Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-07-15 20:31:00

Hende Csaba: Ungár Péter egy trójai faló, ha bekerül a parlamentbe, át fog állni a Fideszhez

A fideszes országgyűlési képviselőnek ez szilárd meggyőződése. Szerinte Ungár Péter leplezni szeretné, hogy „ő egy trójai faló”. Azt szeretné, ha az előválasztást Ungár nyerné, „mert akkor már a szombathelyiek nem tudnak rossz döntést hozni”.

Hende Csaba az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról beszélt: az a hazugságáradat, amivel Ungár Péter nap, mint nap nyakon önti őt, tulajdonképpen egy „kész átverés shownak a része”.

„Ezzel a rendkívül vehemens Fidesz és Hende-ellenességgel szeretné elleplezni azt, hogy ő egy trójai faló. Ugyanis, ha Ungár Péter bekerül a parlamentbe, akár listán, akár egyéniben, a megfelelő pillanatban át fog állni a Fideszhez”

 – jelentette ki a fideszes országgyűlési képviselő. Hozzátette: ez szilárd meggyőződése. „Én büszke vagyok rá, hogy ő voltaképpen a mi kutyánk kölyke” – fogalmazott.

Hende azt szeretné, ha Ungár Péter és nem Czeglédy Csaba nyerné meg az előválasztást, „mert akkor már rossz döntést nem tudnának hozni a szombathelyiek”. Szerinte ezt az LMP-ben tudják is Ungár Péterről.

Ungár: én még sosem hagytam cserben a politikai közösségemet

Ungár Péter Facebook-oldalán reagált az elhangzottakra, mint írta: optimizmusra ad okot, hogy szűk egy évvel a választások előtt a kormánypárt oda jutott, hogy leginkább saját magukkal próbálják meg ijesztgetni a szavazókat.

Hende Csabának azt üzente: „látva a teljesítményét, ha fiatal koromban a karriervágy miatt a Fideszbe, és nem az LMP-be lépek be, most könnyen lehetnék a térség kormánypárti országgyűlési képviselője”. „De mivel többek között akkor most saját magamat kéne b*zizni ebben a kampányban, ellenzéki politikus lettem, és vele szemben én még soha nem is hagytam cserben a politikai közösségemet” – fogalmazott az LMP képviselője.

Panamai utazás

Az Úgytudjuk.hu közérdekű adatigénylés alapján arról írt, hogy összesen 5,8 millió forintba került Hende Csaba volt honvédelmi miniszter néhány napos panamai útja, aki egy konferencián egy másfél perces beszéddel vétette magát észre.

„Egyetlen napot sem töltöttem dologtalanul Panamában és egyetlen forint közpénzt sem használtam fel illetéktelenül” – reagált az utazásra a képviselő. Hende Csaba a vádakra elmondta, a washingotni nagykövet meghívásának tett eleget, amikor a karibi országba utazott és egy szervezet, szeptemberi Budapesten tartandó forúm előkészületein dolgozott.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink