Kövessen minket a Facebookon

Egyéb

2012-08-09 17:53:40

A rendőrség lecsapott a pszichedelikus Ozora Fesztiválra

Rendőrségi razziát tartanak az egyik leghíresebb magyar rendezvényen, az Ozora Fesztiválon, Dádpusztán - írja az Index.

 Az augusztus 7-12-ig tartó, pszichedelikus zenei fesztiválon az egyik szervező szerint sok a rendőr, körülbelül ötvenre tippeli számukat, de ahogy mondja, "nincs nagy para", csak igazoltatásokat végeznek. A lap más forrásból azt a hírt kapta, hogy munkaügyesek, és a vámosok is együtt razziáznak a rendőrökkel.

A Facebookon azt írja valaki a helyszínről, hogy háromszáz rendőr vonult ki. A helyszínről az egyik bulizó úgy írta le az esetet, hogy "berontottak rengetegen a rendőrök, igazoltatnak, a súlyosabb arcokat meg körbeveszik". A helyszínen szinte senki nem elérhető telefonon, de elképzelhető, hogy a völgyben nincs térerő. "Géza éppen a csillben hallgatta a zenét, amikor egyszer csak megállt egy busz és kiszaladt belőle egy sereg gépfegyveres rendőr. Ekkor jobbnak láttuk, ha felkúszunk a dombtetőre míg elül a baj" - számolt be az egyik résztvevő a domboldalról.

Egy szervező szerint számítottak ilyen akcióra, ez természetes dolog. A fesztivál óriási népszerűségnek örvend, minden évben telt házzal rendezik meg az 1999-es napfogyatkozás alkalmával történt megalapítás óta. A vendégek java része külföldről érkezik.

Index

További híreink