Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-10-25 10:28:00

Brutális munkahelyi baleset: ledarálták a nő kezét

Romfa Róbertné Aranka egy pürésítőgyárban dolgozott. Éppen a csigák közül próbálta kiszedni a maradék gesztenyemasszát, amikor egyik munkatársa elindította a gépet.

„Tudom, hogy sokkolóan hangzik, de az egyik gép bedarálta a kezem. Majd egy órát tartott, míg a csigák közül ki tudták szabadítani a cafatokra roncsolódott húsdarabokat. Az egész úgy kezdődött, hogy miután én végeztem a feladatommal, segíteni mentem az egyik kollégának” – mesélte a nő a Blikknek az idén nyáron történt balesetről. 

„Szerintem én ott sokkban voltam. Talán másképpen ezt nem is lehet kibírni. Azóta hatszor operáltak meg, de még mindig nem tartok sehol a gyógyulásban. Gyakorlatilag semmit nem tudok önállóan csinálni, a hétköznapi feladatok sem mennek. Imádtam sütni-főzni, de most csak álmodhatok arról, hogy a konyhában tüsténkedem. A munka pedig sajnos egy életre ki van zárva” – mondta a lapnak.

A cikk szerint a nő főnökei azt állították, hogy volt a gépen védőrács, de a dolgozó cáfolja ezt.

„Azt se tudtam, hogy van ilyen tartozéka a szerkezetnek, soha nem láttam. Szerencsére a balesetet kamera rögzítette, így hamar kiderült a rendőrök számára is, hogy ki mond igazat. A nyomozás tart, nehéz volt, amikor nekem is levetítették a videót.”

Nem maradt szemtanú a pécsi horrorbaleset után

 atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink