Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2019-07-10 21:51:00

Friss számok: Ők a világ leggazdagabb hírességei

Taylor Swift, Kyle Jenner és Kanye West – ők a világ legjobban fizetett hírességei a Forbes magazin legfrissebb összeállításában. A 100-as listán előkelő helyen vannak a futballsztárok, Messi, Ronaldo és Neymar is a top 10-ben van.

Friss számok: Ők a világ leggazdagabb hírességei

185 millió dollár – átszámítva több mint 53 milliárd forint, ennyit keresett egy év alatt Taylor Swift. Az amerikai énekesnő ezzel a legjobban fizetett híresség lett, amit főként új albumának, a Reputation-nek, és az azonos nevű turnéjának köszönhet.

Nem sokkal lemaradva, 170 millió dollárral követi őt Kylie Jenner. A mindössze 21 éves amerikai celeb bevételeit főként jól menő kozmetikai cégének köszönheti. Nem mellesleg ő rendelkezik a világ legnagyobb instagram közösségével: 140 millióan követik, és ő egyben a világ legfiatalabb milliárdosa.

A harmadik a listán Jenner sógora, Kanye West. A divattervező-rapper 150 millió dollárt kaszált egy év alatt, amelyet főként saját cipőmárkájának, a Yeezy-nek köszönhet. Nem keres rosszul egyébként West felesége, Kim Kardashian sem, aki a lista 26. helyén végzett 72 millió dolláros bevétellel.

A top tízben sportolók is helyet kaptak: a legtöbbet – 127 millió dollárt - Lionel Messi kereste, őt követi Cristiano Ronaldo 109 és Neymar 105 millió dollárral.

Szintén a legjobban fizetett hírességek között van az énekes Ed Sheeran, a boxoló Canelo Alvarez, a teniszező Roger Federer és a színész Dwayne Johnson is.

atv.hu

További külföldi híreink