Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2020-10-31 06:15:00

Már csaknem 9000 moszkvait beoltottak az orosz koronavírus elleni vakcinával

Rekordszámú fertőzöttet regisztráltak csütörtökről péntekre több országban is, köztük az Egyesült Királyságban és Oroszországban. A november eleji ünnepnapokra tekintettel korlátozzák a mozgást a régiók között többek között Spanyolországban, Portugáliában és Franciaországban.

Spanyolország

Lezárta a régiók közötti határait Spanyolország, hogy így korlátozzák a koronavírus-járvány terjedését, a hétvégi ünnepnapok idején.

Szerbia

Több mint 1300-al nőtt az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma Szerbiában. Itt a gazdaság védelme érdekében nem vezettek be új korlátozásokat.

Észak-Macedónia

Észak-Macedóniában több mint 860 új esetet jelentettek. Az egészségügyi hatóságok szerint elkezdtek megtelni a kórházak, ezért a NATO 60 új lélegeztetőgépet küldött a területnek.

Horvátország

Horvátországban több mint 2700 fertőzöttről számoltak be csütörtökről péntekre.

Franciaország

Ismét vesztegzár lépett életbe Párizsban, ahol az élelmiszerboltokon és patikákon kívül minden üzlet bezárt. Az iskolák azonban újra megnyitnak az őszi szünetet követően.

Oroszország

Oroszországban több mint 18 ezer új fertőzöttet regisztráltak. Eddig csaknem 9 000 moszkvai lakost oltottak be a Szputnyik 5 oltóanyaggal egy széleskörű tesztelés keretében.

Rekordszámú fertőzöttet regisztráltak az elmúlt 24 órában több országban

 

atv.hu

Ajánlom

További külföldi híreink