Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-09-16 13:58:00

Fidesz: ha Gyurcsányékon múlik, Magyarország bevándorlóország lesz

A Fidesz értékelése szerint a jövő évi választáson ismét válaszút előtt áll Magyarország, hogy bevándorlóország akar-e lenni vagy sem.

Fidesz: ha Gyurcsányékon múlik, Magyarország bevándorlóország lesz
Forrás: Reuters

A kormánypárt a röszkei zavargás hatodik évfordulójára kiadott közleményében azt írta: amíg az Orbán-kormány van hatalmon, nem fognak Magyarországból bevándorlóországot csinálni, azonban "ha Gyurcsányékon múlik, Magyarország bevándorlóország lesz és Röszke a mindennapok része lehetne" - írja az MTI.

Hozzátették: "Gyurcsány embere kikotyogta", hogy a magyar baloldalnak már megvan a közös migrációs stratégiája, de azt el akarják titkolni az emberek előtt, nem akarják a kampányban nyilvánosságra hozni, mert akkor esélyük sem lenne. "Meg kell állítanunk őket! Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!" - fogalmaztak.

A Fidesz szerint a röszkei zavargás csak az "előszele" volt annak, ami Európára és Magyarországra vár, hiszen hatodik éve folyamatosan áramolnak a migránsok Európa belsejébe, és további milliók készülnek Afrikából és Közép-Ázsiából arra, hogy itt telepedjenek le.

A bevándorláspárti európai baloldal célja, hogy Európát "bevándorlókontinenssé" tegye, új állampolgárokat, új baloldali választókat szerezzen magának, felszámolja a nemzetek Európáját és az európai keresztény kultúrát. A bevándorláspártiak ezért újra és újra erőltetik a Soros-terv végrehajtását, a migránsok betelepítését, szétosztását és a migráció legalizálását - hangsúlyozták.

Az Orbán-kormány hatodik éve vállalja a vitákat és támadásokat Magyarország védelme érdekében. "Megépítettük a kerítést, fenntartjuk a határvédelmet, elutasítjuk a migránsok betelepítését." - szögezték le.

atv.hu

Biztonságpolitikai szakértő egy újabb migrációs hullámról: „válság lehet”

 

Ajánlom

További belföldi híreink