Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-09-13 18:11:00

Óriási volt az érdeklődés az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek vitája iránt

Több mint 300 ezren nézték végig az ATV-n, több mint 200 ezren látták az ATV Facebook-oldalán, és több mint 70 ezren követték az ATV YouTube-csatornáján az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek első vitáját.

A Nielsen adatai szerint az ATV-ben vasárnap este a teljes lakosság körében 317 997-en nézték végig az öt ellenzéki miniszterelnök-jelölt első televíziós vitáját, és annak ellenére volt ilyen komoly az érdeklődés, hogy a vezető kereskedelmi csatornák legnagyobb költségvetésű, kiugró nézettségű műsoraikat sugározták azonos időben. Az ATV Facebook-oldalán vasárnap este óta több mint 200 ezren, az ATV YouTube-csatornáján pedig 72 ezren nézték meg a Dobrev Klára, Fekete-Győr András, Jakab Péter, Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter részvételével megtartott vitát. Facebookon a vita videója 317 ezer embert ért el, a tévében pedig közel 750 ezren nézték egy darabig a politikusok összecsapását.

A Simon András vezette műsor iránti érdeklődést az is erősíthette, hogy 2006 tavaszán Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor, majd Gyurcsány, Orbán, Kuncze Gábor és Dávid Ibolya részvételével megrendezett kormányfő-jelölti viták óta nem volt hasonló esemény Magyarországon.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink