Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2019-01-09 18:28:00

Eva Rezesová felszolgálóként dolgozik egy japán étteremben

A tavaly nyáron szabadult milliomos Kassán vállalt munkát.

Eva Rezesová felszolgálóként dolgozik egy japán étteremben

A 24.hu úgy értesült, Eva Rezesová nem kérte ki a jogosítványát Szlovákiában, és egy jól menő kassai belvárosi szusiétteremben dolgozik felszolgálóként. 

A milliomosnő 2012-ben az M3-as autópályán BMW terepjárójával rohant bele az előtte haladó Fiat Puntóba, amely teljesen kiégett, utasai közül hárman a helyszínen életüket vesztették, a negyedik áldozat a kórházban halt meg. A kétgyermekes nőt kilenc évre ítélték el, de jó magaviselete miatt a büntetése kétharmadának letöltése után szabadlábra helyezték.

Eva szabadulása után többször összeült a család, hogy miként lehetne a társadalomba való beilleszkedését a legjobban segíteni. Először úgy volt, hogy Eva csinál majd egy új vállalkozást, de végül meggondolta magát. A bátyja feleségének van egy nagyon szép szusiétterme Kassa belvárosában, most ott dolgozik. Felszolgálja az ételeket és az italokat, de ha kell, akkor besegít a konyhában és az egyéb teendőkben is. Olyan mindenes. Azt mondta, hogy szeret ott lenni, mert nagyon kedvesen viszonyulnak hozzá a vendégek. Úgy érzi, teljesen visszafogadták a történtek után.

- mondta a lapnak a család egyik ismerőse.

Rezesovát nyolc évre tiltották el a járművezetéstől. Ez azonban csak Magyarország területére érvényes. Azaz Szlovákiában simán kocsiba ülhetne, hogy ha akar. Erről ismerőse azt mondta:

Vezethetne, de nem vezet és egyelőre nem is akar. Még csak ki sem kérte a jogosítványát a hatóságoktól azóta, hogy kijött. Pedig nyilván kényelmesebb lenne neki, hiszen minden nap ő kíséri iskolába a kisebbik lányát. Ezt úgy oldják meg, hogy a család egyik tagja viszi el őket minden reggel az iskolába, Eva utána elmegy dolgozni.

atv.hu

További külföldi híreink