Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-10-14 19:48:00

Elismerte a DK, hogy ők küldik az SMS-eket

A párt szóvivője megerősítette a Telex olvasóinak feltételezését: valóban a DK küldte ki az üzenetet, melyben arról írnak, hogy a Fidesz Márki-Zay Péter mellett mozgósítja az embereket.

Elismerte a DK, hogy ők küldik az üzeneteket, amely szerint tömegesen szavaznak fideszesek Márki-Zay Péterre - tudta meg a 168. A portálnak a párt szóvivője, Barkóczi Balázs erősítette meg a feltételezéseket.

Az SMS-ek mellett a DK egy hírlevelet is körbeküldött, melyben arról írnak, "Ha a Fidesz mozgósít Márki-Zayra, akkor muszáj elmennünk szavazni".

„Márki-Zay Péter többször is megvádolta alaptalnul a Demokratikus koalíciót. Volt amikor zsarolással, volt, amikor a Fidesszel való összejátszással, máspedig nekünk a mai és az ezt megelőző napon nagyon sokan jelezték telefonon, a Demokratikus Koalíció információs központjában, hogy fideszesek, vagy annak látszó, annak tartott szavazók tömegesen mennek Márki-Zay Péterre szavazni. Úgy látszik, az történt a Donald Trump-i recept szerint, hogy Márki-Zay Péter pont arról akarta elterelni a figyelmet, amit ő maga művel ebben a kampányban” – nyilatkozta a 168 megkeresésére Barkóczi Balázs, a Demokratikus Koalíció párt szóvivője.

A portál arról is kérdezte a szóvivőt, hogy rendelkeznek-e bizonyítékokkal az állításaik alátámasztására. Barkóczi Balázs azonban csak az aktivistáiktól kapott telefonokra hivatkozott forrásként.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink