbálja magyarázni a kudarcot, hanem elismeri, azzal, hogy előre szólt, nincs semmi értelme, tette hozzá a Jobbik elnöke.

 • Török Gábor
  2016. október 03.

  Török Gábor

  Nem biztos abban, hogy ez a népszavazás alkalmas volt arra, hogy a Fidesz felmérje a viszonyokat a 2018-as választásokra, mondta Török Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Gyurcsány Ferenc
  2016. október 03.

  Gyurcsány Ferenc

  2008 óta először megállítottuk a Fideszt, ezt Gyurcsány Ferenc mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a népszavazás eredményét értékelve.

 • Molnár Gyula
  2016. október 03.

  Molnár Gyula

  Az utolsó héten már inkább az volt a kérdés, hogy ”Akarja-e hogy Orbán Viktor bármit megtegyen önnel?”- mondta Molnár Gyula az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 • Gulyás Gergely
  2016. október 03.

  Gulyás Gergely

  Valamivel több, mint négy milliárd forintba került a szavazás, a kampányra költött pénz pedig közérdekű adat, ki kell kérni, mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Gulyás Gergely.

Loading...