Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-09-28 11:51:00

Megszólalt Cserhalmi György - ha kap meghívót az SZFE-től, akkor sem veszi át az aranydiplomát

Nem kapta meg az aranydiplomáját múlt héten Cserhalmi György a Színház- és Filmművészeti Egyetemtől - írta meg a Blikk. Megkerestük a színművészt, aki azt mondta híradónknak, hogy nem tudja, mi történt, az egyetemet kell megkérdezni, ő se postán, se e-mailben, se SMS-ben nem kapott meghívót a rendezvényre.

Hozzátette, hallja, hogy az egyetem azt mondja, hogy ők küldtek meghívót, de azt ajánlja, hogy nézzenek után a postán, hol kallódott el. A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Balázs Béla-díjas színművész szerint a háttérben az állhat, hogy bírálta az egyetem jelenlegi vezetését.

Híradónknak azt is elmondta, ha kap meghívót, akkor sem veszi át tőlük az aranydiplomát, de ezt szerette volna ő eldönteni.

“Biztos, hogy nem vettem volna át tőlük, de ezt hadd döntsem el én. Nekik az lett volna a dolguk, hogy kiküldjék, és én eldöntöm, hogy átveszem tőlük, vagy nem veszem” - szögezte le Cserhalmi György.

Kérdésünkre, hogy miért nem veszi át, azt felelte: “Elég szépen kiálltam én annak idején az egyetem mellett, a régi mellett, akkor most miért csinálnék én segget a számból?”

atv.hu​

Ajánlom

További belföldi híreink