Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-10-13 18:20:00

Nem hozza nyilvánosságra Karácsony Gergely Gyurcsány Ferenccel való üzenetváltásait

Fenntartja azt az állítását, hogy vannak zsaroló sms-k a telefonjában Gyurcsány Ferenctől, mégsem hozza ezeket nyilvánosságra Karácsony Gergely - árulta el Bolgár Györgynek a Klubrádióban a főpolgármester.

Karácsony Gergely egy háttérbeszélgetésen azt mondta, hogy Gyurcsány Ferenc sms-ben próbálta megzsarolni, ezeket az üzeneteket archiválta.  Gyurcsány Ferenc erre reagálva pedig felhatalmazta a főpolgármestert, hogy hozza nyilvánosságra az üzenetváltásaikat. 

Karácsony Gergely Bolgár Györgynek a Klubrádióban azt nyilatkozta, hogy a Gyurcsány Ferenc sms-eire vonatkozó kijelentése egy olyan sajtóbeszélgetésen hangoztak el, ahol kijelentette, hogy most politikailag turbulens időszakban vannak, amin túl kell lépni.

„Fenntartva azt, hogy van néhány ilyen sms a telefonomban, inkább azt gondolom, hogy nem most kell erről beszélgetnünk. Az kétségtelen, hogy nekem nem szimpatikus az a helyzet, ami kialakult, ismerem a polgármester társaimat, tudom, hogy milyen politikai nyomás alá helyezik őket a koalíciós partnereik”

- mondta Karácsony, majd hozzátette, hogy ő maga nehéz pályán edződött Zuglóban.

Szerinte az előválasztás őshazájában, az Egyesült Államokban még ennél is durvább viták vannak.

Fenntartja amit mondott, és annak a lehetőségét, hogy ezek az üzenetek egyszer majd napvilágot látnak, de most a maga részéről kiszállna ebből a konfliktusból – zárta le a kérdés a főpolgármestert.


atv.hu​

Ajánlom

További belföldi híreink