Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-10-17 20:37:00

Jakab Péter is üzent: "az előválasztás szabályához ragaszkodom"

A Jobbik elnöke azt írta, sokat dolgoztak azon, hogy az előválasztás sikeres legyen, és az is lett, hiszen nagyon sokan vettek részt rajta.

"A döntést meghoztátok, eszerint Márki-Zay Péter lesz Orbán Viktor kihívója a jövő évi országgyűlési választáson. Tudom, hogy vannak most, akik csalódottak, mert nem az ő jelöltjük nyert. Tudom, hogy vannak most, akik sorolnák a sérelmeiket, amiket elszenvedtek a kampány alatt. Én viszont mindenkit arra kérek: ne tévesszük szem elől a valódi célt, ami sohasem egymás legyőzése volt, hanem az, hogy a többség dönthesse el, ki vezesse az összefogást a rezsim elleni küzdelemben" - írta Facebook-oldalán Jakab Péter.

Hozzátette, hogy az előválasztás szabályához ragaszkodik, abban pedig nincs apróbetűs rész, miszerint csak akkor támogatja a győztest, ha az a szívének kedves.

"A győztest mindannyiunknak támogatni kell, mert csak így van esély legyőzni az Orbán-rendszert. Én ezt fogom tenni" - hangsúlyozta. 

"Péternek gratulálok a győzelemhez, de most jön a neheze. Mindenkinek, aki hisz az összefogás erejében, azt üzenem: maradjunk együtt, tartsuk a sort, és a győzelem nem maradhat el" - írta a politikus.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink