Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2019-07-12 19:15:00

Griezmann és a Barcelona: Jogi lépéseket indított az Atlético

"A játékos május 14-én jelentette be, hogy távozik klubunktól, ezért az Atlético Madrid álláspontja szerint a szerződés felbontása már az előző idény vége, valamint július 1. előtt megtörtént, így jogi lépéseket indítottunk" - írta az Atlético, miután a Barcelona bejelentette Griezmann öt évre szóló szerződését.

Griezmann és a Barcelona: Jogi lépéseket indított az Atlético

Mint ismert, az FC Barcelona bejelentette, hogy öt évre szóló szerződést írt alá Antoine Griezmann a katalánokkal - írja az MTI. Tették mindezt úgy, hogy az Atlético támadójának 200 millió eurós kivásárlási ára július elsején 120 millióra (39 milliárd forintra) csökkent, amelyet a Barcelona kifizetett.

Röviddel a Barcelona bejelentése után az Atlético Madrid közleményt adott ki, amelyben jelezte, már elindította "azokat az eljárásokat, amelyeket jogi és törvényes érdekei megvédése szempontjából megfelelőnek ítélt".

A fővárosi klub azt állítja, Griezmann már az előtt megegyezett a Barcelonával, hogy kivásárlási ára 200-ról 120 millió euróra csökkent volna, így a katalán egyesület által fizetett összeg nem elegendő arra, hogy megvegye a francia futballistát.

"A játékos május 14-én jelentette be, hogy távozik klubunktól, ezért az Atlético Madrid álláspontja szerint a szerződés felbontása már az előző idény vége, valamint július 1. előtt megtörtént, így jogi lépéseket indítottunk" - írta az Atlético.

atv.hu

További külföldi híreink