Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-06-28 19:57:00

Szijjártó Péter: nem jogos, hogy sértve érzik magukat a homoszexuálisok

A liberális mainstream globális fake news támadást indított Magyarországgal szemben a pedofilellenes törvény miatt–állítja Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter hangsúlyozta, hogy a törvény alapján 18 éves kor alatti gyermekek számára tilos az öncélú szexuális tartalmak megjelenítése, legyen hetero vagy homoszexuális tartalomról szó.

Globális "fake news" támadás indult Magyarország ellen?

 

Hetek óta zajlik ez, teljesen függetlenül attól, hogy mi van a törvényben, lefordítottuk rengeteg nyelvre senki nem érdekel mi a valóság, nyomják a propagandát - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Egyenes beszédben.

Ez a törvény egyetlen társadalmi csoportot sem diszkriminál – jelentette ki. A törvénynek két része van, az első rész a legszigorúbb büntetést szab ki a pedofil bűnözőkkel szemben. A második rész viszont arról rendelkezik, hogy a szülő kizárólagos joga, hogy a 18 év alatti gyermekének a nevelésével kapcsolatos szexuális edukációt elvégezze.

Szijjártó szerint a szülőkre kell bízni ezt a kérdést: neki egy 7 és 10 éves fia van, és kikéri magának, hogy bármilyen NGO foglalkozzon a felvilágosításukkal.

Szijjártó azt mondta, hogy nem tudunk erről normálisan vitázni, mert prekoncepciókból indulnak ki. Nem jogos, hogy sértve és bántva érzik magukat a homoszexuálisok, a törvény nem csak arról szól- magyarázta a külügyminiszter. Szijjártó szerint a törvény alapján 18 éves kor alatti gyermekek számára öncélú szexuális tartalmak megjelenítése tilos, legyen hetero vagy homoszexuális tartalom.

„Ebből nem fogunk engedi, jöhet itt bárki, fenyegethet bármivel” – jelentette ki.

Arra a kérdésre, hogy gondolták-e azt, hogy ekkora balhé lesz belőle, Szijjártó úgy reagált, hogy evidencia, hogy minden ilyen döntést hatalmas ellenszélben kell végrehajtani.

Szerinte a szülői jogosultságok levezethetőek az uniós alapértékekből. Elmondta, hogy az Unió indít majd kötelezettségszegési eljárást, de nagyon érdekesnek tartja, hogy már a vizsgálat megkezdése előtt ítéletet hirdetettet a Bizottság elnöke.

Élénk a fantáziájuk – reagálta arra, hogy a kormány a Fudan Egyetemről akarná elterelni a pedofilellenes törvénnyel a közvélemény figyelmét. A Fudant szakmai kérdésnek tartja, „az ellenzék politikai balhét csinált belőle.”

Leszögezte, ha népszavazás lesz a kérdésben, akkor annak eredményét megvárják, hiszen azt kötelesek végrehajtani.

Minél egészségesebb a szomszéd, az annál jobb nekünk – magyarázta annak kapcsán, hogy Bosznia-Hercegovinának és Montenegrónak is adnak oltást.

atv.hu​

Ajánlom

További belföldi híreink