Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2020-01-17 20:02:00

Botrány: Halálra fagyott az erkélyre kirakott hét hónapos csecsemő

A felelőtlen nő azért hagyta kint a gyerekét a farkasordító hidegben, hátha így hamarabb elalszik.

A 40 éves orosz nő azzal védekezett, hogy elaludt miközben a gyereke kint volt az erkélyen, ahol csak úgy röpködtek a mínuszok. Nem akarta órákra kint hagyni a babát, csupán néhány percre, sajnos ez a felelőtlen hozzáállás a gyerek életébe került.

Hivatalos jelentések szerint a koraszülött csecsemő körübelül öt órát volt kint a hidegben. Ráadásul az éjjeli órákban történt a tragédia, amikor a hőmérséklet a -20 fokot súrolta Nyikolajevszk-na-Amure városában. A felelőtlen anya, akinek nevét nem hozták nyílvánosságra, jelenleg is házi őrizetben van. Három másik gyereke a vizsgálat befejezéséig rokonoknál lett elhelyezve.

"Nagyon sajnálom, azon az éjszakán nagyon sírt, azt hittem azért, mert fogzik. Kitettem az erkélyre egy kicsit, azt hittem a friss levegőn majd könnyebben elalszik" - mesélte a nő.

Amikor felébredt az anya, a nagyobbik fia szólt neki, hogy a kisöccse az erkélyen van és valamiért kék a bőre.

Ekkor értesítették a hatóságokat, akik percek alatt kiértek a helyszínre. A mentők sajnos már nem tudták megmenteni a csecsemő életét.

Több takaró és vastag kabát volt a csecsemőn amikor a rendőrség a helyszínre érkezett. Az ügyet alaposan kivizsgálják, de az már bizonyos, hogy a gyereken nem találtak külsérelmi nyomokat.

atv.hu/borsonline.hu

Ajánlom

További külföldi híreink